Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Fantasztikus de ez így a kutyát nem érdekli, az a lényeg hogy mikbõl jött össze a szorzó. Ilyet bárki csinál 2 perc alatt PS-ben. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

na ezt is rühellem 😄 múltkor gratulálok , kérdem milyen meccsre raktál azt nagy kuss van, erre megint a szorzó ott van de hogy milyen meccseket kaptál el az seholsincs 😄
Bazdmeg,az igen! <#taps><#eljen>
Mutasd már meg,hogy milyen meccsekkel nyertél 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

sabbyz
Heló nekem már jól zárult a mai ,napom a bl nem is érdekel<#taps><#taps>

Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.

"és mégis páros lett ergo ott is elment volna a nagy 90%+-os "szimpla matek"
de itt a lényeg,hogy már régóta ez van, tehát gondolom 4-5 meccs után még nem is merte volna megrakni csak most mikor már 8 meccsnél járnak...
ahogy haladunk elõre az esély egyre csak nõ
no meg amit irt 1.9ért simán megéri megtolni hiszen alapjáraton 50%esélyed van h bejön vagy semi míg a kimentelnél csak 33.33% 😄

egyébként krawwz.: hol nézted h 8 meccse páros gólt játszanak?

podzsy.:
munkahelyen olvasgatom a szerencsemixet 😄
mondom mondjon pár tuti tippet
válasz.:
-azt se vágom mi ez meg hogy mûködik
kérdem
- szted mi lesz a real-milan
válasz.:
- 0:0

lottózóba (eszembe jutott a múltkor a topicba beírt érdekes beszólások és magamban picit megmosolyogtam,hogy most személyesen megint átélhettem egy hasonlót).:
töltöm ki a szelvényt
hallom háttérben egyik tag megszólal
a dortmund jó lesz mert nyerni mennek
-> hát omg bazmeg a másik csapat veszteni megy ki a pályára?😮OO
mainz is kikapott kikell használni a lehetõséget
szerintem a Real-Milan akkora iksz lesz
<#eljen>

Shep
Az elméleted ott bukik meg ,hogy minden egyes meccs egy új minta kezdete. Az amit te írsz akkor lenne igaz, ha ugyanazok a játékosok játszanánk ugyanazok ellen minden meccsen, ugyanazzal a bírói csapattal ugyanolyan formában, ugyanolyan idõjárási viszonyok meg még ki tudja milyen változók állandósága mellett. Nyilván elõbb utóbb be fog jönni a páratlan gólszám de nem mindegy mikor. Egyébként nagy általánosságban az igaz, hogy érdemesebb páros gólszámra rakni minden meccset.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na vagy jön vagy nem jön, de ezt tettem 5 számjegyûvel:

Real meccs over 1,5
Ajax meccs over 1,5
Arsenal meccs over 1,5

Sziasztok!
Én ma ilyet raktam fel:

079 Lukko - Ilves H 1,55
108 Norwich - Crystak Pal. H 1,68
116 Roma - Basel 1.fi D 2,15
119 Bayern - CFR Cluj H 1,28
125 *(0-1)Szp. Mo - Chelsea V 1,27
133 Mars. - Zili 0-1, 2-3, 4vt D 1,93

Tét: 500ft -> 8.785
Eredõ odds: 17,5

Remélem bejön 😊
áááá komolyan agyfaszt kapok ettöl megint már neharagudj 😄 hú rá kell gyujtanom komolyan 😄 elöször is szimpla matek hát most hallod ennyi erövel a póker is csak a valoszinüségröl szól de azért lássuk be mégsem 😄 ahogy a foci se, meg ez a páros páratlan se, inkább azt számold ki hogy ha a 4. meccstöl fogva megrakod 25k-val a páros gólokat azota mennyit nyertél volna ne ilyenekre fecséreld szerintem a fölös idödet...ok pakold meg mégnagyobb téttel hát most ok 😄 csak nehogy azlegyen amit dean irt hogy vannak 15-20-as sorozatok is amik nemszakadnak meg 😄 ez a 99.9961%os cuccosod meg szerintem oltári nagy baromság már ne is haragudj 8. meccsükön hány % esély volt? nemsokkal kevesebb mint most 99%...meghagyom neked a számolást és mégis páros lett ergo ott is elment volna a nagy 90%+-os "szimpla matek"...nah mindegy én részemröl itt lezártam 😄

koder
Nem tudjátok hol lehet még Debrecen - PSV meccsre jegyeket kapni?

kraawz
#94193: Érdekelni érdekel, de most jelenleg 3 módszert tesztelek, és ez az egyik 😊 A másikat román srác mutatta, a 3. meg saját kútfõbõl jött. Emellett term rendes fogadásokat is teszek.

#94194: szimpla matematika. Hogy egy csapat páros v páratlan gólú meccset játsszon, szinte majdnem 50-50% esélye van. Hogy zsinórban egy csapat 8 páros gólt játtszon, annak az esélye 1:2^8, vagyis 1:256-al, ami 0.0039%. Tehát hogy ez a sorozat megszakad, annak 99.9961% esélye van. Ekkora esélyért pedig 1.95 oddsot nem mefgogadni... 😊

Max ha nem jön be, akkor következõ körben nagyobb téttel tolom meg és így.. Nem játszhatnak mindig döntetlent.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Shep
Hát ja én sem ezt vártam de hát benne volt.

koder
*bézbóz* xD
Mondjuk azé nem volt annyira kellemes reggel erre ébredni.😊

koder
Mu-ra 1.05 ha kiveszem akkor nem 90 hanem csak 81.Bayern 1X simán vállalható,Marseille simába gondolkozom inkább.
Vagy Chelsea X2,(X lesz szvsz) csak mint mondtam az a gáz hogy oroszok ellen játszanak..😛

Shep
Sose bánd ilyen ez a bézbóll 😊

igy nem rossz
bayernre én nem raknék
de a mu 1xre 1.03a szorzó vagy mennyi? azt is kivenni mekkora szorzót kapsz?
koder
Vagy most kigondoltam egy harmadik variációt.:
Marseille -1
Bayern 1X
Barcelona -1
Inter 1X
esetleg mellé még
Mu 1X

Ez egy 1.90-es szorzó 100-al tisztán 90 és csak 4-(5) eseményes.
Bara nálam nem kérdés inter 1x simának tûnik,mu szégyelheti magát ha kikap otthon,marseille két vereség után játszik otthon,úgy hogy moszkvaiak ellen 80 kapufájuk volt és 5 gólvonalról mentés a másik oldalon,mégis 0-1re kaptak ki.

koder
Yankees szépen elvitt az éjszaka 10k-t...c-c.

Na de ma meg holnap BL nap,és nem tudom hogy legyen...
Adott az elsõ verzió.:
Ma 100-as szelvény.:
Chelsea X2
Bayern 1X
Marseille 1X

1.46-os szorzónál tisztán 46k

Ha bejön,akkor holnap.:
barca sima
inter 1X
MU 1X

Ez pedig tisztán 41k vagyis összesen 87 ami nem lenne rossz.
Na de ez két 100-as szelvény ugye,ma meg holnap.
Na de mi lenne ha egy 50-es lenne méghozzá.:
barca sima
inter 1X
MU 1X
Chelsea X2
Bayern 1
Marseille 1X

Annyi a különbség hogy itt Bayern simába van téve(amibõl lehet inkább marseille lesz),a többi ugyanaz,szorzó 2.43*50k = 121.5 vagyis tisztán 71.5,és csak 50k-t kockáztatok és gyakorlatilag ugyanazt teszem bayern kivételével,csak 15k-val kevesebbet nyerek.Viszont ha bukok akkor 50 megy el,és nem 100.

mai papírformák közül egyik nem fog nyerni!
ajax-marseille-braga

roma-baseltõl is félek
chelseabõl kinézem a vereséget is!

arsenal gyõzelem sem lesz sétagalopp!

real-milan meg a szorzó ellenére sztem nem lesz sima hazai annak ellenére h a vendégek nincsenek a legjobb passzban!De ennek ellenére 3-1 is lehet,szóval nálam 3 esélyes ez a meccs.

bayern-cfr
1.2ért nálam nem éri meg a bayernre rakni mrt õk is képesek bárki ellen egy jó kis gólnélküli döntetlenre.

most jöhet a komment,hogy én mindig félek a realtól ,de hát jobb félni mint megijedni 😄
ja értelek 😄
és elfogadom teljes mértékben
am 2-3 páratlan még nem is valami de ha 8 meccse akkor azért jönnie kell egyszer a párosnak és igen lehet h nem jön még 10meccsig sem!
és igen volt olyan is ,hogy a vendég csapat 23 meccsig egyszer sem nyert és 24jére sem azért ez is már wtf kategória =)
volt hokiban a döntetlenre mentem ezzel a módszerrel és volt h sorozatban jött minden,persze volt h nem jött ,de mint mondtam döntõ többségben jönni szokott

de mondjuk nálam ez az egymás elleni eredmény statja mellé hozzáadódik a csapatok aktuális formája is meg sérültek ..stb adatok is...
oké én nemkötöttem bele csak ezek akasztanak fel szószerint 8 meccse páros és akkor most 9.re páratlan ez wtf már nemazért DD vegyük ezt a példát 8 meccse páros gólszám volt akkor amikor már 4. meccsükön is páros volt akkor kellett volna elkezdeni párosokra rakni és akkor már az 5. a 6. 7. és a 8. meccsen is nyerni lehetett volna és lehet most is 9.re is páros lesz nempedig páratlan de ez már nem is olyan lényeg inkább az elöbbi 😄 hányszor volt ilyen hogy irtátok hogy 11 meccsükön mindig páratlan volt most akkor tuti páros lesz 😄 ez számomra olyan szinten felfoghatatlan, logikátlan és érthetetlen hogy az.... 😄 mindegy bocs ha szarul fogalmaztam remélem érhetö csak sietek majd este BL-re ujra re :d és én elfogadom más szisztémáját csak pontosan EZEKTÖL kapok frászt a leirtak miatt 😄 jah és mondtam toronto gagyi :d

ami azért sokszor bejövös 😊

most nem csak rád értem,de érdekesek vagytok 😄
valakinek van vmi szisztémája akkor azt nem fogadjátok el hanem a hibát látjátok benne mégha eredményre is vezet! Legalább indokolunk mérkõzéseket és nemcsak beírkáljuk ezeket!
Shep mit csinált? wufa kérdezett tõle NHL meccset és beböfögte a Toronto gyõzelmet ami elment! Ha engem kérdezett volna akkor én egy kis indokot is írtam volna ,hogy ezért meg azért nyerhet a toronto...
de igen legközelebb az lesz ,hogy ha lesz egy meccs és teszem fel döntetlent várok akkor csak annyit írok le és azt,hogy miért viszont kihagyom! Mindenki eldöntheti h megmeri rakni indok nélkül vagy sem!
Elég sokszor az indoklásaim szerintem helytállóak (még ha a tipp néha nem is helyes)

annyit ehhez,hogy sztem sokkal célravezetõbb ha 1-1adott meccshez van bárkinek bármilyen észrevétele hiszen ezek alapján lehet eldönteni h mire is fogadjunk.

mai napra mixen ezt raktam:
arsenal-roma-real 2.5 over
kb. 5os szorzó
"Mondjuk így, hogy mindenki megrakja mind a 3 tippet tuti elmegy legalább 2, ha nem mind :S"
ennél azért sokkaljobb indok 😄
egyébként miért baj ha valaki statisztika alapján is véleményez meccseket? úgy írod mintha olyan oltári baromság lenne -.- közben sokkalta de roszabb a te indokod ->
"csak nem jó ómen ide elõre beírni."
hát igen utólag sokkal könnyebb zöldíteni mint elõre beírni jó megoldásokat 😊
Marseille Zilina H
Bayern CFR H
1.6
all in😄
Shep
Elõbb utóbb csak bejön 😊

Marseille - ®ilina over 1,5
Real Madrid - AC Milan over 1,5
Bayern München - CFR Kolozsvár 1

1,83x

Nagyobb összeggel???

8 meccse csak páros és akkor most 9.re páratlan? :o ahh megint a dean féle fogadás szisztéma :o

Shep
Neeeee! Ne kezd már el te is, téged eddig korrekt fogadónak tartottalak de kezded lerombolni a rólad kialakult pozitív képet! (jó tudom nem érdekel téged na de mégis)

smith09
ja tényleg !! 😞
WuFraZselic
Inter meccs holnap lesz

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

1.
Roma-Basel H
Marseille-Zilina H
Arsenal-Sahtar Doneck H
Barca-FC Köbenhavn 2.5 over

eredõ odds: 4.99

2.
Bayern München-CFR Cluj H
Arsenal-Sahtar 2.5 over
(1-0)Inter-Tottenham H
(0-1)Rangers-Valencia V
Man utd-Bursaspor H
Barcelona-FC Köbenhavn H

eredõ odds:4.31

3.
Spartak Moszkva-Chelsea V
Real Madrid-Milan elsõ félidõ eredménye D
Rangers-Valencia 2.5 over
Pápa-Újpest V
Man City-Arsenal V

eredõ odds:61.86

Nekem ezek vannak a hétre
smith09
este bl. ötlet ?

szerintem chelsea x el, inter meccsen kevés gól.
csabeda
akkor lehet vmit elolvastam😄

Attól még lehet most is páros, ahogy a Botafogo is leikszelt ismét.

REAL MADRID

Módosítok...mind a 11 bajnokiján páros gól született. 😊
Tudomásom szerint Abramovicsnak köze sincs a Szpartakhoz, a CSZK-nál vizsgálták õt de ott sincs állítólag tulajdonjoga. Ha lenne a CSZK nem indulhatott volna a BL-ben.

REAL MADRID

AlieN911
xD Azt elírtam. V a cselszi.. 😊

Honda - The Power of Dreams

csabeda
azt mondják a cselszki ma lefekszik a szpartaknak h mind2-en továbbjussanak...hisz mind2 abra csapata....
ezé kicsit lenne a foci megszégyenítése😄

kraawz
szerintem a Hull páratlan gól nagy biznisz, 8 meccse csak páros gólt játszanak... 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Jó a mai kínálat, de számomra mégsem meggyõzõ.
2 jó tippet találtam:
Bristol City gól 1.30
Clermont foot gól 1.25

Továbbá necces,de meggondolást megér:
Crystal palace gól 1.53
Le Mans gól 1.44
Istres gól 1.45
Grenoble - Metz Páros gól 1.85
WuFraZselic
hát ja, esélyes hogy a spartak nem nyer 😊

rohadt Toronto, éreztem hogy túl jól megy nekik, ezért a Pittsburg / Chicago közül választottam, természetesen utóbbit tettem, ami szintén leikszelt. Tennessee pedig nagyon sima volt... =(

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Hát pocsék volt az éjjel 3 tippbõl 1 jött, csak nem jó ómen ide elõre beírni.

AlieN911
Hali

Holnapra van valami jó tippetek? Sajna nem tudom megnézni a kínálatot, csak átfutni

Internazionale - Tottenham H
Manchester Utd. - Bursaspor H

esetleg ezekhez máról

AS Roma - FC Basel H
Spartak Moszkva - Chelsea H
FC Bayern München - CFR Cluj H
Ajax - Auxerre H

Túl sok a H.nem? valamelyik tuti elmegy 😞😊

Honda - The Power of Dreams

szomferi
a Yankees meg hogy kikapott otthon, íííí<#circling>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
shep, grat a jó megérzésedhez a Titansnál <#taps>

19 Jacksonville - Tennessee V 1.70 3-30
15 Pittsburgh - Ottawa H 1.87 5-2
Eredõ odds: 3.17900
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 1590 Ft

<#eljen><#taps>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Tigristank
Szpartak Moszkva - Chelsea Döntetlen esetén a tét visszajár 2 1,52
Arsenal - Shakhtar Donyeck Döntetlen esetén a tét visszajár 1 1,28
Ajax - Auxerre Döntetlen esetén a tét visszajár 1 1,22
Marseille - ®ilina 1 1,28

3,04-es odds, egész jónak tûnik, DNB helyett lehet duplaesélyben is rakni õket.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

koder
Ja bocs tényleg.xD

Tigristank
Naná, csak van 1 rossz hírem: nem fog bejönni. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.