Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huntelaar vs Ibrahimovic?

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Shep
Hát de ahhoz nekünk is kellene nyerni még pár meccset és a neheze még csak most jön.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Keroz1n
Németország nagyon! XD

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Forza Italia
akkor nyomd be legalább 3x még😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

hali ez szerintetek mennyi esélyes még??

*(1-0) Kazahsztán - Németország V
Macedónia - Oroszország V
*(1-0) San Marino - Moldova V
Anglia - Montenegró H
Izland - Portugália V
Keroz1n
Benyomom a streamet....gól hellószia xD

Keroz1n
Na go németek b>>>meg

Keroz1n
Kurvaszép lenne xD ... 32-68 labdabirtoklás és 1/10 kapura lövéssel XD

Keroz1n
Németek nem lenne rossz ha nyernének ...a nyomorult 1.07-es szorzójukkal.

Tigristank
Törökök botlása után még az is lehet. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

magyarok is félidõben 0-0 volt mégis lett 3 gól 😄
de szép lenne ha a kazah-okat se vernék el a németek 1.05ért :S
Forza Italia
hát a német meccsen a 4 v több gól sztem esélytelen:S

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Na azt baxhatod! 😄

w77d
bammeg úgy gondoltam... kész vagyok.... de nézzétek el, szar pár napo lesz érzem XD

Tigristank
Az osztrák, nem ausztrál. 😊))

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

w77d
soha XXXD

az ausztrál gyõzelmet 4-es odds-ra adták, de szerintem esélyesek....

banok
De jó, hogy nem játszottam mert a törökökön és az északíreken elment volna...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

olyan mikor volt,hogy egy nap két szelvénnyel is nyerj ? 😄
sztem esélyes...
nekem mára 1 izrael gól kéne semmi de semmi több!
Keroz1n
Ja,grat a magyaroknak el is felejtettem 😄DDDD Jó volt ezt átélni a 94. percben😄.

w77d
a szelón az U21 spanyol és magyar 2,5 over volt

20-ból 87

él még egy szelóm:
Belgium - Ausztria V
Olasz - Szerb H
Slavia Praga - Kladno H
Svájc - Wales H

Keroz1n
Németország hajrá má more.

szomferi
mennyit nyertél cicabogár? 😄😄😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

am mennyivel raktad meg a 2.5 overt , már ha szabad megkérdezni 😄
gratula!
mond meg mire raktál még ma és akkor a 89+ban lehet rakni az overt XD mert jönni fog 😄DD
Tigristank
Lehet, de ha a finnek, Moldova stb. ellen mondjuk pontot vesztenek a svédek, hollandok, akkor egy 2. hely könnyen összejöhet. 😊

w77d
nyertem, engem több dolog nem érdekel, mostmá az elkövetkezõ héten akár el is patkolhatok a doki kezei alatt nem számít XXXXXXD

Shep
A szart azt dühömben írtam, de az elejét tartom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Az a baj, hogy ez a játék rohadtul kevés lesz a komolyabb ellenfelek ellen 😞

szomferi
ne weed, örüljél, örülünk mi is 😄
shep, te pedig most szomorú vagy mert nem kaptunk ki assze... 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ha 1-1 az se rossz eredmény idegenben sztem 😊
de hát balázs eldöntötte egy szép akciót követõen!
már nem bíztam a sikerben...
de szép volt fiúk <#worship>

weeed megint nyert ez meg szenzáicóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó 😄
Golyo69
dzsudzsiiiiiii ...és teljes mértékben megérdemeltük.....a befújt les most vissza jött..mivel az ott gól lett volna......SZÉP VOLT FIÚK!!!!

GGMU

ISTEN

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Shep
Ok, de amit írtam attól még tartom.

alig hiszem el 😄 basza meg😄
w77d
MMMMMMEGGGGVAN MINDENKI BOLDOOOOOOOOOOOOOOOOOOGGG!!!!!!!!

Shep
Váááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

DZSUDZSI AZ ISTEEEENN!!!!434!RFFBFFSFOA)!Z!/='+"!%!=+!=!!!!!!!!!!!!!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Tigristank
1-2, ne hisztizz!!!!!!

w77d
hoppáá.... nem úgy akartam írni de igazad van :S agyilag má a kibaszott szar elkövetkezõ napokra készülök szóval sorry a nyelvbotlásért...

Shep
Ja csak te beírtad, hogy nyertek mikor még vége sem volt.

w77d
miattam max az van, hogy nincs 3 gól.. de attól gyõzhettünk volna...

Shep
Amatõrizálni kell ezt a szar magyar focit a csába aztán lentrõl lehetne megint építkezni, mert ezen az úton tovább haladva soha nem érünk célt, persze amíg sokaknak így van tele a zsebe addig nem lesz belõle semmi. Legalább kapnánk még egyet, hogy tényleg ne legyen már senkinek illúziója a magyar focival kapcsolatban

ja
0-2 helyett 1-1 ...
fasza
Shep
Jól van öcsém ez is miattad van, nem igaz.

Shep
Hát de a bajnokság az más, jó edzõ korrekt játékosállomány, azerieket verni kellett volna 2-3 góllal legalább.

Tigristank
Jött volna a 3 gólod...

Golyo69
ekkora hibát.....láma partjelzõ.....1 méterrel háreébb volt gera..ááááá.. eldõlt volna a meccs:S:S

GGMU

w77d
bááázz ezt a magyr meccset beszoptam... hála az égnek, hogy nyertek a fiók, de azé 3 gól jól esett vóna :S

szomferi
na akkor német meccsen kérek 4 gólt 😄

no most raktam a magyar 1.5 overre , remélem 0-2 lesz az eredmény este meg izrael lõ 1 rohadt gólt és a mai nap nagyon szép lesz!
???????
"focira?"

helyesbítenék: "törökországra" !
mert már mondtad,hogy a magyarokra is raktál tehát ne álltalánosíts már hiszen a magyarok eddig jól állnak 😊