Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Egy világ omlott össze bennem ,hogy te a nagy focimágus nem tudtad, hogy Deco ott játszik 😊 Egyébként szerintem a brazil bajnokik sokkal élevezetesebbek, mint bármely más bajnokság meccsei.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
a brazil bajnokságban a botafogo csapata zsinórban 7 döntetlennél jár!!
szóval ezen is el lehet gondolkodni, sõt:

Fluminense - Botafogo-RJ
Háromesélyes fogadás
Tipp: Fluminense 2.15x

Brazil bajnokságban nem vagyok annyira otthon, úgyhogy megnéztem a Flu' keretét. Nem is tudtam, hogy a hazaiaknál nyomja Belletti, Deco és Fred is... <#wow1> Így már biztos hogy megteszem õket.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
liverpooli derbi is döntetlengyanús, egy jófajta 2-2-t gondolok, 2-0-ás everton vezetésrõl

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Ha valaki közgázra vagy pénzügy-számvitelre jár pesten és legalább másod - de inkább harmad- éves és érdekli egy hallgatói verseny durván 200 000 ft díjazással az írjon privit.

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

Matthew Prosac
dundee utd - celtic *(1-0) hazai 2,1x
hazai:20%, döntetlen: 60%, vendég: 20%

WuFraZselic
én letettem végül 100k Inter fogadásról, kicsit aggódom, hogy Milito és Pandev is sérült, egy 5öst szántam rá. hajrá-hajrá 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
valladolid - las palmas hazai 1,85x
70% hazai, 25% vendég, 5% dönteten. nálam. megy hazaira

szomferi
hát úgy kérlekszépen, hogy volt sült tarja és sült csirke is<#vigyor>

Dean... erre a tippedre mennyit mernél tenni?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Matthew Prosac
trelleborg - djurgarden 1x, oddsz: 1,33
inkább ez tartozik bele ma 😊 60% hogy döntetlen lesz, 35% hogy hazai, 5% hogy vendég. ergo az 1x-re fogadás 95% nálam 😄

WuFraZselic
nem sok értelme van 1.5 feletti szorzók mellé 1.04-10eket tenni, ettõl függetlenül bejöhet

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Na ezt tettem mára:
Gyõr-Podravka Kopriv H 1,10
Cagliari-Internazionale V 2,05
Hoffenheim-Mönchengladbach H 1,67
Dundee utd.-Celtic V 1,58
Willem II-PSV V 1,24
Gumefans S-Grasshoppers V 1,04

Tét:1000Ft várható nyeremény:7675Ft
Szerintem könnyedén bejöhet!
Nektek mi a véleményetek róla?
Kayserispor - Sivasspor H

Na egy ilyet tettem mára, elmúlt két napban csak nyertem, remélem nem szakad meg a sorozat 😄

Willem II - PSV Eindhoven V
Hoffenheim - Mönchengladbach H
Juventus - Lecce over 1,5

DVSC Debrecen - PSV Eindhoven
5,50 - 3,65 - 1,57

matt, ez beletartozik a "házat rá" kategóriádba ?😄

amugy tetszik a vendég szorzó 😄😄😄

nem
firetree
Mármint ugy értem hogy nem lehet ugy játszani mint a tippmixet?(lottózóba)

PSV + Hoffenheim gyõzelem mára?

neten
Shep
Na Halladay élete egyik legrosszabbját hozta nem is nyert a Philies, de majd ma 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

firetree
Hali!
Tippmaxot hol lehet játszani?
Köszi!

Barcelona - Valencia 1.38 / - / - H
Malaga - Real Madrid - / - / 1.38 V
Columbus - Chicago - / - / 2.10 V

dejo ilyenre ébredni thx chicago :d

én talán
blackpool gól
hoffenheim gyõzelem
ankaragücü gól
loofy
na ez hogy jött össze? asült krumpli sehogy nem illik a képbe <#zavart1><#nemtudom>

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

szomferi
okés, jó alkoholizálást 😄

én is ittam pár fütyi meggyet, de az már sehol nincs, felszívta a sok húsleves meg sült krumpli meg töltött káposzta 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Matthew Prosac
holnap megbeszéljük. most kavarog a fejem a whiskeykóla-sör-bor-energiatial négyestõl 😄

szomferi
innen mit ajánlanál 1-2 ezresért?

Attila8805
Én már megraktam😄
1000pénzel 3/4 ben😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

loofy
köszi lehet megpróbálom...

amúgy mi lett ma is "veletek" matt? 2:0-ról megint csak egy X??az old traffordon????

Matthew Prosac
jó lehet!

<#hawaii>

Ajax - NAC Breda 1
Arsenal - Birmingham 1
Malaga - Real Madrid 2

Shep
Football
Primera Liga Matches
1X2 Handicap Malaga (1) - Real Madrid (0) 2 1,95

MrSpock
Mai 10 meccsembõl csak a Newcastle ment el. Holnapra maradt még 3(inter,juve,psv).200-24685 lett volna. Cumi lesz ha bejönnek.:-(

Go Jeff Go!!!!

loofy
holnapra ezt gondoltam akár 3/4-ben:

cagliari--inter V
everton--pool D
roda--vitesse H
lyon--lille H

szerintetek?

Matthew Prosac
én gondoltam hogy végre elvesztik a veretlenségüket, de kicsit féltem, mert a tottenham elég kiszámíthatatlan. azt biztosnak vettem, hogy döntetlen nem lesz.. eskisehirspor eddig nyeretlen volt, a nottingham meg 8 forduló óta veretlen. így állt össze.

loofy
ez a fulham meccs nekem is gyanús volt,hogy nem létezik hogy a 7. X-üket is megszerzik,csak én úgy hittem otthon megfogják a t'hamet...bebaszott

loofy
na jah gondoltam ez már 0 8. forduló elõbb utóbb jön nekik is egy X.ráadásul idegenbe mentek ,az aston sem egy elveszett csapat,gondoltam hátha...és bejött...

1-4 😊

Matthew Prosac
üdv srácok, most értem haza. nekem 2 szelvényem volt mára, a szokásos 1000 forintos döntetlenes, ami el is ment a gerelybe, illetve ez:

Összességében tehát jó volt a nap 😉

Shep
Na most már izgulósabb 😞

1-3 real

Shep
Eddig jó a hendim 😊

0-3 real

Shep
Fú de rosszarcú ez a Briggs 😊

Shep
Illinois @ Michigan State
(Játék összesített) Alatt: 49.0 1.90

Maryland @ Clemson
(Pont hendikep) Clemson -14.0 1.86

2:15 Catterick – Win El Viento @ Guaranteed Price (3.75) Won

2:25 Newmarket – Win Frankel @ Guaranteed Price (1.80) Won

Ejha grat, cselzi döntetlen jól eltaláltad! Nekem mára real gyõezelem kell még, remélem 0-2-rõl nem cseszik el.

szomferi
köszi szépen 😄
hát igen, most sikerült összeszedni a javát, még jó hogy Chelsea gól nem volt tippmaxon, 100 hogy most anyáznám az egész csapatot 😄

0-2 real

loofy
no végre egy kis sikerélmény jött egy 3/4 szeló:

qpr-norwich D
aston v.--chelsea D
(0-1)barcelona--valencia D
roma--genoa H

400--->11.000 ft<#taps><#eljen>

nem panaszkodásképp,de hát alapvetõen mki egy kicsit telhetettlen,így én sem vagyok kivétel,egy másik szelón is jött másik 3 meccs.ha ezt a 4 meccset összerakom azzal a 3-mal az egy nagyon szép kis 7-es kötés lett vna irgalmatlan nyereménnyel.

0-1 Realnak

Real madrid kettõ kapufát lõtt már 😄