Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shep? 😄
Jacksonville - Tennessee 2.26 / 12.50 / 1.70 V ? :d

Shep
Hát szerintem sokkal valószínûbb, hogy valamelyik haverod, vagy rosszakaród regelt vele, esetleg apu,anyu,gyerek,unoka stb. Nem feltétlenül jelenti ,hogy ellopták az adataidat. sõt még akár bwin adatbázis hiba is lehet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez komoly? Marha jó... éljen az internet, és a személyes adatok védelme...

( erre gondoltam én is, de nem "mertem" elhinni... :S )

www.smart-bus.hu

Shep
Hát valaki már regisztrált az adataiddal, ennyire egyszerû. Support felkeresése ajánlott!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Üdv Urak!

Próbálok regisztrálni bwin-en, de nem akar sikerülni... megadom a személyes adataimat, de a felhasználó név, és a jelszók után mindig megjelenik a regisztrálásra után egy kis piros felkiáltó jel... viszont semmi további infót nem ad, hogy mi a nyûgje... :S

Ennyit ír, de ezzel nem vagyok elõrébb:

Személyi adatai adatbankunkban már tárolva vannak!
Ha elfelejtette felhasználói nevét vagy jelszavát kérjük kattintson ide.
Amennyiben a regisztrációval kapcsolatban további kérdések merülnek fel, kérjük forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz.
Kérjük adja meg ismét a jelszavát (5-15 karakter).

www.smart-bus.hu

Helló! Matt
Légyszi adj valami tippmixet mert énse haladok elõrefele tegnap elõtt is az a rohadt Chelsea- buktam 1700-at
WuFraZselic
gondolkodom, én is kizártnak tartom a vendégsikert. csak Cambiasso és Milito lesz hiányzó már csak szerdán, a gyõzelem is elég sanszos, de az 1X szinte borítékolható

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Ahogy írtam nyert a Philies 😊
F Giants @ PHI Phillies
(Nyereményszorzó) (Jonathan Sanchez és Roy Oswalt kezdenie kell) PHI Phillies
Dobó adatai 1.59

NY Jets @ DEN Broncos
(Hendikep - kétesély) DEN Broncos +5.5 1.90

OAK Raiders @ SF 49ers
(Pont hendikep) SF 49ers -7.5 1.90

Ice Hockey NHL 1X2 Vancouver Canucks - Carolina Hurricanes 1 @ 1,80

én egyszer 12-re 600-at 😄
w77d
én már nem totózok. multkor volt egy 13-asom és kaptam érte 1200ft-ot XXXD

nálam b2-re a 2.5 over menni fog mellé slovackó gyõzelem (tehát hazai gól mindenképp)
a többit (én mire rakok) majd megmondom meló után
ma érdemes valamit megtenni? vagy várjam a holnapi bl-t?
Slovacko - Sigma Olomouc
utóbbi 16 egymás elleni meccsükön a vendég csapat sosem nyert...
most is hazaiak otthon 5 meccs 2 kapott gól 4gy 1 d
most is sima hazai lesz sztem,de vendég sem kizárt :S
100at rányomsz?
am sztem sem kap ki az inter hazai pályán...
sabbyz.: egy csillag a minimum ezért 😄

"Jó volt a hétvégém 13+1"
am nem is örültél annyira? 😄
nálam ez nem jó kategória hanem minimum überbrutálkurvárarohadtnagyonjó kategória az ilyen 😄

Golyo69
szép 😄 grt 😄

GGMU

sabbyz
szia 4 szelvénnyel 800-ft volt.

Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.

WuFraZselic
(1-0) hendi, nem (0-1)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

tmp
Az nem 3.15?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

megalol XDDD
13+1 ? WTF
hány szelóval játszottál?

flumiense bassza meg :S
matt miért szóltál h 7 X-e volt a botafogónak? -.-
mind1 nem para 😄
én voltam a hülye h tegnap még raktam rá azutan is mikor már nem kellett volna 😞
köv. meccsre viszont mehet a duplaesély 12be 😄
ez nem rossz
WuFraZselic
*(1-0) Internazionale - Tottenham H 1.15
hm 😊

sabbyz
mondhatni de kelet egy kis variáció.

Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.

a papírforma jott?
sabbyz
Jó volt a hétvégém 13+1 a második sorba csak kár,hogy 40-ven-en találtuk el de így is jól fizet 13+1 40-db 1. 386 730-ft

most nézem, hogy a milanra 5.75-ös szorzó van, lehet, hogy megdobom egy ezressel
csessze meg a fluminense, pedig még nyerniük sem kellett volna, csak begyötörni egy gólt -.-
szomferi
161 Washington - Indianapolis (hosszabbítással) V 1.57
160 San Francisco - Oakland (hosszabbítással) H 1.30
159 Denver - NY Jets (hosszabbítással) V 1.48
Eredõ odds: 3.02068
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 905 Ft

hát bizony ez is nyert <#eljen>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
tyû tényleg, nekem is jött a Jets és a 89ers is, már csak egy Indiana gyõzelem maradt... szerinted behúzzák majd?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

koder
OFF.:
"Csajok. Elég a 14centis kuki nektek? Nem baj ha a tökeim nem nagyok, hanem aprócska mogyorók?
"

jóccakát xD

Shep
Hát elég izgulós volt ez is akárcsak a Dolphins de jött mindkettõ

New York Jets @ Denver Broncos – Match Spread New York Jets -3,5 @ 1.91

Shep
Na most már csak ki kell védekezni az az alig több, mint 1 percet!

Shep
Pass interference büntetés után TD JETS 😊

Matthew Prosac
jó, nyilván nem kell megsajnálni azért, mert nullszaldót csinálok mostanság, vagy mert nagyon minimális profitot hozok egy hónapban, de akkor is kikívánkozott... mindig belenyúlok valami szarba, legyen az papírforma, vagy nem papírforma, vagy csak egy árva gólocska.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
részemrõl egy-két jópofa sör. én ezeken az eredményeken már nem tudok kiigazodni. minimálisat buktam (#93976), nem is ez idegesít, hanem hogy nem haladtam semmit elõre. franc tudja miben/kikben bízhatok még...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Na egyenlített a Jets egy szép futással.

Shep
Ne fogadj rá! Kell jobb? 😊

koder
Real hendi

holnapra v holnapután(BLre) van valami ötlet, tipp?
Shep
Na most 40 saját 40 yardosról lehetne végre indulni és alkotni valamit pl. egy TD-t.

Shep
Hát nem ártana de ahhoz elõbb vissza kellene szerezni a labdát. 2 nagyobb tétes meccsembõl (Mimai, Jets) úgy tûnik csak az egyik jön így meg nullás a dolog 😞 bár a többi még hozhat valamit.

Máshol már lefújták eredmények.com szar...

Matthew Prosac
már rég lefújták, én élõben néztem. az eredmények.com azt csinálja, hogy 22.30-kor elindítja az órát, akármi van, közben meg 5-10 perceket csúsznak...

koder
NE még ne,várjunk flumi gólra. xDD 90+90perc.

Ja elég lol 😄

de ez mi h 20perce 90+, fújják már le
Matthew Prosac
hát gyerekek én feladom. 25ezerrel kezdtem a pénteket, 23ezren vagyok most. lófasznyit nem haladok elõre. ha jön 7ezer élõben, akkor azt el is viszi valami hülyeség, jelen esetben egy Fluminense.

koder
Áh én meg flumi gólra tettem meg sao paulo..ha 1X-re raktam volna flumit akkor most plusz 6k ,helyette inkább -10😞 Nembaj majd máskor...xd

Arra kellett volna tennem, nem flumira, ekkora ajándékot így elbaxni xD

koder
Tényleg.. xD hatalmas

szomferi
na nézd csak Shep, 10-6 nektek <#taps>

úúú de a Jets lemaradt egy hetessel, jó lenne ha belehúznának <#lama>

9 Konyaspor - Fenerbahce: Fenerbahce szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.09
3 FF Malmö - Kalmar: FF Malmö szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.08
20 Hercules - Villarreal: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.65

Eredõ odds: 1.94238
Tét: 2000 Ft
Várható nyeremény: 3885 Ft

ehhez mit szólnátok holnapra??