Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
már tönkreteszi az idegrendszeremet ez az egész
23 Sunderland 0 - 1 Chelsea remélem ezt már behúzza
reméljük fordítanak 😊
Haversrácnak írtam,hogy a chelsea jó lehet , kérdi a góljuk v psg gyõzelem? Mire én
"Torreska gólt fog lõni " 😄
és lám a gólszerzõ F. Torre 😄😄
Remélem nem adják le a meccset,szóval örülnék ha két gólra növelnék az elõnyüket
fasz kivan ezekkel a németekkel de tényleg
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
most mindenki sírni fog vagy mindenki nevetni 😄D
én félek, hogy jó kis döntetlen lesz belõle... :S
Sunderland - Chelsea V 1,80
Rennes - Brest H 1.61
Montpellier - Ajaccio H 1.65
Wolfsberg - Austria Wien V 1.69
odds: 8,12597
Tét: 1000,-
Sunderland - Chelsea V 1,80
Watford - Hull City H 2,05
Dortmund - Wolfsburg *(0-1) H 1,72
Brescia - Reggina H 2,00
Odds.: 12,63
TÉT: 1000 Ft
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A leírtak alapján valóban jó ötletnek tûnik, valószínûleg meg is rakom a Palacet. Köszi, hogy szóltál, a magam részérõl át is siklottam volna ezen meccs fölött! 😄D
cesc fábregas
ez nekem nagyon tetszik. a Blackpool 6 meccse veretlen, viszont ezek közül csak 2-t nyertek meg. eleve sokkal jobban szerepel a CP, ráadásul hazai pályán is lesznek, de ami miatt igazán a hazaiak felé húzok, az az edzõ, Ian Holloway személye, aki novemberben ment át a Blackpoolból a CP-be. Ki ismerhetné õket jobban, ha nem õ?
Elmúlt fordulóban ráadásul a cp a 8.helyezett brightont verte mondhatni könnyedén 3-0ra!
hát akkor asszem baszhatom a Boro és a Wolves gyõzelmemet is 😄DD
-5k
viszont lehet ezek is játszanak egy gloria bistriásat 😄DD