Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Viszont tény h októberben csak egy bukott nagy tétes szelvényem volt (95k).😛
Majd hamarosan jön egy újabb..több mint valószínû😛,mert mindig nem lehet nyerni és sajnos ez az én esetemben -100at jelent majd,kivéve ha észlelem az akadályt és nem rakok arra a hétvégére semmit😊 (pl erõsen gondolkozok a mostanin h tegyek e valamit BL után..)
Ott szoktak még 1X-re is 1.05-1.06-okat adni..bwin ez már csak 1.01 vagy 1.02 vagy egyáltalán nem is lehet 1X-re tenni.
Amúgy grat! <#eljen>#eljen>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
amúgy hol tolod? elég jó szorzót adott ki! 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Manchester City - Lech Poznañ -1X
Metalist Kharkiv - Sampdoria -1X
DVSC Debrecen - PSV Eindhoven -Not to score.😄zsudzsák
-------
32.000--->65.000
Fák ye😛
Jó volt a meccs...vagyis õszintén szólva elég szar Debreceni oldalról nézve,de az engem nem érdekel,a hangulat miatt mentem ki😄.6500Ft-os jegyet vettem 4500-ért huhu.xD
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
köszöntem! 😄

fotográfik kolomp edisön :D
everything's better with music
nap szégyene díjat kiosztanám a Palermonak, amilyen jól tolták manapság a hazai 3-0t gondoltam reálisnak :o
dragon: fél8tól 10ig fociztam, + EL meccseket megerõsíteni nem igazán merek/fogok 😄
Manchester City - Lech Poznan H 1,20
Atletico Madrid - Rosenborg Trondheim H 1,35
Debreceni VSC - PSV Eindhoven V 1,45
Összesen: 2,35*7000 Ft
Jó volt ez a 3 nap, 3-ból 3 szeló jött. 😄
39 Debrecen - PSV V 1.40 1-2
61 Atl. Madrid - Rosenborg H 1.31 3-0
Eredõ odds: 1.83400
Tét: 10000 Ft
Várható nyeremény: 18340 Ft
ez biza bégyütt 😄
nagyon fasza volt a vendég szurkolók biztosítása. haverral simán átmentünk a szoborparkon és átmásztunk a vendég szektorhoz, majd velük dalolászva jöttünk ki XXXD
ZenitSzpvár-HajdukSp H 2-0
Anderlecht- AEK Athén H 3-0
Debrecen-PSV V 1-2
Atl.Madrid-Rosenborg H 3-0
Villareal-PAOK H 1-0
www.smart-bus.hu
fotográfik kolomp edisön :D
REAL MADRID
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Borussia Dortmund v PSG 1X 1.14
Debreceni VSC v PSV DNB V 1.12
Sporting v Gent DNB H 1.11 (félidõben 4-1)
Man City v Lech Poznan H 1.22 (félidõben 2-0)
@1.746
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!