Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Megkaptam a sportingbeten a 3000 ft-os baráti bónuszt.
Ez írják: " A kapott bónusz összeget háromszoros értékben kell megjátszania a Sportfogadás részben legalább 1.3-as szorzójú tétekkel vagy húszszorosan a letölthetõ kaszinóban."
Most akkor tehát 9000 et kell megforgatnom vagy h van ez???
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Real vagy samp? eci peci kimeheci..
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
Auxerre - Real Madrid (V) <1,62>1,62>
Part.Belgrád - Arsenal (V) <1,80>1,80>
eredõ odds: 4,02408
Várható nyeremény: 4024 HUF
Szerintetek? 😊 Félek a madridtól.
Még jöhetnek a tippek 😊
154 1 QPR – Millwall H – 1.60
096 1 Szpartak Moszkva – Zilina H – 1.49
132 1 Partizan Belgrád – Arsenal V – 1.72
115 1 *(0-1) Basel – Bayern München V – 1.25
Chelsea-ben nem vagyok annyira biztos, de mivel ma all int tolok ezért szeretnék minél biztosabbra menni, ha 500ft-tal tolnám akkor megtenném õket simán...
az Arsenaltól simán várok 3 gólt, másik meccsen Suareztõl is párat...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
tegyél egy chelsea gyõzelmet, esetleg romát, meg pakolj oda mellé még valami kicsit, és 2-es szorzó meg is van, és sokkal esélyesebb.
de nem vállalok felelõsséget, de szerintem mára ez a két legtutibb.
Ajax - Milan, mi lesz az eredmény szerintetek? Én egy X-et megrakok lehet!
Nemtom , real v. samp hendi között vacilálok..
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
amugy samp hendit én is tutira megjátszom, jo nagy téttel, csak ezek a botlábú faszok ne most hozzanak össze egy 2-1-et vagy 3-2-t vagy stb mit, mint anno a fiorentina ellen.
nekem is írhattok tutinak vélt tippeket, végre szeretnék nyerni egy nagyobbat 😄
3x az összodds, 3k-val megpattintatnám
Slavia Praha - Vitkovice H 1,97
Szpartak Moszkva - Zilina 2,5 Under 1,81
*(0-1) Chelsea - Marseille H 1,96
Roma - CFR Cluj H 1,45
QPR - Millwall H 1,60
200-->3.245
Hajrá! ^^
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szpartak Moszkva - ®ilina------1X 1,10
Zenit Szentpétervár - AEK Athens-----1X 1,05
Sampdoria - DVSC Debrecen-----1 1,15
Chelsea - Marseille ---------1X 1,09
Auxerre - Real Madrid -------2 1,57
-
2.27
Barca-ra egy vasat sem!
Mindkettõt egybe raknám..de még finomítok rajta...lehet samp hendi lesz és 4 "majdnemtuti"..csak az 5 meccs egy szelón,így meg elég 2-n izgulni.És mivel murinjó idegesen elhúzott a sajtótájékoztatóról ezért szét fogja õket csapni hogy aztán azt mondhassa hogy ,,nem kell ide pedro león" <#idiota>#idiota>-már csak azért is hogy igaza legyen.Ráadásul ahogy olvastam az egyik aux középhátvéd sérült ez mindenképp plusz.
fake eredményekkel 😛
szerk.: ez nyuszika66-nak ment
*(0-1)Basel - Bayern M. V 1.25
*(1-0)Ajax - Milan H 1.43
*(1-0)Braga - Shaktar H 1.40
Partizan - Arsenal V 1.72