Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jacksonville - Tennessee 2.26 / 12.50 / 1.70 V ? :d
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
( erre gondoltam én is, de nem "mertem" elhinni... :S )
www.smart-bus.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Próbálok regisztrálni bwin-en, de nem akar sikerülni... megadom a személyes adataimat, de a felhasználó név, és a jelszók után mindig megjelenik a regisztrálásra után egy kis piros felkiáltó jel... viszont semmi további infót nem ad, hogy mi a nyûgje... :S
Ennyit ír, de ezzel nem vagyok elõrébb:
Személyi adatai adatbankunkban már tárolva vannak!
Ha elfelejtette felhasználói nevét vagy jelszavát kérjük kattintson ide.
Amennyiben a regisztrációval kapcsolatban további kérdések merülnek fel, kérjük forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz.
Kérjük adja meg ismét a jelszavát (5-15 karakter).
www.smart-bus.hu
Légyszi adj valami tippmixet mert énse haladok elõrefele tegnap elõtt is az a rohadt Chelsea- buktam 1700-at
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
F Giants @ PHI Phillies
(Nyereményszorzó) (Jonathan Sanchez és Roy Oswalt kezdenie kell) PHI Phillies
Dobó adatai 1.59
NY Jets @ DEN Broncos
(Hendikep - kétesély) DEN Broncos +5.5 1.90
OAK Raiders @ SF 49ers
(Pont hendikep) SF 49ers -7.5 1.90
Ice Hockey NHL 1X2 Vancouver Canucks - Carolina Hurricanes 1 @ 1,80
a többit (én mire rakok) majd megmondom meló után
utóbbi 16 egymás elleni meccsükön a vendég csapat sosem nyert...
most is hazaiak otthon 5 meccs 2 kapott gól 4gy 1 d
most is sima hazai lesz sztem,de vendég sem kizárt :S
am sztem sem kap ki az inter hazai pályán...
sabbyz.: egy csillag a minimum ezért 😄
"Jó volt a hétvégém 13+1"
am nem is örültél annyira? 😄
nálam ez nem jó kategória hanem minimum überbrutálkurvárarohadtnagyonjó kategória az ilyen 😄
Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
13+1 ? WTF
hány szelóval játszottál?
flumiense bassza meg :S
matt miért szóltál h 7 X-e volt a botafogónak? -.-
mind1 nem para 😄
én voltam a hülye h tegnap még raktam rá azutan is mikor már nem kellett volna 😞
köv. meccsre viszont mehet a duplaesély 12be 😄
hm 😊
Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.

160 San Francisco - Oakland (hosszabbítással) H 1.30
159 Denver - NY Jets (hosszabbítással) V 1.48
Eredõ odds: 3.02068
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 905 Ft
hát bizony ez is nyert <#eljen>#eljen>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"Csajok. Elég a 14centis kuki nektek? Nem baj ha a tökeim nem nagyok, hanem aprócska mogyorók?
"
jóccakát xD
New York Jets @ Denver Broncos – Match Spread New York Jets -3,5 @ 1.91
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
úúú de a Jets lemaradt egy hetessel, jó lenne ha belehúznának <#lama>#lama>
9 Konyaspor - Fenerbahce: Fenerbahce szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.09
3 FF Malmö - Kalmar: FF Malmö szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.08
20 Hercules - Villarreal: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.65
Eredõ odds: 1.94238
Tét: 2000 Ft
Várható nyeremény: 3885 Ft
ehhez mit szólnátok holnapra??