Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudjátok, hogy peruban mi történt, hogy ilyen pontlevonások lettek?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
esetleg az emberek 1-2 mondatáról lehetne az õ topikjaiban beszélni, vagy ha valamit kifejtett, mint pl a betway blogon, ott sem csak tippek vannak.
és azért irtam, hogy más topik is lehetne, pl európa liga, és oda mehetnének a meccsekrõl a dolgok. de amugy is, csak azért irtam, mert sztem elég jó lenne egy ilyen "központot" létrehozni, és mindent egyhelyen találni 😊
Anderlecht gól 1.33x
Young Boys gól 1.25x
Karpaty Lviv gól 1.83x
Samp hendivel 1.50x
Neccesebb tippek:
Gent - Lille Páros gól 1.88x
(1-0)Sheriff Tiraspol - Dinamo Kijev V 3.90x...(ez megérzés)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
HV 71 - Frölunda H
Metalist Harkiv - PSV V
(0-1) Sampdoria - Debrecen H
Ultrecht - Liverpool V
CSZKA Szofia - Porto V
komlosi topic
espada topic
béla topic
mndegyikbe külön külön szépen beírom,hogy pl. zenit az oké,de a másikkal nem értek egyet 😄D
sztem ez hülyeség,mert érted mivan ha mind a 3 elemzi ugyanazt a mérkõzést?
fogadást szétbontani bajnokságokra és szerzõkre?ááá egybe jó az szte 😊
Villareal H
Samp-Loki 2,5 over
nagypénzel mehet szerintetek?
Sváji ligában se szerepel valami jól (6.) És az otthoni arányuk sem jók (5.) úgy nézve. Mondjuk igaz Getafe se valami jó mondjuk hétvégén behúzták a meccset de csak 1-0ra elõtte meg 2-0ra ki kaptak. Lehet hülyeség hogy nézem miket játszottak bajnokságukba mert pl. Lyon milyen szar aztán hogy behúzta tegnap meccset.
CSZKA-S.Praha H
Y.Boys-Getafe H
(0-1)Samp.-Loki H
Dortmund 2-3 gól
Man.C 2.5 több gól
Atl.M 2-3 gól
400>14315Ft
véleményetek?
24 Zenit Szentpétervár - AEK Athén H 1.33
31 *(0-1) Sampdoria - Debrecen H 1.51
49 Manchester City - Juventus: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.73
56 Sporting CP - Levszki Szófia H 1.43
63 Palermo - Lausanne H 1.19
Eredõ odds: 9.10497
Tét: 700 Ft
Várható nyeremény: 6375 Ft
mára ezt tettem
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
(0-2)Sampdoria - Debrecen H 2.40
Villareal - Fc Bruges H 1.30
Zenit - Athén H 1.25
Tét : 2000 Ft
Várható nyeremény : 7800 Ft
mellesleg azon gondolkodtam, hogy milyen jó lenne egy nagy közös blog, ahova pl irnátok ti, + a tutikapityánon megszólalók, meg va na fogadastipp.blog.hu stb, és napi lenne olyan 3-4 szerzõtõl soksok meccs elemzés 😊 fórumhoz meg belinkelni ezt a topikot, vagy csinálni egy új sg-s fórumot hozzá, a szerzõk nevei meg lennének a topikok, meg még számtalan topik, bajnokságok, kupák, stb.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
no meg ha matt írta volna akkor a bwin szorzókat irta volna + képecske is lett volna meg a formázás is más
azelõtt hétvégén meg vmi brutál sokat buktam :S mint még eddig sosem...
bár igy is kb nullán vok ebben az évben vagy ha picit minusz akkor sem egetverõ mint pl.tavaly vagy tavalyelõtt
young boys-getafe h gól
poznan-salzburg h gól (2 meccse nem kapott gólt a slazburg+rudnevs de necces mert lengyelekrõl van szó)
rapid-besiktas8a beikas idén 7 el meccsén nem kapott gólt!!igaz nem is voltak azért annyira komoly ellenfelei de a rapid otthon jó lehet egy gólra)
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
mirefel? sok volt a minusz BL-en vagy micsoda? :/
500 Ft -> 3195 Ft
villareal-sporting-city-YB-Porto
1.5 over
1500 Ft -> 4186 Ft
+ amit már írtam
38 Dortmund - Sevilla: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.78
33 Sampdoria - Debrecen: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 2.02
24 Zenit Szentpétervár - AEK Athén H 1.33
49 Manchester City - Juventus: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.73
50 Atl. Madrid - Leverkusen H 1.95
56 Sporting CP - Levszki Szófia H 1.43
Eredõ odds: 23.06958
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 4615 Ft
ha nem jön be akkor valószínû vége a fogadásaimnak egy jó idõre!