Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a Bukarest nekem is elvinné a szelom ugy hogy nagyon gyorsan legyen 3-1
Shep
Hát pedig csak gondold végig a dolgot. Valamint néz szét kicsit és láthatod, hogy hány olyan szisztéma nem ér már semmit ami korábban a használóinak elég szép pénzeket hozott.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

koder
Éjfél körül már fent lesz a kínálat tippmixen?

BBeno2
de kapjon már ki a siena a hosszabbításban 2-3 ról. egyértelmû.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Nem viccnek szántam, de szerintem ez erõs. Ennyi.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

fasza 😄 énis nézem de kurvára szaggat😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

3. pontot komolyan gondoltad?😄

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

"Kurva bíró úgy fúj a panduriinak hogy az valami hihetetlen" 😄😄

Remélem 1 gólt bekaparnak van rá szûk 19 percük

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

😄 jah kapnák be, nekem is kell :S:S

Olasz B <#levele>

REAL MADRID

Azám 😄 + Trabzonsporra, az meg is lett, de Rapid tuti elbaxxa, legalábbis illene neki kikapni a bajnoki utolsó elõttitõl hazai pályán 😄😄

jablonec X is jött :S
kár h ma nem volt lottózó különben ma is jött volna 500ra 1500
Most ki lesz a bajnok?😄

Lammer
miattam ne vesszetek ossze, annyit nem er az egesz 😊
(plz)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

LOLllllllll
sassulo 90.ben két gól lõ igy 4-3 az állás XDDddd
Mármint mennyit??

Shep
Persze értem csak azt mondom ,hogy gondoljátok át, nehogy aztán sírás legyen a vége.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

malmö 0-4
no utolsó fordulóra maradt a bajnoki cím sorsa 😄
Malmö FF - Mjällby AIF
Helsingborg IF - Kalmar FF

sztem bajnok lesz a malmö , hiszen ehhez csak egy gyõzelem kell vagy mondhatni azt az eredményt elég elérnie mint a helsingborgnak! 😊
hiszen a helsingborg ellen összesítésben is jobb ! (2-0 1-2)

szerk.: 97453 miatt 😄
Raktál a Rapidra??

koder
Gyerekek...el is felejtettem h nyertem 100Ft-ot a Kenón.
Haver mondta hogy ha már úgyis a lottózóban vagyunk (csak át akartunk menni a másik oldalra,így nem kell megkerülni az egész épületet) akkor rakjunk már egy jó kis Keno szelvényt,100FT -értékben.Mondom ok,úgysincs több pénz nálam,szóval ráraktuk azt a kemény 100Ft-ot a 42-es számra asszem,és bejött!Mivel kihúzták,nyertem egy újabb 100-ast mivel 2x-es odds-ot adnak rá.<#fogmosas>Holnap megyek is beváltom.

baszki nálad senki semmilyen koncepciója se jön be 😄 mindenkiét fikázod de ha téged kérdeznek te milyen szisztémával játszol akkor mi a válasz?
nem mondod meg mert neked is idõbe meg pénzbe került míg kifejlesztetted! akkor kérlek azért ne fikázz már le minden szisztémát,fõleg akkor nem ha most is élõ példa volt rá h neki mûködött!
Lammer
mondom a duplazas-bontas szisztemat mar a mostani elott letisztaztuk... pont annyira, hogy szomoruan vegyuk ki a befizetett penzt(es az jegelodik, tehat nincs "bukta" csak bennallo penz)... de most annyira gaz van (csekk hegyek), hogy ezt meg kellett lepni... megmertem 😊

Hát ahhoz képest, hogy a nap legsimább meccsének gondoltam a Rapid Bukarest meccs... még a végén azon kell izgulni, hogy a meccs elõtt 16-os szorzójú Pandurii el ne picsázza õket 😄😄

87' Mjallby - Atvidabergs
2 - 1 ... ennyit az X2-rõl 😞
Lammer
nem az hatarozottan mintha ilyen ketszazszoros szorzos volt... meg valaki reagalt is, hogy a Tottenham (avval kezdodott a szelo, 7 meccs) lenyomja a hianyzokkal tuzdelt Intert holnap

Koszi neked is amugy a gratot (korabban) 😊

Shep
Ok, de ezt magyarázom, hogy lebontottad és mégis szívás van akkor meg már annyira mínuszban vagy a duplázás miatt, hogy rohadt nehezen jön vissza az a pénz is amit beletettél. Duplázósdit csak megfelelõ tõkével és olyan kimenetelre fogadni ami belátható határon belül be is következik. Szerintem az x-re fogadás nem ilyen 😊

Rapid Bukarest mutathatna már valamit....

ja ez is igaz, de az is h ahol egyszer sok gól van ott máskor gólszegénység és ez fordítva is igaz.
mu barca 1-0 / 2-0ra nyert lehet most sima 1-3 vagy 0-4 lesz
bayern meg 1-1re lesz képes...
szomferi
az én voltam szerintem, és az 1219,35x volt 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Lammer
mindenben van lutri... ha nem jon tenyleg semmi... akkor addig fogadunk, hogy a berakott penzt ki lehessen szedni es akkor "jatszottunk egy jot" toltunk volna 😊

koder
Azért máshogy is alakulhatott volna az a meccs..ha figyelembe vesszük h mindkét oldalon volt vagy 4kapufa xD ..meg egyébként is egy kakukktojással játszottak akiket x ezer éve nem tudtak megverni idegenben.

Shep
nem megy akart lenni.

Shep
Nem egy olyankor pl. a g, ALTGR,á meg ki tudja még mi de az az érdekes, hogy idõvel megjavul és utána megint jó egy darabig. Szar tákolmány ma már szinte minden, mert mindenhol spórolnak. Régen bezzeg belerakták az anyagot, igaz nehezebb volt de legalább nem szart be idejekorán.

szomferi
írj alulvonásjellel, szóköz helyett jó az is

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Shep
Na de erre kérdeztem ,hogy ok daraboltok de ha megint nem jön akkor meddig daraboltok? Nagy bátorság x-re duplázva játszani.

286* 😄 nem pofátlanság csak címlapra akarsz kerülésrõl van szó 😄DDD
Shep
Rakni kell egy over 1,5-t mellé valami gól lövés és kész. Bármi lehet ott sõt ha jól belegondolok ilyenkor szokott a visszavágón gólszegénység lenni.

Lammer
koszi-koszi^^

darabolasos modszer 😊 most tartunk ott halistennek, hogy holnaptol allast kene talalnom es szuken be vannak fizetve a csekkek xD (tehat effektiv 0)

'asszem tegnap volt egy 286x BL elmelkedes... lehet meg kene rakni valami hasonlot parszaz Ft-tal... (pofatlan vagyok, mi? 😄DD)

(a kommentekre az irigykedosokre ertettem)

Shep
Na visszaraktam a jó öreg 16 éves billentyûzetet érdekes, hogy ezt 14 évig folyamatosan használtam gond nélkül. Egyedül a space ferde kicsit, mert idegbõl rávágtam de mégis mûködik 😊. Mocskos kapitalisták. Mindent úgy csinálnak, hogy amíg a garancia szól addig legyen jó utána egybõl bedöglik.

szomferi
wow grat, így kell ezt csinálni <#taps>

hát ha a mu nem nyert volna 2-0ra akkor gondolkozás nélkül raktam volna a spurs-t! de igy nagyon gondolkozom rajta 😞 félek inter nyerhet annak ellenére amit müveltek az odavágón!

arsenal is bazz west ham-et vertük volna 3-0ra akkor gondolkozás nélkül sima vendég de hát nyögvenyelõs 1-0 lett végül :S igy félek a shaktar ellen rakni de sztem bekockáztatom 😊
nincs másik?
koder
"A Tottenham labdarúgócsapatának menedzsere, Harry Redknapp korábban bejelentette, hogy Rafael van der Vaart sérülés miatt nem játszik az Inter elleni Bajnokok Ligája-találkozón, ám a legfrissebb hírek szerint a holland hétfõn mégis edzésbe állt, hogy kedd este pályára léphessen a White Hart Lane-en."

HAH..akkor megint neki állok gondolkozni xD

Shep
szarrajones4-5ombotnemerzekelveetekujjatpediamuyjolenne

Trabz!...:S

koder
Elromlott a space?

Lammer
jah es lol tegnap is elirtam! kepzelhetitek... tegnap ulok, tiszta ideg vagyok... nezem 8 ora, semmi... aaaa elneztem egy nappal... ugyhogy ma megint idegeles 8ig... 😄DDD

Shep
jacsaksimanjoetutanaisbukasakkormitcsinaltokmetovabbdaraboltok?

meg nem is látom a másik képet!
de tényleg erre a meccsre raktál elõtte 16-kt?
ill. ha most nem jött volna be akkor jött volna a 64k tét?
egyébként egymás ellen is 8 meccse nem ikszeltek 😄
gratula még1szer!

"("remelem" jo magyar modjara jonnek majd a "korrekt" kommentek -.-)
"
hát te most elkaptál egy 3as szorzót és hát mondhatni elõre beírtad 😊

#97418: lolllllllllllll