Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
sry én nem voltam mostanság. mit is írtál be múltkor 3x is?
ha azt, amit a Dean mondott most, akkor nem értelek továbbra sem.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

na hát beirtad a lyon-psg ho:1-2 állásnál a psg jut tovább 1.25ért
hát ne haragudj de ilyenre nem sokan tesznek 😄
konkrét tippet sztem volna ember aki megrakja 😊
no meg élõ fogadás tippet adtál ami 5 perc mulva már még kisebb szorzót ad , sõt mivan ha valaki pont abban a fél órában gépközelben sem volt?
rooney8
na de télleg léptem, akk majd privibe, köszi elõre is 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
igen, az

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ForRedGlory
Tippmix vagy mi legyen? Mert nem mind1 😊
Mondjuk ahogy látom tippmix kéne?

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

rooney8
1.5 körül 😄 eddig arsenalt találtam, meg zenit-tel szemezgetek, de attól félek kicsit 😄

ForRedGlory
Mások nem fogadják meg, beírtam 3-szor, jött is, de senki nem tette meg, vagy nem vallotta be, szóval marad a privi. No offense, de nem tépem a szám senki kedvéért feleslegesen 😊
Ez most nem neked szól. Mennyi legyen az össz szorzó? Nyilván emberi léptékkel 😄

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

rooney8
nem, csak viccbõl írtam... hogyne kéne 😊
na de most megyek edzésre, akár privibe is írhatod, de rakhatod ide is, hátha másnak is segítesz vele 😄

ForRedGlory
Kösz a bizalmat, akkor tényleg kéne tipp? 😊

Közben befutott a napi második fogadásom 😊

rooney8
de én bízok benned 😛

ForRedGlory
Majd mondanak a zsenik akkor, nekem csak szerencsém van nem értek hozzá 😄

rooney8
de hnap akarom feladni, mert hétvégén nem érek rá 😛

ForRedGlory
Hétvége még messze van 😊

ááá kizááárt

fotográfik kolomp edisön :D

sok nagyon de jöhet...
rooney8
hétvégére van valamid 1,5 odss-ért? 😄 eddig arsenalt néztem ki, még vmi? 😄

Bayern München - Freiburg H
Zwolle - Almere City H
Benfica - Pacos Ferreira H
Hertha BSC - Ingolstadt H
Rangers - Inverness CT H
FC Köbenhavn - Lyngby H
Arsenal - West Ham H

Megjátszott tét: 500ft
Várható Nyeremény: 1970ft

MIT GONDOLTOK BEJÖHETNEK?????
ForRedGlory
Japan kosarmeccs volt 😊
Varju001, thx ;P

Grat!Jól nyomod<#taps>
ja román kupában hazai eredményt 17.30kor 😛
csak furcsa meccsnek tartottam amire fogadtál ,kb azt se vágom mi vagy ki 😄
éjjelre
Flamengo - Corinthians
X

500 ft -> 1600 ft
ForRedGlory
Parancsolsz? 😄

<#guluszem1>

#96529: <#eljen>
ForRedGlory
Hat azert az 5-0-rol 5-6 azert nem tul gyakori...
Mondjuk most volt egy olyan tenisz meccs, ahol 4-0-rol 4-6 lett. Azt meg is tettem, jott is. Persze nem 0-4-nel 😊

ForRedGlory
Mára az elsõ, közel 16.000 Ft <#hehe>

Míg a Panathinaikosz - Olympiakosz meccs viszont szerintem döntetlen lesz.
Sziasztok!

Én ezeket raktam a hétvégére:

Debrecen - Kaposvár 1.57 H
Bayern München - Freiburg 1.27 H
Guimaraes - Portimonense 1.55 H
Panioniosz - AEK Athén 1.93 V
Milan - Juventus 1.88 H
Austria Wien - Wiener Neustadt 1.50 H
-------------------------------

Tét: 200 Ft

Várható: 3365 Ft
Matthew Prosac
megpróbálom összeszedni a gondolataimat a hétvégére. betwayen (sic!) el is kezdtem tálalni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Régen is láttam durva dolgokat, de mondom most a sok meccsbõl könnyebb ilyennel találkozni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
régen egyszer sem futottam bele olyanba, hogy 5-0-ról 5-6, meg hasonlók, manapság meg túlságosan gyakori... persze live fogadásba kezdje el pakolni a nép a hazait, majd úgy is megfordítjuk és bumm kész is a chocapic

Shep
Régen is megvoltak az érdekességek, csak nem kellene elfelejteni ,hogy ma járási 2-re is lehet fogadni és mindnek meg tudod nézni az eredményét 2 kattintással, ezért is tûnik sokkal többnek az érdekes eredmény. Míg régen fogadtál teszem azt 3-4 I. osztály meccseire ma már szerintem te is fogadsz korábban ismeretlen II. osztályú csapatok meccseire is. Úgyhogy nem mind bunda ami annak látszik, még ha könnyebb is kapásból rávágni egy-egy vesztes szelvény után.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mikre gondolsz konkrétan? én nem vagyok olyan régóta benne és tényleg érdekelne

w77d
én kb 7 éve úzöm az ipart, és az elmúlt 1,5 év ami hihetetlen, nem csak a mostanság. Véleményem szerint egyfajta változást láthatunk a profi sportban. Láthatjuk, ahogy abszolút elsõ helyre kerül a pénz a küzdéssel szemben.

hy emberek.én már lassan 5 éve rendszeresen tippmixezek,de ami mostanában elõfordul az hihetetlen.
Shep
TEX Rangers @ SF Giants
(Nyereményszorzó) (C Lee és Tim Lincecum kezdenie kell) SF Giants
Dobó adatai 2.18 Nyert

San Jose Sharks - New Jersey Devils Moneyline (Incl OT & Shootout)
San Jose Sharks On Moneyline 5-2 1,62

Carolina Hurricanes - Washington Capitals Moneyline (Incl OT & Shootout) Washington Capitals On Moneyline 0-3 1,73

ja vágom, ha bejönne mind a 7 (ami fizikailag lehetetlen), akkor több a nyeremény mint ha csak 3 jön be (ami lehetséges)
nyilván a találataimat nem tudhatják elõre, így mindig fals számot fogok látni 😄

köszi!

w77d
mert változik az alaptét szorzója, illetve a szelvények száma

kraawz
az a szpartak tipp nem volt rossz<#eljen>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

köszi szépen! megnéztem, elolvastam, de nem értem 😄D

system 2/3-ra miért ír ki kevesebbet a nyerési esélyre mint a sytem patent (7 fogadás)-ra????????

Matthew Prosac
+ a szpartak-os fogadást a 60. percben raktam. éreztem hogy itt az idõ, mikor a zenit végre elhasal, minden erre utalt

Matthew Prosac
gratulálok, szép teljesítmény egy napra <#eljen>
én mostanában lazára vettem a figurát a fogadásban, jelige: csak semmi stressz.
+ NY Rangersen durván belekarmoltam az over-be - csak az Atlanta lõtt 6-ot, a Rangers 4-et...

w77d
hát nem büntetlenül, de a system fogadásokkal adott számú meccset bukhatsz... részletesebben a FAQ-ban

bwin-en létezik ilyen, hogy 5 meccset rakok meg kombiban, de egyet elbukhatok büntetlenül?? ha nem, akkor hol létezik?

kraawz
na, ez fasza nap. most értem haza, megnyertük a bowling bajnokságot, legjobb játékos lettem, még a szelvények is jöttek :d

1. 5/4 system -> nyert

Rakospalotai Eac v Ferencvárosi TC V
Newcastle v Arsenal páros
West Ham v Stoke 1X
Bozc KSC v Újpest FC V

Aston Villa v Burnley H

2. 5/4 system -> nyert
Logrones v Valencia V
Real Union v Sevilla V
Cordoba v Racing Santander 1X
Hercules v Malaga 1X

Portugalete v Getafe V

3. szelvény
Aston Villa v Burnley 1X
Lazio v Portogruaro H
Ajax v Heerenveen H
Auxerre v Bastia 1X
Catania v Varese 1X

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

ForRedGlory
Nahat, akkor innentol ne sirjon senki hogy nem irok tippeket. 😊
Megtartom magamnak, meg aki priviben ker segitseget.
Jo8, grat a nyerteseknek

miilann04
persze, mert õk meg a realtól látták szombaton. 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Tigristank
A Valencia, a Sevilla és az Atletico Madrid megmutatja, hogyan kellett volna játszania a Realnak tegnap. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

koder
Akkor a Real-t elég félelmetes csapatnak találhatod^^.

Nem írtam mert itthon se voltam, sorry, ha megteszem és itthon vagyok mindig beírom...