Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zárjuk le...meglátjuk :D:D
ITT

mellesleg banner alatt a linkek

fotográfik kolomp edisön :D

a mai kínálat tényleg nem túl bõséges de sztem azért ebben a három párharcban jók a vendégek esélyei
Düsseldorf - Duisburg 2.49 3.00 2.40
Tours - Chateauroux 1.95 2.95 3.35
Sassuolo - Siena 2.54 2.80 2.50
és a kockázat kedvéért még beleférhet ez is egy Levante siker sokat dobna a pénzen
Mallorca - Levante 1.65 3.40 4.80
Mit szóltok ezen meccsekhez?
loofy
na jah egy 0:1 arért még messze van a darálástól...

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

szomferi
ezen gondolkoztam én is, annyit bõven megér :D

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

én itt szoktam: http://scoresway.com/
Mjällby - Atvidaberg H
Konyaspor - Trabzonspor V
Düsseldorf - Duisburg V
Blackpool - West Bromwich V
Guimaraes - Portimonense H
Szerintetek jó lehet ez mára??

#97311 Szomferi ez még nem is rossz szelvény,:D kombiba lehet megtolom 1 ezressel

Hûség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

dragon11
Hendikep 1-0 = 1x
Hendikep 0-1 = X2

Basel-Roma

Basel-re 2.65 odds. <#finom> Poénszelvényen lehet,hogy bepróbálom. Idegenben a Basel 3-1-re pofozta ki a Rómát

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Tippmixen 1X? Olyan is van? :D

koder
Azért a darálás enyhén túlzás xD

Holnapra ami érdekelne

Bréma:Twente V

Bréma elszarta a múlt meccset Twente bedarálta a PSV-t

5,5 ért szólóban

koder
Simán azért nem,szerintem akkora X lesz mint a ház jobban belegondolva...de inter gyõzelemre nem sok esélyt látok.1X-re bwin-en 1.48-as odds van,unibeten 1.46...megvárom h tippmixen mennyi lesz aztán majd kiderül:).

Megrakod simán a Tottenhamet?
Nekem holnapra egy 2-3-as oddsot kéne összekotornom,remélem lesz valami értelmes.

hol szoktatok olyan statisztikát nézni, hogy a két csapat egymás ellen miket játszott?

koder
Tegnapi Inter - Tottenham érveléshez elfelejtettem hozzátenni hogy a tottenham 90percet játszott 10 emberrel és így hozta fel 4:0ról 4:3-ra...tippmixen remélem jó szorzót adnak .

nem válasz akart lenni.

Metallurg Magnyitogorszk - Traktor Chelyabinsk

H

csekkoljátok :)

9csöves9
nem írsz rossz dolgokat,de ha már pókeres példát hoztál fel,akkor ez az elméletben fogadósdi olyan mint a playmoney a pókerben.nem fogja tükrözni a valós tudást,eredményt.simán összejöhet,hogy papíron 1 évig folyamatosan eltalálok hatalmas meglepetéseket,olyanokat,amikre igazából nem mernék egy fillért sem feltenni...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Shep
Az a gond, hogy soha a büdös életben nem fogod átverni az irodákat ugyanis ha elérhetõvé válik egy mindent ütõ módszer akkor õk csavarnak egyet és máris bukó a dolog. Úgyhogy nem a bukmékereket kell itt megverni hanem egyszerûen hosszú távú stabil profitot termelni, ehhez kell megtalálni a te saját módszeredet. Gyûjtheted te az adatokat világba, meg rendszerezheted õket. Annyit fogsz vele elérni ,hogy marha sok idõt beleöltél a semmibe.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Holnap.

koder
Tippmix kínálat mikor lesz fent az oldalon?Lehet ott kéne megtenni mert túl sok az apróm.

nincs ha...
azért 4-2 után hova ngyugodtak meg? siman koncentrálniuk kellett volna...
predat000r
Ha elolvastad a dolgot, amit írtam, akkor kiderülhetett, hogy saját magam által összeállított szisztémákat akarok kipróbálni.

Osztva a véleményed én is úgy gondolom,a neten lévõk között elég valószínû, hogy nincs nyerõ stratégia. Ha lenne, ugyan miért osztaná meg mindenkivel a delikvens :D

Én nem írtam le semmit, amit ki akarok próbálni.Olyan embert kerestem csupán, aki segít az adatok elemzésében. A szorzókból nagyon sok információ kinyerhetõ. Az egész összeállítás arról szól, hogy a lottózónak pl. irdatlan sok adat van a birtokában.

Bármilyen kimenetel is történik a lottózó nyer, vagy maximum kis mértékben veszít. De ezt a veszteséget a többi fogadásból, ahol pedig profitál a cég simán betömi.

Véleményem szerint egy-egy kisebb szegmensrõl egy átlag ember is tud elegendõ információt gyûjteni.
A maximalizált nyeremény például megakadályozza, hogy egy ilyen stratégia birtokában jelentõsen befolyásoljuk a játékszervezõ bevételét.
A másik, hogy a mi tetteink befolyásolják az oddsokat. De ha kis mértékben tesszük ezt, akkor hosszútávon profitálhatunk belõle.
Persze ez a kis mérték számukra kicsi.100.000 Ft az õ statisztikájukban nem látszik meg. Valljuk be a miénkben azért igen...

Nem kellenek ehhez évek.Nézzünk körbe mennyi fogadás van mindenütt.Azzal, pedig, hogy csak elméletben fogadok nem veszítek pénzt, de az eredményt megszerzem.Ezért csodás dolog ez.
Ingyen is ki lehet próbálni a dolgokat.

Persze a legtöbb embernek nincs erre idegzete.Nincs kedve várni.Pénzt akar nyerni.Legtöbbször azonban veszít!

Tegyük fel, hogy van egy stratégiám ami megérett a kipróbálásra.Elkezdek játszani, de elveszítem a pénzemet. Abbahagyom a dolgot mert áááá hülyeség.

Kicsit hasonlít ez a pókerhez. Ász párral elég jó esélyeink vannak.De nem 100%.Mondjuk minden 5ikre veszítenünk kell vele. Ha balszerencsénk van, akkor úgy tûnik minden 2ikat elbukjuk.A következtetést le is vonjuk.Helytelenül!

Pedig hosszútávon kijönnek a matematikai arányok.Csak sokan türelmetlenek ehhez. Mindegy, nem koptatom a bill-t itt most nem találtam a dologhoz partnert. Megpróbálom aztán egy idõ után meglátjuk...

Azt írtad, te már elkezdted a profivá válást. Kíváncsi lennék, milyen gondolkodásmóddal próbálsz profitálni. Remélem nyertes a stratégiád, mert ez azt jelenti van megoldás.

Sok sok tanulmányt olvastam, olyan egyetemisták írták ezeket, akikbõl a leendõ bookmakerek lehetnek. Nem titkokat árulnak õk el, hanem felfedik az egész rendszer elemeit.Mit miért csinál a játékszervezõ. Ha ezt megértjük, talán nyerni is nagyobb az esélyünk.

Nem tervezek elõre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

Shep
Teljesen mindegy, mert a nem sok hiányzott és a mind elment között sincs különbség (anyagilag). Egyik sem fizet :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy 2 pici gólocska :D

cesc fábregas

kraawz
csak a meccsek 40%-a :D

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Hát ma nincs túl sok érdemleges meccs, de talán ez vállalható:

Unirea Urziceni - Universitatea Craiova (Hazai csapat szerez gólt) Igen 1,45
IF Brommapojkarna - Malmö FF V 1,35
Konyaspor - Trabzonspor A.ª. V 1,60

3,132

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

Nem tudom ti hogy vagytok vele de én rendszerint a török és svéd meccseket bukom el ezért egy ideje mellõzöm is õket
Inkább legyen rázós a fogadás és sokat ígérjen minthogy tutinak tûnõ keveset fizetõ amin rendszerint egy bukó
Üdv mindenkinek
Tegnapi mixem
Mainz-Dortmund V
Cagliari-Bologna H
Brescia-Napoli V
Palermo-Lazio H
Caen-Nancy V
Deportivo-Espanyol H
RSantander-Osasuna H
Majdnem bejött
tegnapi póénszelóm:
Iraklis - Olymp. Volou H 2,20 (0-0)
Club Bruges - Standard Liege X 3,40 (2-2)
Cagliari - Bologna H 1,85 (2-0)
AIK - Elfsborg H 2,50 (2-0)

Gefle - Djurgaarden H 2,00 (2-2)
500-->34.500 huf

nem sok hiányzott :s

cesc fábregas

koder
Az engem nem zavar :D,legalább nem raknak annyian a tottenham-re:) De most így ennyi hiányzóval nem tudom mi lesz..de azért egy X bõven kisülhet belõle.
Tény h 4-0-nál már elalszanak..1gólt beegednek ok...2-t esetleg...de a 3-ra már nem igazán volt szükségük hogy aztán az utolsó néhány percben kiköpjék a tüdejüket a sok futkározástól.

koder
Hagyjad már a Barcat.. xD Te olyan spanyol ellenes vagy hogy az nem igaz :DDD Eddig a realt szekáltad,most meg már a barcat.

Sok hiányzó a Tottenham-nél
Most már kérdéses h megtegyem e.

Már ketten vagyunk ellene. Egyébként félidõben emberelõnyben 4-0nál ne csoda, hogy kicsit megnyugodtak...ezért lett 4-3...ha 0-0 a félidõ kicsit más lett volna...te is tudod...és a WHL-en nem lesz 4-0 a félidõ :)
barca-mu kivételével nagyon szép.

am bayernre nem rakok mert ezek képesek azt a hazai szar eredmény után nyerhetek is idegenben :D
volt már rá példa az eddigi években,hogy hazai pályán a csapat kikapott akkor azt vártuk h idegenben is siman kikap és mi lett? idegenben nyert :D
Shakhtar Donetsk - Arsenal
1,25
Gólt szerez a vendég csapat : Yes

PSV Eindhoven - Debreceni VSC-TEVA
1,14
Meccs eredmény : PSV Eindhoven

Tottenham - Inter
1,33
Gólt szerez a hazai csapat : Yes

Bursaspor - Manchester Utd
1,22

Copenhagen - Barcelona
1,09

Összes tét: 5000.00Ft
Potenciális nyeremény: 12601.52Ft

Vélemények?
én ezzel csak azt akartam elmondani hogy nekem nem jött be az hogy néztem statot meg ilyesmiket h ki mit mond... mindenkinek megvan a maga elképzelése és a szerinte játszik persze én is elolvasom miket irtok ide és sokszor jo... én probáltam azt is hogy 2-3 meccs max és amit nyerek vele (ha nyerek) azt megint feltenni ugyan ugy hát nekem az se vált be mert a "tuti" meccsek pl Barca Inter Real és még sorolhatnám valoban jo csapatok de hogy ha rájuk teszem a pénzem ahogy sokan mások és megbotlik egy meccsen akkor mindenki huuu de szarok menjenek a k...a anyjukba meg stb én amikor elkezdtem mix-ni akkor az volt az elsõ gondolatom h ugyan ugy elmehet egy 1,30x mint egy 1,90-2,10-en és persze hogy rosszul esik mindenkinek hogy egy 1,20-as odsz-on megy el a nyereménye... ami elvileg hozni kellet volna az adott csapatnak szal nah remélem valamennyire érthetõ amit leirtam:D
Shep
Szerintem itt óriási félreértések vannak. A szisztéma nem egyenlõ azzal ,hogy megnézem a statot, meg a kollégák x meccse csak páros gól volt meg 1000 meccse nem x-eltek féle elgondolásával!!!

van benne valami mert (és ez most nem bántás) amiota nézem hogy egymás ellen mit játszottak az adott csapatok meg hogy rég nem ikszeltek meg most nyerni kell meg stb... azota nem is nyertem 1-2 alkamat kivéve....
de elötte szinte minden héten megvolt a hol nagyobb hol kisebb nyeremény
épp megnéztem h tavaly dec-tõl feb.-ig nyertem összesen olyan 100e-t és a tét 200-300 ft volt és egyik szelvényemen se volt megnézve a csapatok... mind a lottozoba lett csinálva és a megérzésemre halgattam meg ahogy ismerem a csapatokat... és arra jutottam hogy ezentul csak a lottozoba csinálok mix-t:D
mai két szelo valami már jöhetne

Blackpool - West Bromwich V
Mallorca - Levante H
Tours - Chateauroux H
Düsseldorf - Duisburg V

Mjällby - Atvidaberg H
Unirea Urziceni - Universitatea Craiova V
Rapid Bukarest - Pandurii H
egyetértek

természetesen ésszel kell csinálni, de a szisztémázásnak egyenlõre semmi hasznát nem láttam
sorban mennek el a fogadásaim amik okoskodva lettek megjátszva, miközben néhány itt poénszelvénynek hívott cucc bejön, ill. a nagy csapatok nagy kötelezõ gyõzelmei

egy szisztéma kellene nekem, ami tutira mûködik, ez pedig a fogadóirodák birtokában van
ez a felfoghatatlan, hogy õk honnan a faxomból tudják elõre ekkora pontossággal megtippelni a dolgokat

McFly almanachjából???

Na, mármint ez bejött és a szorzó 14.59-es volt. :)

Éjjel volt a Galaxy meccs, ma reggel erre keltem!

Seattle Sounders - Los Angeles Galaxy L.A. Galaxy 2.65
Alcorcon - FC Barcelona B FC Barcelona B 3.20
Betis - Rayo Vallecano Betis 1.72

14.59
<#worship>

Shep
Nincs sértõdés de az, hogy mindenféle szisztéma nélkül fogadsz ugyanolyan oktondiság, mint pl. x-re duplázni. A folyamatos profithoz igenis elengedhetetlen egy jó szisztéma és bankroll menedzsment.

csabeda
nem tudja vki szegeden van e olyan hely ahol lehet tippmixelni ma?:D

Sziasztok:)
Délutánra adjatok már valami fincsi szelvényt<#nevetes1><#nevetes1>
Jó reggelt<#papakacsint>Most ismerkedek az online fogadási oldalakkal/Bwin/stb.Arra lennék kíváncsi hogy a fogadásokat csak a napi kínálatból lehet
összeszedni,vagy lehet pl:szombati,vasárnapi,hétfõi,és úgy kötésbe rakni?
A lényeg a kötés lenne.<#lama>Köszi ha valaki letudja írni.
Loofy a Jacksonville bátor húzás volt! Gratula

Mára

Guimaraes - Portimonense H
Brommapojkarna - FF Malmö V

3.6 1000

Jablonec - Mladá Boleslav H
Mjällby - Atvidaberg H

4.3 1000

Torino - Ascoli H
Tours - Chateauroux H
Blackpool - West Bromw 1. féli V