Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
hát ez eddig kurvajó, csak megnézem már a meccset ha ilyen jó pörgõs :D

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Barca,Chelsea hendi megvan,és meg lesz simán a Real hendi is:)
Shep
Rakd meg! Mit érdekel engem a szar tenisz? Nekem nincs veled bajom, meg hogy ezt játszod azzal sem. Engem az zavar ,hogy ezt a hülyeséget állítod, hogy nem a tétet nézed hanem ,hogy mennyit nyerhetsz vele és elhiszed, hogy mennyire király vagy ami abból a szempontból igaz, hogy képes vagy 50e-t kockáztatni 500-ért bár ha jól belegondolunk nem királyság ez hanem botorság.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mér 1,9-2,1 között szokott lenni:D A héten is 1,92 volt.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

ForRedGlory
Több gól lesz a Real meccsén, mint szöglet :D

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

ForRedGlory
Ki kér 10%-ot? El vagy tévedve. Az februárban volt, és kb kivettünk 600.000 Ft-ot 4-en, 5-en... Szóval pszt <#idiota>

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

bázz ezt nem is néztem, 1.66-os szorzó Messi-re? Ezek nem normálisak. :DDDD

fotográfik kolomp edisön :D

MEg.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

ForRedGlory
Tessék <#ravasz1><#mf1>

WuFraZselic
örülök, hogy hallgattam a megérzéseimre, és kihagytam a Bordeaux gólt, ami még a hátralévõ 20 percben jöhet, de jobb a békesség :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grat,. izgulnod se kell :)

mai 5 nekem simán ment el...

Holnapra egy Ajax,PSv,Lyon,Anderlecht 4-en gondolkodok
Te komolyan ilyen tippekért kérsz 10%-ot? :o

cesc fábregas

Unibet nálatok is meghalt?

szomferi
degeci :D:D:D

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ForRedGlory
Jah, ezt szoptam. Na sebaj, nem vagyok telhetetlen. 1 hét alatt jött cirka 120.000 Ft, nem ez a 4-5000 Ft fog hiányozni :D

Shep
1,01-ért még lehet rakni az neked pont jó szorzó :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ForRedGlory
Na ezt a Realt benéztem... nem tettem meg végül, mert reméltem hogy fentebb megy a szorzó, erre 2-0 :D
Így meg már értelmetlen.

Shep
Füledet levágom, ha a pipád miatt megy el! :)

dragon11
jaja, nekem is jön egy kisebb összeg.:)

kár, hogy nem real hendit tettem:( de így is jó:P

kraawz
real 2-0, fél pipa ide is mehet<#eljen>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

WuFraZselic
hát hogy elég sok nyertes szelvényed van :D

Real 2-0, asszem ma is újabb 30k jön tisztán :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ma annyira nem érte meg mint szokott. 1,6 körül volt...

szomferi
2-0, köszi Roni :D

kraawz
nyilván ilyen kis szorzókkal nyersz 30-40et, aztán beüt a krach és elúszik a 80 000 :)

Nekem Chelsea pipa, Barca pipa, Real jól áll, már csak a Lyonnak nem szabad kikapnia holnap és jön cirka 8000 körül.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

A világért sem akarlak megbántani, de úgy érzed ez tudás? :)

www.smart-bus.hu

Shep
Én is azt írtam, hogy nem megy fel akkor mirõl beszélünk? :)

dragon11
hagyjuk már, teszel NFLtõl kezdve az orosz jégkorongon(KFL)tõl átt mindenre..

persze, biztos ismered mindegyik csapatot, sõt a baseball összes szabályával tisztában vagy, s nem szorzó alapján rakod.

mindegy, én nem akarok kötekedni, de nem kell elvinni magad..

ForRedGlory
nem megy fel, mert bízom magamban, abban hogy bármilyen hihetetlen, de nem bukok... Kb 3 napja teszem ide ki mindig a szelvényeim? Kb 40-et tettem ki, egyet sem buktam, nyilván szerencsém volt csak...

Mára raktam egy Messi-Higuain gólt, hamar meg is lett:).

szomferi
akkor ezt szoptad :D
épp írni akartam nemrég hogy higany gólját megérné megtenni, és jött is az elõbb egy szép helyzetbõl <#eljen>

158 Tottenham - Everton H 2.03
160 Chelsea - Wolverhampton H 1.12
184 Real Madrid - R. Santander H 1.13
182 Zaragoza - Barcelona V 1.25
Eredõ odds: 3.21146
Tét: 800 Ft
Várható nyeremény: 2570 Ft
Nekem ez a mai bukó.
Holnapra kéne valami jó kis szeló...
Shep
Na vajon RG megrakta idõben?

1-0 real :D

dragon11
ez oltás volt gci:D:D:D

Az a szmájli nem az akart lenni...<#conf><#nevetes1>
w77d
ha ilyen nagy tétet raksz (legalábbis amikor én rakok), akkor nem akkor megy fel a vérnyomás amikor emgrakod, hanem amikor eredményt nézel :D

Shep
Nem megy fel neki, mert nem a tétet nézni hanem ,hogy nyerhet vele 800 Ft-ot.

Sziasztok!
Nem semmi amit csinálsz.További sok sikert.
Nem megy fel a vérnyomásod ilyen 80000-es téteknél?
Elõször azt hittem 8000...
<#hamm>
ForRedGlory
Már csak ezt kéne megérezni meddig hazardírozhatok élõ fogadásban a Reallal... jó lenne ha a szorzó felmászna 1.2 környékére és nem rúgna gólt a 20. percig :)

ForRedGlory
Akkor eddig a mai termés. Még nem adtam össze mennyit nyertem tisztán, de olyan 40.000 környéke (?) lehet... Ezt a Realon megfejelem és szép estém lesz. <#eljen>

Shep
Mihez képest? Ez szerintem egyértelmû volt, mert ontja a gólokat, ilyen szorzóért (bár van ahol jobban adták) egy ilyen meccsen meg nem lehetett kihagyni.

Ezt én is meg akartam tenni, újabban a Barcelonaban csak Messi képes gólt lõni, most is Õ lõtte mindkettõt, mint a BL meccsen is..... Villanak megint csak egy kapufára futotta...

ried mattersburg 1-3 ez mi a faszom
WuFraZselic
jó szériában vagy :)

WuFraZselic
persze, hogy nem, ezért sem tettem rá a 100 rongyos szelvényre 1.12ért. gyanúsan alacsony volt

Shep
Real Zaragoza v Barcelona
(Bármikor gólt szerez) Lionel Messi 1.66

koder
Üdv re,
stat alapján kurvára nem volt biztos a barca gyõzelem..fõleg a mostani barca aki rubin és mallorca ellen is X-el,sõt akár a kobenhavn elleni szánalmas kis 1:0-át is idevehetjük ( ami végül is 2:0 lett a 90+x edik percben):)

WuFraZselic
ámen

Na estére kell a real gyõzelem de qrvára, kettõ szelóm függ tõle!!!!!

WuFraZselic
szép, 1.24-5ökért osztogatták a Barca gyõzelmet, tippmix meg 1.12ért... még jó, hogy féltem akkora oddsért :D