Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vicc amit mûvel a Juve... Érdekes amúgy hogy Bwin pl. 2rõl 1.55re vitte az oddsát le citynek...
w77d
tettem pár tuti meccset...

Keroz1n
Hétvégét átnézte már valaki?:p

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

juve meccsen még max egy gól lehet és nyerek.... de ez a korai gól nem bíztató

ja mikor nyernie kéne akkor nem nyer 😄 mikor kikéne kapnia meg simán nyer 😄 a lol az lesz ha 0-3 lenne a végeredmény 😄DDD
valaki tud egy juve meccs linket küldeni?
Tigristank
lol Sheriff...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

LOL JUVE XDDD

lol juve...

Effe88
elszórtad mind a 300k-t<#wow1><#wow1>

Keroz1n
Nem,csak a kurva csapatok szaladtak el.
Augusztusban 6-os sorozatot csináltam 0 bukással kopp-kopp😊..az szeptemberben emiatt majdnem teljesen elment..de most mivel jött ez a szelvény ezért még mindig jól állok...persze ha ez elmegy akkor most nem errõl beszélnénk hanem 1-1.5hét alatt közel mínusz fél milláról xD,ami nem lett volna jó már csak egészségügyi szempontból sem xD.

WuFraZselic
elszaladt veled a ló 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dragon11
Neem, arra gondoltam, hogy miért ekkore téttel játszol..

Keroz1n
Mu- BL rangers elleni szereplése Kedden
Arsenal -szombaton
Lyon - idegbõl az is elment

De legalább betfair-en nyertem 50-et ugyancsak azon a héten.

WuFraZselic
uhh, na Te bátor vagy 😄

(min buktál 300k-t ha kérdezhetem? 😮)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Keroz1n
Zsír,zöld lett😄.

Keroz1n
Én is másolgatom már mint dean.<#ravasz1>
"...most hogy annyian nyomják a samp hendit lehet lesz egy nagy 1-0 és hellószia "😊

Mondjuk örültem volna ha nem egy 1.15-ös meccsen csúszna el a kombim..fõleg h mindenki 4:0-5:0-t várt..pl én is ,de végül real vendég lett...szal neccesen de jött a szelvényem,visszajött 40k híján a múlt heti bukovári.

Auxerre - Real Madrid -2
Sampdoria - DVSC Debrecen -1
Glasgow Rangers - Bursaspor - 1X
Szpartak Moszkva - ®ilina -1X
Zenit Szentpétervár - AEK Athens -1X
----
100.000--->261.000

Remélem zõd lesz... xD

Ja oké csak néztem😄😄
Nemtudtok vmi cityrõl vagy villarealról vmit vki megtette egyáltalán?😄
WuFraZselic
nem merek megkockáztatni 2-3 meccset, vagy egy nagyobb szorzót ekkora összegnél. Zenit / PSG / Villarreal / Samp / Palermo közül válogattam volna, inkább csak 1et tettem, nem akartam kapzsi lenni 😊 jó ez így, 2 nap alatt ~70k , persze ha igazán merek kockáztatni 2-3xosa is lehetne, de bõven jó ez

Holnap jön 1 3 napos szeló, 200 ft al, szombaton meg nagyobb tétes téma😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

w77d
gyerekek hogy nem jön semmi... már rég feltettem a multkorit bammeg XXXD kéne egy jó tippmix holnapra -.-

igen

elirtam már 3 kommentben tul lett tárgyalva -.- hálistennek H-lett -.-

ha meccset úgy teszek meg, hogy 2.5 gólnál kevesebb lesz akkor max 2 gól lehet nem???

Zenit Szentpétervár - AEK Athén V ??
dragon11
Gratulálok ismét, és nehogy sértésnek vedd, de nem félsz hogy egy ilyen szarfaszlow szorzón fog elmenni 100ezer forintod?

mihez kezdenél?^o)

MrSpock
Ma sem nyertem:-D Loki meccsre félidõ x-t írtam poénból egy 500asért.
Lottózóban a nagy tudorok azt mondták sima 5-0 lesz,én meg nana..ha nyer is a Samp 1-2gól attól függ mikor lövik,meg hogy. Miért nem a 0-1gólt raktam:-( Másik szelóm meg szokásos Liverpool!Nem érdekel megfogadtam,hogy minden meccsen nyeretni fogom,egyszer csak sikerül nekik a szezonban!XD

Go Jeff Go!!!!

a sevilla meg bekaphatja hogy nyert egy ilyen góllal...undorito..

jah most akartam irni csak kiütöttél DD hogy nemmegy ez a zöldezés a nagy izgalomtol majd dean törli 😄D

WuFraZselic
zenit H* 😄

barca x2*

Zenit Szentpétervár - AEK Athén V
*(0-1) Basel - Bayern München 1-3 V
*(1-0) Rubin Kazan - Barcelona 2-1 H
*(1-0) Rangers - Bursaspor 2-0 H

w77d
ezt alá lehet írni... kiégtek, evvan.. egyszer fent egyszer lent...

A büdös .... áh All in😄 ennyi volt mára hendi... nagy büdös 1-0, vicc
Cassanonál még énis jobb vagyok kapják be😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

WuFraZselic
jézusom, rég izgultam ennyit, simán megérdemelte volna az x-et a Loki!

30 Sampdoria - Debrecen H 1.19
100.000 > 119.000

w77d
bazdmeg 5-bõl 2 meccs jön... beszarok, pedig nem tettem esélyteleneket ...

Tigristank
Vagy csak szimplán szar az olasz foci. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

dragon11
sztem nem csak az olaszok szarnak bele a kupákba, mindegy ez volt az utolsó kupa fogadásom.. max BLre rakok..

szép volt..

WuFraZselic
miért akarsz ilyen fiatalon meghalni? 😄

Effe88
Remélem mmegrakta a rapid és a young boys gólt amiket beírtam és nyert vele!!

w77d
akkor egy profi csapat lepasszolja annak a 3 másiknak akin nincs védõ.. egyszerûen nem mentség ez a védekezõs duma..

9csöves9
hagyjuk már.az olaszok legendásan szarnak bele az uefa kupába(el-be),a nézõktõl Cassanoig.A Siófokot 1000x jobban feltuningolta,hogy megszerezze az elsõ hazai gyõzelmét a bajnok ellen,a Loki meg pont szart bele abba a meccsbe a mai miatt

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Tigristank
Na, Loki lõhetne most már 1 gólt, ha elmegy a hendim, akkor inkább legyen x. 😄

dragon11
Egyetértek..

minden védelem feltörhetõ, de aki nem akarja az hogy törje fel?😊

na dvsc gyors kontra azt 1:1 vajon ki akadna ki a legjobban? 😄
egyébként porto bassza meg h 2 gólt nem voltak képesek összehozni 😞
WuFraZselic
akár le is fújhatnák a Loki meccset 😄

Van a lófaszt, odakerül olaszhoz 4 en ugranak rá...

Na debrecen cserél még kettõt, ami lesz 5 perc 😄 azt lefújják 😄

w77d
haggyad már ezt a hogy védekezik a másik dolgot.... lófasz... egy ilyen szar védelemmel rendelkezõ loki lehetne 11 emberrel a gólvonalon akkor is vannak óriási rések meg hibák... nem ezen múlik

Fabio Capello
Na CSKA végére csak belelendült, legalább ez jön. Poolban megteszi az X, rohadt samp kicsit rádolgozhatna és gyötörhetne egyet.