Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Düsseldorf - Duisburg 2.49 3.00 2.40
Tours - Chateauroux 1.95 2.95 3.35
Sassuolo - Siena 2.54 2.80 2.50
és a kockázat kedvéért még beleférhet ez is egy Levante siker sokat dobna a pénzen
Mallorca - Levante 1.65 3.40 4.80
Mit szóltok ezen meccsekhez?
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Konyaspor - Trabzonspor V
Düsseldorf - Duisburg V
Blackpool - West Bromwich V
Guimaraes - Portimonense H
Szerintetek jó lehet ez mára??
Hûség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Basel-re 2.65 odds. <#finom>#finom> Poénszelvényen lehet,hogy bepróbálom. Idegenben a Basel 3-1-re pofozta ki a Rómát
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Bréma:Twente V
Bréma elszarta a múlt meccset Twente bedarálta a PSV-t
5,5 ért szólóban
Nekem holnapra egy 2-3-as oddsot kéne összekotornom,remélem lesz valami értelmes.
H
csekkoljátok :)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
azért 4-2 után hova ngyugodtak meg? siman koncentrálniuk kellett volna...
Osztva a véleményed én is úgy gondolom,a neten lévõk között elég valószínû, hogy nincs nyerõ stratégia. Ha lenne, ugyan miért osztaná meg mindenkivel a delikvens :D
Én nem írtam le semmit, amit ki akarok próbálni.Olyan embert kerestem csupán, aki segít az adatok elemzésében. A szorzókból nagyon sok információ kinyerhetõ. Az egész összeállítás arról szól, hogy a lottózónak pl. irdatlan sok adat van a birtokában.
Bármilyen kimenetel is történik a lottózó nyer, vagy maximum kis mértékben veszít. De ezt a veszteséget a többi fogadásból, ahol pedig profitál a cég simán betömi.
Véleményem szerint egy-egy kisebb szegmensrõl egy átlag ember is tud elegendõ információt gyûjteni.
A maximalizált nyeremény például megakadályozza, hogy egy ilyen stratégia birtokában jelentõsen befolyásoljuk a játékszervezõ bevételét.
A másik, hogy a mi tetteink befolyásolják az oddsokat. De ha kis mértékben tesszük ezt, akkor hosszútávon profitálhatunk belõle.
Persze ez a kis mérték számukra kicsi.100.000 Ft az õ statisztikájukban nem látszik meg. Valljuk be a miénkben azért igen...
Nem kellenek ehhez évek.Nézzünk körbe mennyi fogadás van mindenütt.Azzal, pedig, hogy csak elméletben fogadok nem veszítek pénzt, de az eredményt megszerzem.Ezért csodás dolog ez.
Ingyen is ki lehet próbálni a dolgokat.
Persze a legtöbb embernek nincs erre idegzete.Nincs kedve várni.Pénzt akar nyerni.Legtöbbször azonban veszít!
Tegyük fel, hogy van egy stratégiám ami megérett a kipróbálásra.Elkezdek játszani, de elveszítem a pénzemet. Abbahagyom a dolgot mert áááá hülyeség.
Kicsit hasonlít ez a pókerhez. Ász párral elég jó esélyeink vannak.De nem 100%.Mondjuk minden 5ikre veszítenünk kell vele. Ha balszerencsénk van, akkor úgy tûnik minden 2ikat elbukjuk.A következtetést le is vonjuk.Helytelenül!
Pedig hosszútávon kijönnek a matematikai arányok.Csak sokan türelmetlenek ehhez. Mindegy, nem koptatom a bill-t itt most nem találtam a dologhoz partnert. Megpróbálom aztán egy idõ után meglátjuk...
Azt írtad, te már elkezdted a profivá válást. Kíváncsi lennék, milyen gondolkodásmóddal próbálsz profitálni. Remélem nyertes a stratégiád, mert ez azt jelenti van megoldás.
Sok sok tanulmányt olvastam, olyan egyetemisták írták ezeket, akikbõl a leendõ bookmakerek lehetnek. Nem titkokat árulnak õk el, hanem felfedik az egész rendszer elemeit.Mit miért csinál a játékszervezõ. Ha ezt megértjük, talán nyerni is nagyobb az esélyünk.
Nem tervezek elõre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
cesc fábregas
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Unirea Urziceni - Universitatea Craiova (Hazai csapat szerez gólt) Igen 1,45
IF Brommapojkarna - Malmö FF V 1,35
Konyaspor - Trabzonspor A.ª. V 1,60
3,132
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...
Inkább legyen rázós a fogadás és sokat ígérjen minthogy tutinak tûnõ keveset fizetõ amin rendszerint egy bukó
Tegnapi mixem
Mainz-Dortmund V
Cagliari-Bologna H
Brescia-Napoli V
Palermo-Lazio H
Caen-Nancy V
Deportivo-Espanyol H
RSantander-Osasuna H
Majdnem bejött
Cagliari - Bologna H 1,85 (2-0)
AIK - Elfsborg H 2,50 (2-0)
500-->34.500 huf
nem sok hiányzott :s
cesc fábregas
Tény h 4-0-nál már elalszanak..1gólt beegednek ok...2-t esetleg...de a 3-ra már nem igazán volt szükségük hogy aztán az utolsó néhány percben kiköpjék a tüdejüket a sok futkározástól.
Sok hiányzó a Tottenham-nél
Most már kérdéses h megtegyem e.
am bayernre nem rakok mert ezek képesek azt a hazai szar eredmény után nyerhetek is idegenben :D
volt már rá példa az eddigi években,hogy hazai pályán a csapat kikapott akkor azt vártuk h idegenben is siman kikap és mi lett? idegenben nyert :D
1,25
Gólt szerez a vendég csapat : Yes
PSV Eindhoven - Debreceni VSC-TEVA
1,14
Meccs eredmény : PSV Eindhoven
Tottenham - Inter
1,33
Gólt szerez a hazai csapat : Yes
Bursaspor - Manchester Utd
1,22
Copenhagen - Barcelona
1,09
Összes tét: 5000.00Ft
Potenciális nyeremény: 12601.52Ft
Vélemények?
de elötte szinte minden héten megvolt a hol nagyobb hol kisebb nyeremény
épp megnéztem h tavaly dec-tõl feb.-ig nyertem összesen olyan 100e-t és a tét 200-300 ft volt és egyik szelvényemen se volt megnézve a csapatok... mind a lottozoba lett csinálva és a megérzésemre halgattam meg ahogy ismerem a csapatokat... és arra jutottam hogy ezentul csak a lottozoba csinálok mix-t:D
Blackpool - West Bromwich V
Mallorca - Levante H
Tours - Chateauroux H
Düsseldorf - Duisburg V
Mjällby - Atvidaberg H
Unirea Urziceni - Universitatea Craiova V
Rapid Bukarest - Pandurii H
természetesen ésszel kell csinálni, de a szisztémázásnak egyenlõre semmi hasznát nem láttam
sorban mennek el a fogadásaim amik okoskodva lettek megjátszva, miközben néhány itt poénszelvénynek hívott cucc bejön, ill. a nagy csapatok nagy kötelezõ gyõzelmei
egy szisztéma kellene nekem, ami tutira mûködik, ez pedig a fogadóirodák birtokában van
ez a felfoghatatlan, hogy õk honnan a faxomból tudják elõre ekkora pontossággal megtippelni a dolgokat
McFly almanachjából???
fotográfik kolomp edisön :D
Seattle Sounders - Los Angeles Galaxy L.A. Galaxy 2.65
Alcorcon - FC Barcelona B FC Barcelona B 3.20
Betis - Rayo Vallecano Betis 1.72
14.59
<#worship>#worship>
Délutánra adjatok már valami fincsi szelvényt<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
összeszedni,vagy lehet pl:szombati,vasárnapi,hétfõi,és úgy kötésbe rakni?
A lényeg a kötés lenne.<#lama>#lama>Köszi ha valaki letudja írni.
Mára
Guimaraes - Portimonense H
Brommapojkarna - FF Malmö V
3.6 1000
Jablonec - Mladá Boleslav H
Mjällby - Atvidaberg H
4.3 1000
Torino - Ascoli H
Tours - Chateauroux H
Blackpool - West Bromw 1. féli V
9.5 500