Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szlovák online fogadó niké-rõl mi a véleményetek?
forum-ra katt és ugyanaz...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

jAsOn VoOrHeEs
A topikban egyébként miért nem látszódik a kék sáv feletti rész? Jó lenne, ha visszakerülne, mert én mondjuk mindig a fórum linkre kattintva lépek vissza. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Sziasztok.Tudnátok olyan oldalt mondani ahol látni a csapat felállást,minden meccsre?
jAsOn VoOrHeEs
Olaszoknál mi ez az elsõ félidei gólzápor? <#ticking>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

szomferi
Kijev már 4-0 és csak a 34. perc, alázás egy picit 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
ne tudd meg ezen milyen jót nevettem 😄😄😄😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Aachen utsó percben gyõztes gól 😄
Zenit,Aachen megvan,még kell Atletico

Másikon Lazio megvan,még AZ,CSKA,AEK kell!
Shep
Hát akkor biztos nem nyertétek még magatokat sz.rrá különben nem kellene titkolni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
31/10/10
Win
Huntingdon, R2
Wayward Prince (10) 1,90

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lammer
es ami a vicc, hogy edesanyammal stikaban toljuk xD (senki sem tudja a csaladbol)...

qrvara nem erdekli a foci, de miota toljuk azota... ha megkerdezed tole, hogy hol jatszik a middelfart, akkor kapasbol tolja ra, hogy dan 3-ik liga, nyugat xDDDDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
ne is idegelj... en amiota fogadok 99%-ban dontetlenre fogadok 😄

Shep
31/10/10
Event
Cork, Race 2
Bet Type
Win (Starting Price)
Mount Helicon (2) 1.90

koder
Most hirtelen elképzeltem Dean-t ahogy ott ül a monitor elõtt 112évesen õsz szakállal és azt mondja hogy ,,ez a csapat 82 éve nem X-elt le...most jönnie kell" xDDD

Shep
Hát de én nem azon az alapon, mint te és kedves kollégád 😊

kraawz
már te is kezded ? 😄😄😄😄😄😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

koder
Aranyos hogy mellé írtad h hány % esély van arra hogy bejöjjön 😄DD

Mai tippek:

Cesena - Sampdoria
Dupla esély
Tipp: Cesena vagy Sampdoria 1.33 (70%)

Bolton Wanderers - FC Liverpool
A 2-es csapat szerez gólt?
Tipp: igen 1.25 (75%)

Malaga - Real Sociedad
Dupla esély
Tipp: Malaga vagy X 1.25 (60%)

Gimnastic de Tarragona - Cordoba
Hendikep 1:0
Tipp: Gimnastic de Tarragona 1.25 (65%)

CD Tenerife - Elche
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.30 (90%)
Shep
Wisla Can-Pack Women vs Lotos Gdynia - nõk
(2. negyed - összesített páros/páratlan) Páratlan 1.83

Shep
Hogyne lenne, az okos szabolcsiak által képzett szó 😊

kraawz
ott kell hagynom, nincs olyan, hogy kellesz 😄D tudom

de am igen 😉

Shep
Nem kell 5 iroda, egyébként meg lehet, hogy a DNB rosszabb de más meg jobb, mint máshol. Össze kell számolni a dolgokat, nem lehet 1 dolog alapján kijelenteni ,hogy szarabb. Persze ha csak DNB-t játszol akkor más a helyzet de pl a páros/páratlanra asszem jobb a szorzó 😄DDD

szomferi
látom szabolcsi vagy 😄 😄

kraawz
persze, csak sajnos nincs akkora bankrollom, hogy legalább 5 irodánál tartsak pénzt.

Shep
Hát akkor hagyd! Nem fogunk megszólni érte 😊

kraawz
azt hiszem, ott kellesz hagynom lassan a bet365-öt.

NACIONAL V VITORIA SETUBAL H 1.75 / H DNB 1.25
NACIONAL V VITORIA SETUBAL H 1.80 / H DNB 1.34(!!!!)

koder
Bwin kétesélyes cuccokra ad nevetségesen alacsony szorzót.
Pl.: 1.10 unibeten , bwinen 1.03 .

Shep
Nem teljesen mindegy? Azt kell játszani az adott irodában amire a legjobb szorzót adják. Ezért nem kell leragadni 1 helyen.

kraawz
most nézem, bet365ön vannak ugye az egyik legjobb szorzók, viszont DNBbõl elég szarokat adnak. A Bwin összes kínálatán a DNB magasabb szinte, mint ott. Akkor a többi irodáé ? :o

kraawz
szép 😉

mennyit hozott ?

Lammer
"fogadascsalogato" ^^

koder
Lassan ideje lesz akkor kikapni

kraawz
Ez azért nevetséges.

Parma - Chievo H 2.00 bet365-ön
Parma - Chievo H 2.05 bwin-en.. Ritkán van ilyen, de ez még furább.

Bet365 H DrawNoBetre 1.36ot adnak, bwinen 1.45öt. Mi is van itt akkor kéremszépen ?

És nyert is 3-0-ra. <#worship>

REAL MADRID

Ajándék volt rá az a 3.xx odds ^^

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Shep
Úgy néz ki tovább tart a Lazio szárnyalása.

Újpest - Paks meccsel óvatosan szerintem. Pápa mellett a Paks a másik mumusa az Újpestnek.
szomferi
221 Atl. Madrid - Almería H 1.45
209 Dinamo Kijev - Ilicsivec Mariupol H 1.16
225 Besiktas - Sivasspor H 1.33
224 Esbjerg - Bröndby H 2.46

Eredõ odds: 5.50317
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 2750 Ft

ha lenne pénzem egy ilyet bepróbálnék
és ma játszik a Bröndby is 😄

Lammer
^^

Ezeken a digitalis jatekokon en is elgondolkoztam, de sajnos arra a konkluziora jutottam, hogy ezekkel ugy csalnak ahogy akarnak... Mig egy meccset ugye nehez megbundazni, azert egy ilyen portalos jatekoknal nem nehez 😊 Bar lehet torvenyileg van valami minimal ertek megadva, hogy mekkora szorasban engedje nyerni a juzereket, vagy a t@k@om tudja 😄

Lammer
Aki unibetezik toltott ki szupertotot? tok fun :} 28 Ft. 😄

Shep
Angelico Biella - Armani Jeans Milano (Páros vagy páratlan szám lesz az 1. negyed összpontszáma?) Páratlan 1.90

Shep
Tudod, hogy szól a mondás. Hülyének van ... 😄

koder
Hah éreztem h kenoznom kell betfair-en is.
Elsõ pörgetésre 50centbõl 23euro-t nyertem.Ki is utaltam rögtön 😄
Unibeten is hasonló volt..ott az elsõ 3 pörgetés nem jött be aztán negyedjére 1eurobol valami 70-80 lett ha jól emlékszem...és ott abba is kell hagyni a francba,mert nem lehet többet nyerni.

Shep
Alaska Aces vs Talk N Text
(1. negyed - összesített páros/páratlan) Páratlan 1.90

mai szeló..:

Mainz 05 v Borussia Dortmund
Döntetlen3.25
Bari v Udinese
Döntetlen3.10
Lehetséges nyeremény: 4.826 HUF
Tét: 479 HUF
ja, reményszelvényen 21x-es ods van

fotográfik kolomp edisön :D

áááh gyerekek ilyenre elõérni 😞
jött a két heracles gól amiben rohadt bíztos voltam erre a spurs egy rohadt gólt nem volt képes lõni?
Barca és Realt én sem tettem meg, nem bíztam bennük. 😞

mára:
Liverpool gyõzelem vagy X
Lazio gyõzelem vagy X
Chievo gyõzelem vagy X
Bari gyõzelem vagy X

reményszelvény:
Villareal gyõzelem
Espanyol gyõzelem
Getafe gyõzelem

fotográfik kolomp edisön :D

ezeknek jönni kell muszály

Újpest - Paks H
Sp. Gijón - Villarreal V
Aston Villa - Birmingham H
Atl. Madrid - Almería H
Young Boys - Grasshoppers H

Mainz - Dortmund D
FC Bruges - Standard Liege D
Brescia - Napoli V
Dinamo Kijev - Ilicsivec Mariupol H
Bolton - Liverpool H
koder
Én nem számítottam arra h a real meg a barca is nyerni fog...arra kellett volna tenni simába 1.66-ért😄 De így is jó volt arsenal miatt,csak azért nem kellett volna izgulni a 88. percig