Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szegény atalanta mennyi 11-est nem kapott meg..

w77d
ha ott X lenne az nekem még jobb lenne.. de a legfontosabb hogy a Tours meccsen ne legyen gól

WuFraZselic
1 arsenal gólon és a Guingamp gyõzelmen múlt 3 szelvény az 5bõl... király 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dave9004
Lille meg akkor tartson ki vagy lõjön még gólt! hajrá
befejezhetnéd, nem vagyunk rád kíváncsiak! Ezért ne gyere a topicba ! Köszi szépen
w77d
A Tours - Lens meccsen mostmá nehogy legyen gól!

Azt már nem rúgták, lefújta a bíró...

Ne írjanak vissza és megyek.....

Chelsea -80K

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

14:02 - 11th corner to arsenal

na ha ebbõl lett volna a gól az is szép 😄
Így lesz ezért sajnálom, hogy 1-1 lett, estek volna ki a *****... Így meg tovább fognak menni, de fogadásnál leszopattak mindenkit 😄

Hát kisfiam van még mit tanulni. õÕÕ és hol anyáztam ezen kívûl???szija
Igen Dragonnak vagy ki a fenének meg üzenem hogy örülök neki hogy szereti Villát. továbbra is szurkoljon neki.

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

WuFraZselic
istenem, tipikus 😄 1-1 a végén, aztán a hosszabbításban vernek még 3 gólt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

arsenal egyenlített. egy atalanta gól jól esne 😄

ReszegKoldus
Ááá tényleg az õ volt, jót röhögtem rajta 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nem mintha okvetetlenkedni akarnék, de te hányszor mondod még, hogy jóéjt? Húzzál már a ***** **** ** ** * * *** !

sõt a dvilla7 tuti a dragon, õ is mindig ment az aktuális topikba aztán verte a nyálát

Szimplán teszek rá magasról.Mert mit vártál hogy még ott lesz???na mind1
Jól tették gratulálok nekik is neked is. Hali Jóéjt

Na Arti 1-1 nagy kár, így hosszabbítás jön, ahol nyerni fognak.....

nemsok kellett hogy róma meccsen bunyó legyen xd

😄DDDDDDDDDDDDDDD
mint leírtam, leszarom a kézit, csupán a te 0 iq-s buta hülyegyerekként leírt állításod megcáfoltam egy gyors példával.
hogy jön ide hogy hazaáruló? én sem szeretem, és?

volt itt valami hülyegyerek régen, talán dragon volt a neve, na ez a gyerek õ lehet sztem csak új nickkel. õ rinyált mindig hogy dvillás hajat akar, meg õ mondta minden sportra hogy szar csak a focit szerette. de amikor valaki segitett neki még a végén õ kurvaanyázott

WuFraZselic
éreztem, hogy az Arsenal sikerre tenni necces, de hogy 1-0 lesz...
Guingamp is jól tolja, ha nyernek, rátapadnak a Nantes/Monaco párosra, de úgy látszik nem fontos nekik 😄

Tigristank
Szimplán csak 1.5 hónapja csináltad a mûsort a kézi topikban. 😄
(kár, hogy törölték a kommentjeid)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Innen látszik mennyit értesz kézihez is Nagy Lacit emeled ki Rögtön Egy Jicha vagy Mikelsen helyett bár inkább elöbbi...ennyit értesz hozzá ennyit is érsz mehetsz is vissza pénzt keresni itt ugyse tud senki"

Jóéjt mindenkinek

Nagy laci szimplán 3 vagy nem tudom hány évig csak hazaáruló volt😄
Õt inkább dobjuk az egyéniségek közül....

Én se mentem....
A kéziseket szapultam 1-2 szóval de senkit nem küldtem el hidegebbre...

😄 😄 nagy lacinak nem kell születni, õ csak sok palacsintát evett

nem tettem meg egyébként egyik felet sem, mivel emgjosolhatatlan meccs volt

<#eljen><#worship> ott a pont, ez a lényege!
én is buktam volt,hogy 10k-t vagy 16k-t anno pl. az atl. madrid félidõ overen még se k** anyáztam õket :S elbuktam és kész, attól nem megyek át alpári stílusba.

2.7-ért vertek 6 gólt a románokra" ennek mihez van köze nem értem :/ a 9 román kapufához? vagy a 120 kilos Kiss mellett nem lehet bedobni a kapuba a labdát? Esetleg megtetted öket?
Tehetségtelenek sportja ezen nemértem mit nemlehet érteni Egy C ronaldo egy messi(csak hogy a jelenböl idézzek) Floyd mayweather és még sorolhatnék sokat születni kell itt ez mi? ide azok jelentkeznek akik
napköziben sokat kidobosoztak és eleget gyakoroltak erre a jó kis sportra .parkettán csuszkálás- ^^ nah csók

<#taps><#taps><#taps>

keress már egy olyat légyszi az utóbbi fél évben

leutoljára egy ebel fordulóból jött az összes meccs amit leirtam, mégse mtette meg senki, és mintha a levegõbe eresztettem volna

Jó az Arsenal 😄

Ott a pont...

akkor mit keresel itt ha itt senki nem ért a pénzcsináláshoz? eddig 1-2szer láttalak akkor is csak rinyáltál hogy buktál..

de amugy igen, szeretek kritizálni, de most inkább csak beszóltam. hogyl ehet egy sportrol olyat irni hogy tehetségtelenek sportja ?😄DD meg hogy kézilabdás kutyák... én is leszarom a kézit meg ezt az eb-t de azért tisztelem õket, fõleg hogy 2.7-ért vertek 6 gólt a románokra

tippekért sirni ?😄 2 éve nem néztem tõletek tippet, mivel tudom hogy a 95%-nak annyi köze van itt a pénzcsináláshoz mint nekem a harangöntéshez

Már csak te hiányoztál ide barátom...
Aki csak tippekért sirní,kritizálni másokat és a sportfogadó oldalakat obszcén szavakkal illetni jár fel annak nem osztottunk lapot.
puszi...

w77d
<#levele>

te mekkora egy buta paraszt vagy omg

arsenal gól lesz?

Itt kérlek szépen a a magyar kézilabdás kutyákról meg tippmixröl hogy Ö milyen alapon pofázik
Félreérted, itt az nem tetszett, hogy majd pont egy tippmix 945-nek kell másokat stílusra intenie...azért nem kéne

:A KÉZILABDA A TEHETSÉGTELENEK SPORTJA ennyi
És nyugadalmas jó éjszakát kívánok és sok zöldítést a blogon...

én nyertem így is <#nyes><#mf2>

dave9004
itt nem a hazafiságról van szó. hanem hogy ha mindenki nekiállna itt kurvázni meg faszszopózni amiért veszít, az már gáz. Ha feltetted a pénzed akkor viseld el hogy elbuktad. ha félted akkor minek játszol?
De akkor majd mindjárt elkezdem szidni a Lille-t meg a Sunderlandet amiért nincs még az ami kell mára. Eszed legyen
"Nem, nem buktam a mai nap a PSG-nek hála pluszos, csak nemértettem mire fel ugat egy ilyen kutya akinek rég a bahamákon kéne lennie"

w77d
Az Anderlecht egy bundás X... megkapja az Anderlecht játékos az elpasszolást és látszik, hogy nem erõlködik a futással, nehogy gólt kelljen lõnie..

WuFraZselic
Inverness, Guingamp gyõzelmek, Arsenal meccsen 3 gól, Norwich TJ jó lenne a 2. félidõben 😄

Tigristank
Csak nem buktál te is a magyarok gyõzelmén? Jajj, te szegény. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Nah mi a helyzet tapsihapsi???

ÕÕ amúgy te milyen jogon ugatsz itt be bárkinek is, amikor 3 álnickel trollkodtál és ennél 100x durvább stilusban szoktál írogatni megmondanád nekem..pláne amikor bakkermannak igaza van... gondolom te raktad a magyarokat, mivel te egy igazi hazafi vagy.....

inverness-en már rég 1,5 over megvan, mégsincs jóváírva... mi a fasz van a sportingbetnél..

dave9004
<#taps>