Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Azt azért írd oda haver, hogy tippmixen raknád.:)

Jó reggelt mindenkinek!
Egy tippre lennék kíváncsi, Excelsior - Ajax
Na meg szeretnék kérni egy 2es szorzós tuti meccset, amit nagyobb pénzzel meg lehetne rakni!
ForRedGlory
Latom baratom, nem hiaba tuntel el a ph-rol, csak azon csodalkozom, hogy itt meg nem utaltak ki

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

koder
Hmm...nézzük csak.:
Holnap F1-ben lesz boxkiállás
Manchester meccsen használni fogja a bíró a sípját
Federer teniszütõvel fog játszani
Kosár meccsen.:Mindkét csapat szerez gólt
<#hamm>

Jóccakát

de milyen tippet vársz tõle? ki a p*csömet érdekli a sok 1.01-es nyert meccse... nem tippeket ad, hanem beirja ami összejött neki.

HANCOCK
Én Ajax-ban nagyon bízom! 5000 pénzem múlik rajta

szomferi
lehet csak elfogult vagyok, és szeretném hogy ez legyen, majd kiderül

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Shep
Én meg vagyok sértve, mert hülyének lettem nézve, azt feltételezte, hogy olyan hülye vagyok ,hogy beveszem ezt a haláli gyenge és átlátszó trükköt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

örülnék neki de nem sok esélyét látom..

#95560: ok
szomferi
242 Villarreal - Atl. Madrid V 2.85
228 Manchester City - Arsenal V 2.70

Eredõ odds: 7.69500
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 1540 Ft

na még egy még poénabb szelót is tettem, bár úgy érzem hogy be fog jönni :D

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Szerintem nem volt gáz amit csináltál,mert aki nem kárörvendõ az nem is sértõdött be rajta.Várjuk a többi tippet.
Na lépek skacok.Holnap reggel benézek.Jó éjszakát mindenkinek!
ForRedGlory
Hát ha lesz jó meccs, akkor 1.2 fölé is megyek :D
szerintem a "többiek" kategória megérti, amit írtam, ez nem ellenük szült. Legalábbis az értelmesebbje tuti felfogja :)

Majd holnap írok valamit, hogy mire tennék. Ma is írtam kettõt, jött is. mondjuk a Realt nem tudtam megtenni, lentebb részleteztem hogy miért, de sebaj, mire a Real meccsnek vége lett,. többet nyertem, mintha megtettem volna 1.1-ért :D
Jó8

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

érdekes :D
akkor visszaszívom amit írtam :D
de mondjuk neked is simán elnézést kellett volna kérned a többiektõl de mind1!
arra kíváncsi lennék mire raksz holnap (már ha fogadsz egyálltalán nem 1.2nél nagyobb szorzóra...
205 Anzsi Mahacskala - Zenit Szentpétervár 1.41 V
206 Excelsior - Ajax 1.21 V
254 Olympiakosz - Arisz 1.39 H
238 Getafe - Sp. Gijón 1.71 H
232 Volyn Lutsk - Dinamo Kijev 1.30 H

Azt hiszem ezekbõl válogatok.

REAL MADRID

ForRedGlory
Nagyon egyszerû... leteszteltem, hogy ki mennyire köcsög, és ki mennyire veri a nyálát, "hogy én aztán megmondtam már elõre, hogy ez lesz". nem is csalódtam, kódfejtõ volt talán az elsõ, aki itt ujjongott. Semmi értelme egyébként nem volt, csak furdalt a kíváncsiság, hogy ki az, aki ha bukik valaki még bele is rúg egyet. minden esetre kitisztult a kép, nem kellett csalatkoznom. Nyilván ilyet nem fogok többet csinálni, max ha tényleg bukok.
Persze lehet hogy akkor már azt nem fogjátok elhinni, hogy buktam :D

42-87
ezek lehetnek a bukók
én mu gól helyett inkább stoke gólra tennék (egyrészt nekem bíztosabb , másrészt meg a szorzó nagyobb)
szomferi
hohóóó holnap játszik az Arsenal a City otthonában, sima vendég :D
vagy egy jobbfajta over

szomferi
84 Dortmund - Hoffenheim: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.46
68 Excelsior - Ajax: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.31
74 PSV - Feyenoord: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.44
61 Internazionale - Sampdoria: Internazionale szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.11
11 Stoke - Manchester Utd.: Manchester Utd. szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.12
42 Sevilla - Ath. Bilbao: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.69
87 Anderlecht - Westerlo: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.55

Eredõ odds: 8.96904
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 2690 Ft

egy poén holnapra, majd alakul :D

ti mit tesztek holnapra nagy pénzzel? vagy nem árt egy kis szünet? :D

nem nehezen csak beleolvastam elsõ körben a hsz-kba majd gyors leírtam amit leakartam és néztem a meccset,majd szépen átolvastam még1szer mindent :)
de nem válaszoltál, mi értelme volt hazudnod?
koder
<#heureka><#eljen>

ForRedGlory
<#eljen><#nezze> Jók a megérzéseid :)

ForRedGlory
Elég nehezen esett le, hogy nem buktam :D
Nehéz lenne betenni, a bukott szelvényt, ha nincs :)
Öröm bódottá, sose tennék 6-0-nál arra, hogy nem rúg a vendég, bár ez evidens... 6-0-nál a védõk sem úgy mozognak, kb mintha shoppingolnának :)

Na holnapra nezek vmi 2x-es szelvenyt.

REAL MADRID

jaja feltûnt csak akkor mi értelme volt átverni a népet?
én meg kis naív azt hittem tényleg bemer ismerni egy bukást :D
lol bazz valencia meccsbõl még 20 másodperc volt 1 támadásra simán volt idõ erre lefujta a bíró :D
szomferi
Dean, nem tûnik fel hogy csak beetette a népet? nem bukott õ semennyit :D

szomferi
ja, franciák... rájuk sose teszek :D

"szerintem ilyen megpattano szarra nem lehet szamitani"

de lehet, most nem volt veled a szerencse ennyi!
tegnap ugye kapufa volt, ha gól akkor tegnap is buktál de rohadt mákr voltál.
most meg bepattant! én meg 5-0nál raktam egy hendis vendég sikert 2.1 ért :)
azaz real (0-6) santander vendég!
6-0lett és reménykedtem egy santander gólban ami jött is!
azért várható volt h nem hozza ki kapott gól nélkül a real :D

vitát meg fejezzétek be!
nyertél , örülj és kész! csak kurva mákos voltál a napokban semmi több :D
de bocs de ez h kapott gól nélkül lehozza a real -ra fogadni irtó nagy baromság volt!
Viszont elismerésre méltó h 1 buktát elismertél!
Shep
Mennyire tudtam ,hogy kamu de gondoltam kivárom mi lesz belõle. Hát megérte :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Tottenham v Everton
(Kapott gól nélkül) Everton - nem 1.22 Egyik sem Nyert
Birmingham v Blackpool
(További összesített gólok) Felett 1.5 1.22 Egyik sem Nyert
Valencia v Mallorca
(Kapott gól nélkül) Mallorca - nem 1.12 Egyik sem Nyert
West Ham v Newcastle
(További összesített gólok) Felett 1.5 1.28 Egyik sem Nyert
össz szorzó: 2,16

Chelsea v Wolverhampton
(Játékidõ eredménye) Chelsea 1.12 Egyik sem Nyert
Real Madrid v Racing Santander
(Játékidõ eredménye) Real Madrid 1.12 Egyik sem Nyert
Real Zaragoza v Barcelona
(Játékidõ eredménye) Barcelona 1.25 Egyik sem Nyert
össz szorzó:1,58

A fél francia bajnokság,meg az 1860 D-je.
pl.
További sok sikert!
Várjuk a "zöldeket"!!!
szomferi
miért, mi volt ma ami meglepett? :D

ForRedGlory
Egyébként 170,000 Ft-al kezdtem a Debrecen - Liverpool meccsel, aztán mindig mindent az utolsó forintig visszaforgattam. most megszámoltam, tavaly év végén 33 nyerõ szelvényem volt, és mind ilyen, amit ide linkeltem :)

Az esély mindig adott...a mai meccsek után semmi sem biztos.
Pénzbõl lehet pénzt csinálni tipikus esetei...
koder
Pedig jó.

Befejezhetnétek...

www.smart-bus.hu

koder
W77d-nek is vannak szelvényei..csak a bukottakat nem szokta reklámozni XDDDDDDDDDD

Twente - ADO Den Haag H 1.28
PSV - Feyenoord H 1,35
Internazionale - Sampdoria H 1,55
Arles - Lyon V 1.45
Anderlecht - Westerlo H 1.24

Sorry egy kicsit OFF a mostani témába!!
Ez szerintetek esélyes holnapra?
koder
Valóban.:( Tényleg én irkáltam neked ma egész nap hogy mekkora egy fos a taktikád:),úgy hogy itthon sem voltam,de azért utazás közben egész nap azon járt az agyam hogy forred mekkora sukár csávó 1.01-eket azért vágja..ping pongban, fociban,tollasban,noname harmadosztályban is,MINDENT TUD BASSZUS,és nem értettem hogy nekem ez miért nem adatik meg,és h hogy lehet az hogy ennyi tudás szorult a fejébe:O Aztán hazaérkeztem,beírtad h elbuktad a szelódat,én meg örömtüzet gyújtottam a fórumlakók nevében is ezzel most nagyon besültem és 1hétig vörös fejjel fogok mászkálni,ráadásul a ház is leégett az örömtüzem miatt,ami...AMIII ráadásul fölösleges volt mivel a mester nem hibázik :(

ForRedGlory
Ezt most nem írnám le, legyen elég annyi hogy már 2.000.000 Ft felett vagyok.

ha esetleg valaki nem hinné, keresheti az 1.01-es oddsokat :)
jah, ez is olaj a tûzre, biztos mákom volt. Csak 4 példa:
De vigyázz, megmagyarázzák hogy szar a szisztémám, és csak véletlenül nyerek.

kattintós:

ForRedGlory
<#eljen> jaja, csak vannak, akik sosem látják be, de hát õk csak kárörvendenek, más nem marad :)

Mennyivel kezdted el ezt a fajta játékot,és mennyi idõ alatt jutottál el ilyen tétekhez?
Szerintem nem baszakodott veled senki. Nem értettek egyet a taktikáddal, szisztémáddal, felfogásoddal ennyi. Mellesleg nem alaptalanul, de ezt hagyjuk, mert õk se tudnak meggyõzni téged, meg te se õket. És még én nem ismerem azt a bizonyost?:D Mond már el miért is nem, vagy mit nem ismerek/ismerünk?:)

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

ForRedGlory
Akkor lenne igaza, ha bebuktam volna, van egy kis különbség :)
Na léptem, oltsátok el az örömtüzet :D

Ez tényleg jó hír.
<#eljen>Csak így tovább.Mindenkinek megvan a maga szisztémája,nem tudom mi ezzel a baj.Akinek nem tetszik az nem csinálja oszt kész.
ForRedGlory
Úgy sajnálom, de nem tudtam kihagyni... bõven megérte, okoztam egy kis örömöt a dedósoknak (NEM mindenkire értem...) aztán meg gondolkozhatnak hogy mennyire érdemes mással baszakodni, más kárán örömködni. Mert tudod, hiába fórum, van ám netikett is, pláne szerencsejátékosok körében. Ezt van egy olyan érzésem, hogy nem ismered Te (sem).

Hu elég nagyot égett:D Szerintem te a viselkedéseddel jobban égtél mint õ, az "álítólagos kárörvendéseddel". Ha nem basztál volna át mindenkit, akkor igen is igaza lenne. A többiek szóltak...

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

ForRedGlory
Ja ülök, igazad van, Te meg fekszel. Istenem, bárcsak láttam volna a búrád, amikor szembesültél, mekkorát égtél. Hiába bujkálsz smile mögé. Kb mint a bozót tüzed :DDDD