Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ugyanakkor a 2. helyen látom õket a tabellán, és még veretlenek, ezt nem nevezném annyira szar formának.
De ha szar formában is vannak, annak a sorozatnak elõbb-utóbb meg kell szakadnia...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
na mindegy, nem szapulom õket tovább nehogy Matt besértõdjön <#hamm>#hamm>
szómiszó, tényleg nincsenek a tavalyi formájukhoz képest sehol, ahogy a Bayern se...
és nem tettem rá szerencsére, már nem merek a MU-ra rakni
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most nyílt egy új oldal. Sok hasznos információt található, amely a sikeres szelvény kitöltéséhez elengedhetetlen! Gyere nézz be és foszd ki a szerencsejáték ZRT-ét <#pias>#pias>
oldal statisztikája:
Feladott szelvény 33 darab
Befektetett pénz 74.500 Forint
Össz nyeremény 296.015 Forint
Látogatók átlag napi száma 648 fõ/nap
Már csak a Fenerbahce-nek kell nyerni és 37600 Ft nyereménnyel bõvül a statisztika!
tippmx tippek
Belper Town - Harrogate Railway Athletic
Jó formában vannak? - Nem.
Ennek ellenére raktok rá? - Igen.
Ezek után ne sírjatok, inkább gondolkodjatok elõtte, értem?
mintha vmi kis szar csapat lenne 😄DDD
egyébként ez a sunderland az arsenallal és a poolal is döntetlent játszott...
tavaly a mu hazai pályán sem bírt velük 😊 most meg ugye tudjuk milyen formában vannak,szóval necces meccs volt ez
eddig csak a Bohemains vitte el a 3 napos szelómat, ha így fog maradni én agyfaszt kapok
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
REAL MADRID
Sztetek ?
Bayern Leverkusen - Werder Bremen (x) ?😄
holnapra arsenal döntetlent rakok
viszont ezt annyira bíztosra nem érzem!
(mellesleg ezt is elemeztem már)
csak ,hogy érezzétek mennyi bíztos egyik s másik igy ha a mainz gyõzelmet 90%-osra éreztem akkor az arsenal döntetlent körülbelül 67%-osra érzem!
de itt semmi tippet nemtudok adni,szóval bízom benne h ma jött a mainz holnap meg jön az arsenal X és kész.
181 Parma - Milan H 3.50
189 St-Etienne - Marseille H 2.85
Eredõ odds: 9.97500
#92272: hát visszaolvasni nem szoktál? :S
de ne hazudj már légyszíves !
"ppen ezért írtam neki privátot hogy mit is ajánl mára.. "
na neeeeeeee már , a véleményem kérted errõl a 3 meccsrõl 😊
(mellesleg láttam itt is beraktad,de ha egyszerüen lövésem sincs vmi mecsrõl akkor mit irjak? ha hazudok és azt mondom egyik jó akkor neked jó lett volna? nem! nos épp azért irtam h "passz" mivel nem akartam neked rosszat!
egy szóval sem kérdezted h mit ajánlok mára 😊
"
160 1 Tottenham - Aston Villa 1.93 H
150 1 Mainz - Hoffenheim 2.30 H
179 1 Valencia - Ath. Bilbao 1.69 H
szted ez jó lehet?
tottenhamtõl félek, döntetlen gyanús."
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Matt féle Benfica tipp pedig megmondtam, hogy 13:00 ig volt lehetõségem feladni, mert késõbb bezár a pub.. de lekéstem.
mind1, leszarom, nem fogok magyarázkodni
-fav
Matt.: majd bemákolnak egy gólt a 86.percben és nyernek 😄
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"