Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rangers-celtic vlt a dobogóesélyes 😄 no most nem mondom meg,hogy melyik csapat lett bajnok de a lényeg,hogy például.(vagyis 80%-ban biztos vok benne) a celticnek az utolsó bajnokin a döntetlen is elég lett volna a bajnoki címhez (ha a rangers nyer) 89.percben 1:0 ugye a celtic 1 gólt kap a hosszabbításban akkor is bajnok 😄 ugye nem kell mondani mi lett a végeredmény?
90.perc 1:1 majd 1:2 és oda a bajnoki cím 😄DDDDDD ez nagyon emlékezetes volt számomra ^^
186 *(1-0) Internazionale - Bremen H 1.12 5-0
203 *(0-1) Hapoel TA - Lyon V 1.36 1-4
100.000 > 152.320
Samp oddsa 1.2, hmm hmm 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Holnap két meccs és jó lesz.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
na ez kemény 😄 pont ottt nem jött gól az utsó 10percbe amire raktam :S ráadásul vendég csapat emberelõnyben 😄DDDDDDDDDDD
ááááááááááááh
cruzeiro gyõzelmet néztem, vélemény? meg kellene 1-2 1,5 overes is.
mu meg milyen gyér formában van erre a jó formában levõ valenciat elveri idegenben 😄D
na ezek a mai eredmények számomra roppant nevetségesek -.-
minden meccs jött.. intertõl tartottam.. erre vágtak 4-et.. csicska barca meg le X-el -.-
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
amúgy a Schalke meccsre az életbe nem vártam gólt , erre 2 is, ráadásul hazai 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Na akkor -13k a mai nap, valencia + rangers gyõzelem tettem amúgy a 3k-ból..
meg estudin 1 gól 😄 de panagól-valencia még1gól is jó
a tegnapi napom 5/5, eddig a mai is 6/5, oda kéne az egy gól...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
miért szurkoljak Dean? 😄
vb-n láátam, hogy bármit csinált Ronaldo, egybõl nézte a kivetítõt, h õt mutatja-e a kamera 😄D xD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
drukkoljatok inkább nekem
pana lõjjön vagy kapjon már egyet faszomba bele -.-
estudi ugyis meglesz a 2.5 over
btw pana-<#levele>#levele>
valencia-MU meccs<#levele>#levele>
xd
de megfogadtam, hogy "nagy" csaaptokra nem teszek nagy pénzt.. a sztár vagy inkább sztárolt játékosok túl sokat képzelnek már, aztán ilyenkor koppanás van 😄
bár az kP 😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
sose szerettem õket, csak nagymellénnyel voltak mindig.. -.-
ezen ment el a 40 ezres nyereményem -.-
holnapra kéne egy jó szeló, nagyon nem jó ez így 😄
Viktor Kassai balról indítja a pontrúgást.
XDDDDDDDDDDDDD
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor