Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mutasd már meg,hogy milyen meccsekkel nyertél 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.
de itt a lényeg,hogy már régóta ez van, tehát gondolom 4-5 meccs után még nem is merte volna megrakni csak most mikor már 8 meccsnél járnak...
ahogy haladunk elõre az esély egyre csak nõ
no meg amit irt 1.9ért simán megéri megtolni hiszen alapjáraton 50%esélyed van h bejön vagy semi míg a kimentelnél csak 33.33% 😄
egyébként krawwz.: hol nézted h 8 meccse páros gólt játszanak?
podzsy.:
munkahelyen olvasgatom a szerencsemixet 😄
mondom mondjon pár tuti tippet
válasz.:
-azt se vágom mi ez meg hogy mûködik
kérdem
- szted mi lesz a real-milan
válasz.:
- 0:0
lottózóba (eszembe jutott a múltkor a topicba beírt érdekes beszólások és magamban picit megmosolyogtam,hogy most személyesen megint átélhettem egy hasonlót).:
töltöm ki a szelvényt
hallom háttérben egyik tag megszólal
a dortmund jó lesz mert nyerni mennek
-> hát omg bazmeg a másik csapat veszteni megy ki a pályára?😮OO
mainz is kikapott kikell használni a lehetõséget
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Real meccs over 1,5
Ajax meccs over 1,5
Arsenal meccs over 1,5
Én ma ilyet raktam fel:
079 Lukko - Ilves H 1,55
108 Norwich - Crystak Pal. H 1,68
116 Roma - Basel 1.fi D 2,15
119 Bayern - CFR Cluj H 1,28
125 *(0-1)Szp. Mo - Chelsea V 1,27
133 Mars. - Zili 0-1, 2-3, 4vt D 1,93
Tét: 500ft -> 8.785
Eredõ odds: 17,5
Remélem bejön 😊
#94194: szimpla matematika. Hogy egy csapat páros v páratlan gólú meccset játsszon, szinte majdnem 50-50% esélye van. Hogy zsinórban egy csapat 8 páros gólt játtszon, annak az esélye 1:2^8, vagyis 1:256-al, ami 0.0039%. Tehát hogy ez a sorozat megszakad, annak 99.9961% esélye van. Ekkora esélyért pedig 1.95 oddsot nem mefgogadni... 😊
Max ha nem jön be, akkor következõ körben nagyobb téttel tolom meg és így.. Nem játszhatnak mindig döntetlent.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Vagy Chelsea X2,(X lesz szvsz) csak mint mondtam az a gáz hogy oroszok ellen játszanak..😛
bayernre én nem raknék
de a mu 1xre 1.03a szorzó vagy mennyi? azt is kivenni mekkora szorzót kapsz?
Marseille -1
Bayern 1X
Barcelona -1
Inter 1X
esetleg mellé még
Mu 1X
Ez egy 1.90-es szorzó 100-al tisztán 90 és csak 4-(5) eseményes.
Bara nálam nem kérdés inter 1x simának tûnik,mu szégyelheti magát ha kikap otthon,marseille két vereség után játszik otthon,úgy hogy moszkvaiak ellen 80 kapufájuk volt és 5 gólvonalról mentés a másik oldalon,mégis 0-1re kaptak ki.
Na de ma meg holnap BL nap,és nem tudom hogy legyen...
Adott az elsõ verzió.:
Ma 100-as szelvény.:
Chelsea X2
Bayern 1X
Marseille 1X
1.46-os szorzónál tisztán 46k
Ha bejön,akkor holnap.:
barca sima
inter 1X
MU 1X
Ez pedig tisztán 41k vagyis összesen 87 ami nem lenne rossz.
Na de ez két 100-as szelvény ugye,ma meg holnap.
Na de mi lenne ha egy 50-es lenne méghozzá.:
barca sima
inter 1X
MU 1X
Chelsea X2
Bayern 1
Marseille 1X
Annyi a különbség hogy itt Bayern simába van téve(amibõl lehet inkább marseille lesz),a többi ugyanaz,szorzó 2.43*50k = 121.5 vagyis tisztán 71.5,és csak 50k-t kockáztatok és gyakorlatilag ugyanazt teszem bayern kivételével,csak 15k-val kevesebbet nyerek.Viszont ha bukok akkor 50 megy el,és nem 100.
ajax-marseille-braga
roma-baseltõl is félek
chelseabõl kinézem a vereséget is!
arsenal gyõzelem sem lesz sétagalopp!
real-milan meg a szorzó ellenére sztem nem lesz sima hazai annak ellenére h a vendégek nincsenek a legjobb passzban!De ennek ellenére 3-1 is lehet,szóval nálam 3 esélyes ez a meccs.
bayern-cfr
1.2ért nálam nem éri meg a bayernre rakni mrt õk is képesek bárki ellen egy jó kis gólnélküli döntetlenre.
most jöhet a komment,hogy én mindig félek a realtól ,de hát jobb félni mint megijedni 😄
és elfogadom teljes mértékben
am 2-3 páratlan még nem is valami de ha 8 meccse akkor azért jönnie kell egyszer a párosnak és igen lehet h nem jön még 10meccsig sem!
és igen volt olyan is ,hogy a vendég csapat 23 meccsig egyszer sem nyert és 24jére sem azért ez is már wtf kategória =)
volt hokiban a döntetlenre mentem ezzel a módszerrel és volt h sorozatban jött minden,persze volt h nem jött ,de mint mondtam döntõ többségben jönni szokott
de mondjuk nálam ez az egymás elleni eredmény statja mellé hozzáadódik a csapatok aktuális formája is meg sérültek ..stb adatok is...
most nem csak rád értem,de érdekesek vagytok 😄
valakinek van vmi szisztémája akkor azt nem fogadjátok el hanem a hibát látjátok benne mégha eredményre is vezet! Legalább indokolunk mérkõzéseket és nemcsak beírkáljuk ezeket!
Shep mit csinált? wufa kérdezett tõle NHL meccset és beböfögte a Toronto gyõzelmet ami elment! Ha engem kérdezett volna akkor én egy kis indokot is írtam volna ,hogy ezért meg azért nyerhet a toronto...
de igen legközelebb az lesz ,hogy ha lesz egy meccs és teszem fel döntetlent várok akkor csak annyit írok le és azt,hogy miért viszont kihagyom! Mindenki eldöntheti h megmeri rakni indok nélkül vagy sem!
Elég sokszor az indoklásaim szerintem helytállóak (még ha a tipp néha nem is helyes)
annyit ehhez,hogy sztem sokkal célravezetõbb ha 1-1adott meccshez van bárkinek bármilyen észrevétele hiszen ezek alapján lehet eldönteni h mire is fogadjunk.
mai napra mixen ezt raktam:
arsenal-roma-real 2.5 over
kb. 5os szorzó
ennél azért sokkaljobb indok 😄
egyébként miért baj ha valaki statisztika alapján is véleményez meccseket? úgy írod mintha olyan oltári baromság lenne -.- közben sokkalta de roszabb a te indokod ->
"csak nem jó ómen ide elõre beírni."
hát igen utólag sokkal könnyebb zöldíteni mint elõre beírni jó megoldásokat 😊
Bayern CFR H
1.6
all in😄
Real Madrid - AC Milan over 1,5
Bayern München - CFR Kolozsvár 1
1,83x
Nagyobb összeggel???
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
1.
Roma-Basel H
Marseille-Zilina H
Arsenal-Sahtar Doneck H
Barca-FC Köbenhavn 2.5 over
eredõ odds: 4.99
2.
Bayern München-CFR Cluj H
Arsenal-Sahtar 2.5 over
(1-0)Inter-Tottenham H
(0-1)Rangers-Valencia V
Man utd-Bursaspor H
Barcelona-FC Köbenhavn H
eredõ odds:4.31
3.
Spartak Moszkva-Chelsea V
Real Madrid-Milan elsõ félidõ eredménye D
Rangers-Valencia 2.5 over
Pápa-Újpest V
Man City-Arsenal V
eredõ odds:61.86
Nekem ezek vannak a hétre
REAL MADRID
REAL MADRID
ezé kicsit lenne a foci megszégyenítése😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
2 jó tippet találtam:
Bristol City gól 1.30
Clermont foot gól 1.25
Továbbá necces,de meggondolást megér:
Crystal palace gól 1.53
Le Mans gól 1.44
Istres gól 1.45
Grenoble - Metz Páros gól 1.85
rohadt Toronto, éreztem hogy túl jól megy nekik, ezért a Pittsburg / Chicago közül választottam, természetesen utóbbit tettem, ami szintén leikszelt. Tennessee pedig nagyon sima volt... =(
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Holnapra van valami jó tippetek? Sajna nem tudom megnézni a kínálatot, csak átfutni
Internazionale - Tottenham H
Manchester Utd. - Bursaspor H
esetleg ezekhez máról
AS Roma - FC Basel H
Spartak Moszkva - Chelsea H
FC Bayern München - CFR Cluj H
Ajax - Auxerre H
Túl sok a H.nem? valamelyik tuti elmegy 😞😊
Honda - The Power of Dreams
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
19 Jacksonville - Tennessee V 1.70 3-30
15 Pittsburgh - Ottawa H 1.87 5-2
Eredõ odds: 3.17900
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 1590 Ft
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Arsenal - Shakhtar Donyeck Döntetlen esetén a tét visszajár 1 1,28
Ajax - Auxerre Döntetlen esetén a tét visszajár 1 1,22
Marseille - ®ilina 1 1,28
3,04-es odds, egész jónak tûnik, DNB helyett lehet duplaesélyben is rakni õket.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.