Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindenki azt rakja azt most meg nyer bröndby XD
pl itt is , egymás ellen kurva rég ikszeltek
horsens idegenben eddig 0 iksz
bröndby otthon csak 1 vereség.
szóval nálam ez országos iksz 😄
tegnap ez meg is mutatkozott a dortmund-sevilla meg a valencia-mu meccsen 😊
szóval ennyit számít a pillanatnyi forma 😄DDDD
ettõl azért tényleg többet számít h elmúlt években milyen eredményt értek el...
mert abból lehet következtetéseket levonni 😉 mind1 õ neki ez lehet nem számít ,nekem például nagyon is.
Bröndby - Horsens V 4,90 nagyon tetszik :d

jAsOn VoOrHeEs
Na amint leírtam, már ki is léptetett... <#falbav>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Bröndby - Horsens V 4,90
Paris SG - Nice H 1,60
City - Newcastle H 1,48
Twente - Groningen H 1,62
Ajax - Utrecht H 1,23

Én ezzel szállok harcba a hétvégén! ^^

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

jAsOn VoOrHeEs
Köszi, így úgy néz ki jó lesz.

szomferi
129 Bohemians - Bray H 1.29
131 Dundalk - Galway Utd. H 1.66
150 Mainz - Hoffenheim H 2.23
155 *(0-1) Celtic - Hamilton H 1.49
202 Ajax - Utrecht H 1.23
208 *(0-1) PSV - Venlo H 1.45
223 Manchester City - Newcastle H 1.48
225 Liverpool - Blackpool H 1.35
234 FC Köbenhavn - Randers Freja H 1.35
242 Barcelona - Mallorca H 1.21
244 Real Madrid - Deportivo H 1.22

Eredõ odds: 50.52851
Tét: 400 Ft
Várható nyeremény: 20210 Ft

jó kis 3 napos szeló 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

köszönöm...

Shep
Pont azt írta, hogy a pillanatnyi forma meg játékosok stb. számítanak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mi a ..... köze van a tabellának ami megint csak MOST van nem 2 nem 3 nem 5 évvel ezelött...nemtudom hogy hoztad össze a tabellát azzal amit irtam de ok....az uccso sor meg hogy erökülönbség...jolvan mindegy..hagyjuk... -.-

statisztika baszki 😄 akkor ennyi erõvel ne nézd,hogy ki hanyadik helyen áll a tabellán mert az mit számit? kiállnak egymás ellen és kész.
két csapat játszik...
az erõkülönbésg számít? nem ,hiszen focisták játszanak itt is meg ott is -.-
Shep
Akkor azt sem 😊 rakjál fel hozzá explorer tabot és próbáld úgy nekem az segített (többnyire)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jAsOn VoOrHeEs
Krómot használok. :]

Shep
Nem szereti a fájerfoxot.

mostmár írhatsz nyuszikám 😊
bannollak a topicból 😄DD
jAsOn VoOrHeEs
Expekt már az agyamra megy. Titeket is állandóan kiléptet? Egyszerûen nem tudok egy szelvényt összeállítani...

neharagudjatok de ez szerintem elképesztöen nagy marhaság mit számit hogy 6 éve nyert pl a depor egy teljesen más csapattal egy teljesen más real ellen egy teljesen más korban ez kitizgat?csak az számit hogy most a real otthon van mourinho az edzö hogy milyen játékosok vannak hogy a depor nem nyert...stb stb... nem ezek az infok azok amik valoban számitanak és az észérvek...?vagy csak énlátom igy, hogy értelmetlen nézni mivolt akár már csak 2-3 évvel ezelött?
btw ez a logika is hogy egy csapat uccso 5 meccsét nyerte otthon akkor most tuti X lesz mert ugyebár 5 meccset nyert otthon most már ittlenne az ideje X-elni láttam pár ilyen indokot..nemértem..nem egyszerübb megtenni akkor ujra H-ra és "sodrodni" az árral mint megprobálni megszakitani egy sorozatot? vagy csak én vagyok topa...? :o rulettben is ha volt 4 páratlan inkább rakom még 4x a páratlant minthogy akkora pro legyek hogy eltaláljam hogy nah most fog jönni a páros! :o
aztán izlések és pofonok bocs ha kicsit sok lett vagy érthetetlen szerintem nemaz 😄

Shep
Azt hiszem elég sokáig kellene pakolni mire pluszba fordulna a dolog 😊

Keroz1n
Nem azt mondtam😛,de valamikor ez a sorozat is megszakad😄DDD Szóval igen,hamarosan lehet pakolni a 12es oddsra😊-asszem ennyi volt valamikor a kijutásra.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Shep
Mi meg 86 óta nem voltunk VB-n akkor a következõre biztos kijutunk, mert ez már azért jó hosszú széria 😊

Keroz1n
Márpedig elég fontos,ha tavaly-tavalyelõtt lett volna egy X akkor egyértelmû a helyzet..de mivel 11éve volt X és 6éve depor siker,így elbizonytalanított.Mert minden sorozat megszakad egyszer,fõleg hogy az utolsó meccsük 3-2 volt.

sokszor bejött már a múlt 😄 x mérkõzés óta nem ikszeltek -> aztán jött az iksz,illetve jó a bíztonságra menni 😊
azért ha 10bõl 9szer adott csapat nyer mindig több góllal akkor is biztosabb az ember benne 😊 szóval a statisztika megtud erõsíteni vagy eltudja gyengíteni a tipped erõsségét 😄
lol...én nemszeretem az ilyen többéves statisztikákat egymás elleni csapatokrol hogy akkor mivolt meg hányszor x-eltek meg bla bla az mit számit 😄 a kutyát nemérdekli a mult az számit ami MOST van...:d de mindegy te tudod 😄

Keroz1n
Viszont azt is hozzátenném h 99-ben volt utoljára X , és 2004-ben nyert utoljára a depor..húha..és ez a real nem valami fényes még.under 4.5-re kéne inkább tenni😄.

hát igen eztmondom hogy barca nyer meg hogy a depor nemhiszem hogy pont most fog meccset nyerni vagy esetleg x-elni a santiago bernabeu-ban, hacsak nemtörténik valami hatalmas csoda, ez a kettö H...

Keroz1n
Mallorca nem szokott gondot okozni a Barcanak,fõleg nem idegenben,hazai pályán tény hogy erõsek.
Real-depor a neccesebb talán,mondjuk a real egy X után játszik most hazai pályán egy nem túl fényes mérleggel rendelkezõ depor ellen,a nem túl fényes kb azt jelenti h nem nyertek még meccset😊.

szerintem igen...mallorca otthon nemrossz idegenben elég gázul produkálnak a depor meg most alapbol gáz szerintem szoval ÉN megrakom de felelösséget nemvállalok hát most... :d egyellöre azongondolkodom poénszelot tegyek vagy komolyabbat...tegnapi juve láttán bekéne probálnom egy intert is 1.8ért...

Keroz1n
Sabbyz szelvénye elég kockázatos volt sõt csoda hogy bejött^
1.)papírszelvény
2.)ráadásul 7 meccses.
Van még kérdés?<#hamm>

Szóval akkor hétvégén real,barca cb snipa?

a te mondatod sem túl értelmes 😊

You\'ll Never Walk Alone

mivan ma itt mindenki nuboskodik?

ha ilyen okos vagy, járnál inkább iskolába... ott megtanítanak írni is
grat ! szép!!!
sabbyz
igazad van köszönöm a megértésed ,legalább te értékeled a kicsit is .<#wave>

Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.

azért mert te nagy kockázattal játszol az úgy a helyes? amúgy meg a 7,3as odds miért nem nagy kockázat?

You\'ll Never Walk Alone

sabbyz
ha ilyen nagy okos vagy akkor ,mért nem játszatod meg tegnap 10.000-ft értékbe csak jó indulatból tetem fel ,mert tudod aki a kicsit nem becsüli.......

Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.

csak 1.43 fölötti oddsokra rakjon akkor? xd

sabbyz
mi az most fikázol ? mutass akkor valamit szelvény stb.

066 USA - Dél-Korea 1.01 / 29.00 / 11.50 P 15:15 okt.01
Ajánlom figyelmedbe, országos egyes, nagy kockázat...

sabbyz
itt a nagyobb kép.

sabbyz
http://kep.psharing.com/438733.jpg

sabbyz
Tegnapról egy kis nyeremény.<#nevetes1>

w77d
kissebb kép nincs? ez akkora, hogy az egész monitoromat betakarja így nem lehet olvasni...

sabbyz

<#hamm>

Chateauroux - Reims 1.98 / 3.05 / 3.55 H
Pápa - Videoton 3.65 / 3.30 / 1.87 V
Metallurg Zaporizzsja - Dnipro 6.25 / 3.55 / 1.49 V
Szolnok - Siófok 2.46 / 3.15 / 2.60 V
Chelsea - Arsenal 1.78 / 3.40 / 4.30 H
Hétvégére egy ilyet gondoltam ,a két Magyar csapat tuti!!!
Keroz1n
Tippmixen ahogy látom..nocsak nocsak magasabbak a szorzók most mint unibeten/betfairen/bwin-en 😮 Akkor át kell gondolni egy 100-assal,1.47-ért már megérné a kettõ,1.35-ért nem tetszett.

Keroz1n
Hát majd még át kell gondolni xD Én nem vagyok benne olyan biztos h hozni fogják mindketten.Egyébként hol vannak ezek a szorzók?

hát most kemény BL meccs...real-barca-szintü csapatnál nemhiszem hogy ez indok arra hogy otthon ne nyerjenek vagy lex-eljenek... :o

Keroz1n
Így elsõ körben ez a szorzó nem tudom hogy jött ki.:S

Saint-Étienne----Marseille
3.05 - 3.15 -2.35

1X-re-->1.56-ot adnak.Jó biznic lehet.

Keroz1n
Kemény BL meccs volt kedden és szerdán.

a kérdés az miért ne? -.-