Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl itt is , egymás ellen kurva rég ikszeltek
horsens idegenben eddig 0 iksz
bröndby otthon csak 1 vereség.
szóval nálam ez országos iksz 😄
szóval ennyit számít a pillanatnyi forma 😄DDDD
ettõl azért tényleg többet számít h elmúlt években milyen eredményt értek el...
mert abból lehet következtetéseket levonni 😉 mind1 õ neki ez lehet nem számít ,nekem például nagyon is.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Paris SG - Nice H 1,60
City - Newcastle H 1,48
Twente - Groningen H 1,62
Ajax - Utrecht H 1,23
Én ezzel szállok harcba a hétvégén! ^^
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
131 Dundalk - Galway Utd. H 1.66
150 Mainz - Hoffenheim H 2.23
155 *(0-1) Celtic - Hamilton H 1.49
202 Ajax - Utrecht H 1.23
208 *(0-1) PSV - Venlo H 1.45
223 Manchester City - Newcastle H 1.48
225 Liverpool - Blackpool H 1.35
234 FC Köbenhavn - Randers Freja H 1.35
242 Barcelona - Mallorca H 1.21
244 Real Madrid - Deportivo H 1.22
Eredõ odds: 50.52851
Tét: 400 Ft
Várható nyeremény: 20210 Ft
jó kis 3 napos szeló 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
két csapat játszik...
az erõkülönbésg számít? nem ,hiszen focisták játszanak itt is meg ott is -.-
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
bannollak a topicból 😄DD
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
btw ez a logika is hogy egy csapat uccso 5 meccsét nyerte otthon akkor most tuti X lesz mert ugyebár 5 meccset nyert otthon most már ittlenne az ideje X-elni láttam pár ilyen indokot..nemértem..nem egyszerübb megtenni akkor ujra H-ra és "sodrodni" az árral mint megprobálni megszakitani egy sorozatot? vagy csak én vagyok topa...? :o rulettben is ha volt 4 páratlan inkább rakom még 4x a páratlant minthogy akkora pro legyek hogy eltaláljam hogy nah most fog jönni a páros! :o
aztán izlések és pofonok bocs ha kicsit sok lett vagy érthetetlen szerintem nemaz 😄
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
azért ha 10bõl 9szer adott csapat nyer mindig több góllal akkor is biztosabb az ember benne 😊 szóval a statisztika megtud erõsíteni vagy eltudja gyengíteni a tipped erõsségét 😄
Real-depor a neccesebb talán,mondjuk a real egy X után játszik most hazai pályán egy nem túl fényes mérleggel rendelkezõ depor ellen,a nem túl fényes kb azt jelenti h nem nyertek még meccset😊.
1.)papírszelvény
2.)ráadásul 7 meccses.
Van még kérdés?<#hamm>#hamm>
Szóval akkor hétvégén real,barca cb snipa?
You\'ll Never Walk Alone
Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.
You\'ll Never Walk Alone
Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.
Ajánlom figyelmedbe, országos egyes, nagy kockázat...
<#hamm>#hamm>

Pápa - Videoton 3.65 / 3.30 / 1.87 V
Metallurg Zaporizzsja - Dnipro 6.25 / 3.55 / 1.49 V
Szolnok - Siófok 2.46 / 3.15 / 2.60 V
Chelsea - Arsenal 1.78 / 3.40 / 4.30 H
Hétvégére egy ilyet gondoltam ,a két Magyar csapat tuti!!!
Saint-Étienne----Marseille
3.05 - 3.15 -2.35
1X-re-->1.56-ot adnak.Jó biznic lehet.