Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Félrehúztam a szelón a realt..
Erre a csicska dortmund elviszi -.-"
2. nekem mar csak rennes, montepllier real meccs 3,5 over kéne és nyenrék 7k-t és tuti ezen megy el szóval ennyi XDDXDDD
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
remélem city holnap nem baszik ki velem :D
eredetileg 3k-t akartam a city x-re tenni (9k jött volna kb.) így meg kevesebb kockázat a várható nyeremény ~ugyanannyi
azt raktam amelyiken zöldítettem :D ha a city x jön akkor nem bírtam volna még ki végizgulni a liverpool vereséget, pláne h a pool párszor már megszívatott :D
szóval nagyon ikszet várok a city-mu derbitõl
weed mennyivel raktad a chelsea gyõzelmet? :D
amúgy X2 lesz, kérdés melyik
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
232 Manchester City - Manchester Utd. D 3,25
Eredõ odds: 8,58845
remélem nem kiabálom el :D
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
egy maradt, Bayern-Chelsea-Real-Ajax-PSG(0-1), 6k-ra jönne 38
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.