Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
melyik csapatra tettél?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tigristank
Nekem az X is jó. 😊
Ugyanakkor a 2. helyen látom õket a tabellán, és még veretlenek, ezt nem nevezném annyira szar formának.
De ha szar formában is vannak, annak a sorozatnak elõbb-utóbb meg kell szakadnia...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Matthew Prosac
pont az x-et tartottam elképzelhetetlennek, erre 0-0 lett. komoly fejlõdést mutatok én is 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

szomferi
jó, ezt én is tudom, de legalább rúgtak gólt nekik 😄
na mindegy, nem szapulom õket tovább nehogy Matt besértõdjön <#hamm>

szómiszó, tényleg nincsenek a tavalyi formájukhoz képest sehol, ahogy a Bayern se...

és nem tettem rá szerencsére, már nem merek a MU-ra rakni

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Shep
Az igazság az ,hogy a Sunderland a nagyobb szégyen ,hogy egy ilyen játékot mutató MU-nak nem tudtak lõni egyet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
ok bocs haver csak felbaszták az agyam... a Belper Town - Harrogate Railway Athletic meccs hazai esetben tudná megmenteni a kedélyállapotom, de nem tudok róluk semmit...

Tigristank
Még a Siófok is megverné õket. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Shep
Olvass vissza!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
ez is igaz abszolút!!!

Sziasztok!

Most nyílt egy új oldal. Sok hasznos információt található, amely a sikeres szelvény kitöltéséhez elengedhetetlen! Gyere nézz be és foszd ki a szerencsejáték ZRT-ét <#pias>

oldal statisztikája:

Feladott szelvény 33 darab

Befektetett pénz 74.500 Forint

Össz nyeremény 296.015 Forint

Látogatók átlag napi száma 648 fõ/nap

Már csak a Fenerbahce-nek kell nyerni és 37600 Ft nyereménnyel bõvül a statisztika!

tippmx tippek

w77d
gyerekek erre a meccsre kéne eredmény de sehol sem találok:

Belper Town - Harrogate Railway Athletic

Effe88
ezt akartam én is írni😄😄

Matthew Prosac
leszarom hogy ki kivel ért egyet. ma már vagy féltucatszor leszaroztátok a Mu-t - nem szóltam semmit, de mostmár egyesek kezdik túlzásba vinni.
Jó formában vannak? - Nem.
Ennek ellenére raktok rá? - Igen.
Ezek után ne sírjatok, inkább gondolkodjatok elõtte, értem?

"egy Sunderland"
mintha vmi kis szar csapat lenne 😄DDD

egyébként ez a sunderland az arsenallal és a poolal is döntetlent játszott...
tavaly a mu hazai pályán sem bírt velük 😊 most meg ugye tudjuk milyen formában vannak,szóval necces meccs volt ez
szomferi
most egyet kell értenem vele, egy Sunderland-nek gólt se rúgni, hhm...
eddig csak a Bohemains vitte el a 3 napos szelómat, ha így fog maradni én agyfaszt kapok

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Effe88
izgalmas volt tény, de elég biztos voltam a hazai gólba+ a qpr be is.Be is írtam remélem más is megrakta!!!

akkor mégis mire?
zsolt515
Mu igazán nyerhetne...

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Lol, 84' percben meg 0-1 volt a QPR meccs.

REAL MADRID

Matthew Prosac
mostmár bejfezheted, köszi.

Effe88
palace-qpr mind 2 cs. gól 1-2
leicester-scunhorpe h gól 2-1
2032-4000Ft

Tigristank
Idd le magad. 😄

Sziasztook 😄
Sztetek ?

Bayern Leverkusen - Werder Bremen (x) ?😄
zsolt515
Vki nem tud vmit ajánlani hnapra?

Shep
Nem tettem semmire, és ha teszek is akkor sem arra fogok.

w77d
hát ez az MU egy katasztrófa... ilyen szar csapatot ritkán lát az ember

Tigristank
Van 1 olyan érzésem, hogy Arsenal gyõzelemre tettél. 😊

Shep
Ja értem te valami bennfentes lehetsz az alapján hogy írod a dolgokat, már megint ez a száz év óta nem volt x. Na majd meglátjuk 😊

w77d
nna de nem kéne egy picit figyelniük? asszem ekresnek eleget ahhoz, hogy ne okozzanak utólag ilyen kellemetlenségeket hogy visszaveszik meg stb...

Tigristank
Én már örülnék, ha vége lenne, inkább legyen 0-0, mint 1-0... <#eljen>

zsolt515
gyerünk MU

2 nap múlva majd visszaveszik 😄
w77d
gyerekek hülye ez a bwin... egy hete csinált olyat, hogy egy fogadásomat ami bejött nem írta jóvá mert szerintük vesztes lett... rá két nappal jóvá írták.. most emg tettem egy olyat, hogy ZTE - Újpest X2, ezt meg elfogadta pedig nyert a ZTE... eldobom az agyam milyen hülye egy banda ez...

Shep
Mire alapozod azt az x-et? (szerintem nem lesz az x, valamelyik nyer, leginkább a Chelsea de az x nálam kizárt) Arra, hogy a kékek még nem x-eltek az idén?

Matthew Prosac
nekem írt privátot, sztem arra gondolt, de mindegy mostmár.

w77d
gyerekek mingyá vége az MU meccsnek és még egyszer nem találták el a kaput.. GRATULA nekik, az a csapat egy 0-val egyenlõ...

Matthew Prosac
West Ham gól jöhetne

huuuh hát így köszi 😄
holnapra arsenal döntetlent rakok
viszont ezt annyira bíztosra nem érzem!
(mellesleg ezt is elemeztem már)
csak ,hogy érezzétek mennyi bíztos egyik s másik igy ha a mainz gyõzelmet 90%-osra éreztem akkor az arsenal döntetlent körülbelül 67%-osra érzem!
de itt semmi tippet nemtudok adni,szóval bízom benne h ma jött a mainz holnap meg jön az arsenal X és kész.
rakok egy ilyet!

181 Parma - Milan H 3.50
189 St-Etienne - Marseille H 2.85
Eredõ odds: 9.97500

#92272: hát visszaolvasni nem szoktál? :S
de ne hazudj már légyszíves !
"ppen ezért írtam neki privátot hogy mit is ajánl mára.. "
na neeeeeeee már , a véleményem kérted errõl a 3 meccsrõl 😊
(mellesleg láttam itt is beraktad,de ha egyszerüen lövésem sincs vmi mecsrõl akkor mit irjak? ha hazudok és azt mondom egyik jó akkor neked jó lett volna? nem! nos épp azért irtam h "passz" mivel nem akartam neked rosszat!
egy szóval sem kérdezted h mit ajánlok mára 😊
"
160 1 Tottenham - Aston Villa 1.93 H
150 1 Mainz - Hoffenheim 2.30 H
179 1 Valencia - Ath. Bilbao 1.69 H
szted ez jó lehet?
tottenhamtõl félek, döntetlen gyanús."
banok
te elemzésed adta meg a végsõ lökést, hogy a Mainzra tegyek <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

dragon11
Nem nézem mindennap a fórumot, nem láttam az elemzését.. éppen ezért írtam neki privátot hogy mit is ajánl mára..

Matt féle Benfica tipp pedig megmondtam, hogy 13:00 ig volt lehetõségem feladni, mert késõbb bezár a pub.. de lekéstem.

mind1, leszarom, nem fogok magyarázkodni

-fav

örülök is 😄 de te meg egy looser XD

Matt.: majd bemákolnak egy gólt a 86.percben és nyernek 😄
Shep
Na ja de ti meg élvezitek ,hogy szapulhatjátok õket. Ne is próbáld tagadni! 😊

Keroz1n
Igaza van öcskös😛,múltkor Matt féle benfica..most ez...azelõtt még valami ..ehelyett ráraksz valami török meg svéd szarra elmegy,aztán csodálkozol.Pont mint w77d.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

dragon11
ok grat nyertél örülj, sztár vagy.

Sunder gyõzelmére szorzó 5,1x

hamburg 2-1 maradjon csak !
Shep
Hát lehet hamarabb alszanak el, minthogy bármelyik is gólt lõjön.

banok
Hamburg 2-1. errõl van szó

https://www.facebook.com/ferfiklubb/