Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Augusztusban 6-os sorozatot csináltam 0 bukással kopp-kopp😊..az szeptemberben emiatt majdnem teljesen elment..de most mivel jött ez a szelvény ezért még mindig jól állok...persze ha ez elmegy akkor most nem errõl beszélnénk hanem 1-1.5hét alatt közel mínusz fél milláról xD,ami nem lett volna jó már csak egészségügyi szempontból sem xD.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Arsenal -szombaton
Lyon - idegbõl az is elment
De legalább betfair-en nyertem 50-et ugyancsak azon a héten.
(min buktál 300k-t ha kérdezhetem? 😮)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"...most hogy annyian nyomják a samp hendit lehet lesz egy nagy 1-0 és hellószia "😊
Mondjuk örültem volna ha nem egy 1.15-ös meccsen csúszna el a kombim..fõleg h mindenki 4:0-5:0-t várt..pl én is ,de végül real vendég lett...szal neccesen de jött a szelvényem,visszajött 40k híján a múlt heti bukovári.
Auxerre - Real Madrid -2
Sampdoria - DVSC Debrecen -1
Glasgow Rangers - Bursaspor - 1X
Szpartak Moszkva - ®ilina -1X
Zenit Szentpétervár - AEK Athens -1X
----
100.000--->261.000
Remélem zõd lesz... xD
Nemtudtok vmi cityrõl vagy villarealról vmit vki megtette egyáltalán?😄
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
mihez kezdenél?^o)
Lottózóban a nagy tudorok azt mondták sima 5-0 lesz,én meg nana..ha nyer is a Samp 1-2gól attól függ mikor lövik,meg hogy. Miért nem a 0-1gólt raktam:-( Másik szelóm meg szokásos Liverpool!Nem érdekel megfogadtam,hogy minden meccsen nyeretni fogom,egyszer csak sikerül nekik a szezonban!XD
Go Jeff Go!!!!
*(0-1) Basel - Bayern München 1-3 V
*(1-0) Rubin Kazan - Barcelona 2-1 H
*(1-0) Rangers - Bursaspor 2-0 H
Cassanonál még énis jobb vagyok kapják be😄
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
30 Sampdoria - Debrecen H 1.19
100.000 > 119.000
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
szép volt..
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
egyébként porto bassza meg h 2 gólt nem voltak képesek összehozni 😞