Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Brest v Saint Etienne 2-es csapat 0.5 gól fölött/alatt Fölött (0.5) 1,363
NAC Breda v De Graafschap (DN😎 H 1,30
Matt, ezekrõl mi a véleményed? A Fulhamet már nem érzed vagy véletlen hagytad ki a bejegyzésedbõl? 😄
cesc fábregas
fotográfik kolomp edisön :D
mondjuk ehhez kell valamilyen szintû profizmus 😄DD
de ne már hogy a Chelsea egy B.Burn ellen bukjon el, nemá
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Vagyis.:
Arsi hendi
psv 1X
Barca 1X
143 Blackburn - Chelsea V 1.42
Eredõ odds: 2.21520
Tét: 2000 Ft
Várható nyeremény: 4430 Ft
11 Arsenal - West Ham: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.42
30 Atl. Madrid - Almería: Atl. Madrid szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.08
23 Barcelona - Sevilla: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.46
Eredõ odds: 2.23906
Tét: 2000 Ft
Várható nyeremény: 4480 Ft
szerintetek melyik a nyerõbb?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
MU lehet X-el egyet
Manchaster City szintén X
Valencia passz
Barca passz mert a Sevilla bármire képes
Ajax passz
Milan és Roma megtippelhetetlen számomra ahogy mostanában játszanak
De lehet X2-vel megrakom õket 2.35-ért
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Márpedig a hétvégén Arsenal-t hazaiba terveztem,barcat pedig 1X-be,de lehet lyon 1X lesz..ajax/valencia no comment,legalábbis egy ideig.
Manchesterrel nem tudom mi legyen,mostanában elég ""furán"" játszanak,viszont x ezer éve nem nyert idegenben tottenham szóval 1X 1.15-ért lehet nem rossz biznisz?
REAL MADRID
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
DVSC Debrecen - Kaposvár -1X
Benfica - Paços Ferreira -over 1.5
100.000---1.40--->140.000
Hipp hipp hurrá.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
REAL MADRID
Bohemians és Benfica gyõzelemmel már be is jött volna a szelód 😊
én eredmények tabelláját néztem és ott bohemians a bajnok 😄
hál isten nem tettem egyik írre se, helyette benfica és jött is 😊
éjjelre csak ennyit rakok.:
San Luis v Union Espanola Mérkõzés nyereményszorzók
Döntetlen
gratula , a lényeg h +ba hoztad a mai napot!
Zwolle - Almere (0-1) H
Waalwijk - Dordrecht H
Tét: 9000-->0[/szin]
800 Ft plusz <#hawaii>#hawaii><#szomoru1>#szomoru1>
charleroi-kortrijk x
benfica-pacos x (ez már nem lesz az nagyon úgy fest)
2/3
500-ra-1539
200Ft---->10795Ft

Boulogne hazai 1.9
Sedan hazai1.45
Kazany vendég 1.62
Emmen hazai 2.5
Waalwijk hazai pont 1.34 esnek kell elmennie
5k val raktam,de sajna buko már hozzávagyok szokva
ennyi x is ami volt nem semmi