Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
PSG gól
+900,-Ft
<#idiota>#idiota>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
REAL MADRID
https://www.youtube.com/watch?v=1HoGSzQHO7M
Ezigen 😄
vendégek sorozatban 6 döntetlent játszottak, szerintem most nem jön a 7. X 😄
kétesélyben 12 atom tuti tipp 😄 weed 1 misire 200 kilo ingyen pénz jöhet 😊
225 Swansea - Middlesbrough H 1,64
188 Lyon - Nancy H 1,35
174 Juventus - Cagliari H 1,32
222 Celta Vigo - Real Madrid: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,38
Eredõ odds: 4,03302
www.betfree.hu
Várunk mindenkit szeretettel.
Valenciennes - PSG over 2.5 1.79
Guingamp - Arles H 1.78
Inverness CT - Ross County H 1.95
Bradford - Arsenal over 2.5 1.50
Norwich jut tovább 1.53
1.500 > 21.400
PSG meg olyan mint nekem tegnap a Nantes, ha nyernek, elsõk lehetnek. a PSG ugyan elsõ nem lehet, de mint írtam, holnap a Lyon megverni a Nancyt, és esetleges 8 pont hátrány nem fér bele. gyõznie KELL a PSGnek
Ma kupa meccsen jön a 35. találkozón a hazai gyõzelem?! Szerintem igen 😄
aston villa - no
ez azt jelenti,hogy a norwivch gól lõ ?
5.30 2.09 2.25
Ezt nézegetem,mondjatok már valamit,szerintetek???!?!
A franciaországi eb- harmadik lett 2mp-es hátránnyal.harmadiknál jobb most sem lesz az biztos,mert Hannah Miley és Hosszú Katinka is jobb nála.De ez egy Vb és Nem Eb simán beelõzheti még valaki /Amcsik Ausztrálok stb /és 2.25 ért elég jó lenne!!
Roma-t jól látod, ráadásul 1.48as szorzó van rájuk és ennyiért simán borulni szokott a papír..
psg helyett sunderland X-t tenném a helyedben
Inverness 2.helyen vs ross 10.helyen szerepel a ligában 😄 persze vágom,hogy ez fa kupa de a lényeg,hogy az a hazai gyõzelem jó lehet.
guingamp szintén tetszetõs
norwich gyõzelem is jó lehet mára, ahogy a hétvégén is nyerhetnek szerintem
68 Csehország - Franciaország V 1,12
69 Spanyolország - Oroszország H 1,67
70 Norvégia - Svédország H 1,17
71 Németország - Montenegró V 1,29
73 Magyarország - Románia V 1,91
163 Ademar Leon - Atl. Madrid V 1,27
74 Körmend - Oldenburg V 1,45
Eredõ odds: 9,92922
vélemény ))
Valenciennes - PSG | PSG over 1.5
REAL MADRID