Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*(1-0) rubin-pana V
*(1-0) tottenham-Inter V
*(1-0) bremen-twente V
300ft -----> 255.000ft
😄DDd
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Lementem lottózóba,ücsörögtem vagy egy órát. És véletlenül sikerült behúznom Köbenhavn-Barca-t H-ra xDDD Hazafele félúton vettem észre. Hülye kérdés,de gondolom ezzel már nem tudnak mit kezdeni :S
Szal most van egy ilyenem:
Koppenhága-Barca H 7,50
Inter lõ gólt 1,24
*0-1 Hapoel-Schalke V 1,24
Milan-Real mind2 csap. szerez gólt
*(0-1)Sahtar Doneck-Arsenal V 1,37
2000-->49.835 <#idiota>#idiota>
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ez eddig ok, hogy:
"A Yankee 4 találatból áll: 6 dupla, 4 tripla, és 1 négyszeres, összesen tehát 11 fogadás. A minimum tét 1 euró, tehát ára összesen 11 euró."
Most akkor, mikor nyerek evvel? 😄 Ha 4 lancfogadasbol 2 bejon, akkor nyertem? or what? :}
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
akkor most jon az en kerdesem 😄
Remelem nem lesz oltas :}
Szoval aki unibetezik az elmondhatna, hogyha combinationbe fogadok es mondjuk megjatszom teszem azt a mai BL meccseket.. ez eddig oke... van tehat 8 meccsem... ha jol gondolom akkor a "nyolcszoros" az azt jelenti, hogy mind a 8 meccsen tippelt fogadasomnak jonnie kell... ezert lesz egy eredeo oddsom... ez eddig tiszta... de ott vannak meg a "hetszeres", "hatszoros" stb lehetosegek... ha jol erzem az azt jelenti, hogy persze nagyobb lesz a berakott tet, de 7-nel 1 meccs eluszhat? (6-nal 2 stb?) mint a tippmixen a 4/5-be illetve a 3/4-be?
don't bash me :}
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem, a csoportból nem jutunk tovább.
1,35
😮O
CFR 4,10
X 3,55
1X 1,92
DNB 2,95...
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Barca,MU,Ajax,Inter,Schalke,Brighton,Bayern,Manchester City,és vasárnapi chelsea meccs!
200 FT-re KB 60 ezer!
egy próbát megér!
én ezt jaccottam
Mára ezekre a meccsekre gondoltam:
Kazany-Pana *(0-1) H
Köbenhavn-Barca *(1-0) V
Tottenham-Inter V
Benfica-Lyon D
Burzaspor-Man.United V
4/5-be
Vélemény?
068 Tottenham - Internazionale Mindkét csapat szerez gólt: igen
070 (0-1) Bremen - Twente V
084 Hapoel TA - Schalke V
Odds:6.5
Megjátszott tét:500ft
Várható nyeremény:3200ft
Szerintetek bejöhet?
#dragon
Rubin kazany nem,tottenhamra a vesédet is..
Reggel töltsem fel valakinek a számláját..most meg betclic ad 26.500ft helyett 10eurot..
2 -Töltse fel a számláját!
3 -Befizetését 10 euróig (26500 Ft) megduplázzuk! Tehát, ha feltölti a számláját, 20 euróval (5300 Ft) fogadhat!
Email-ben jött..10euro 26.500Ft!😄
a válasz.:
2.5 gólnál vajon a 3 gól az több? igen
a 2 gól az kevesebb igen?
akkor megvan a válasz? igen 😄
Mára én ezeket sasaltom ki egyelõre...
Kazán H
Schalke x2
Barcelona meccs over 1,5
Chesterfield - Accrington H
fotográfik kolomp edisön :D
Több: Minimum 3
Az most mit jelent h 2.5 gólnál több lessz vagy kevesebb?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
56 FC Köbenhavn - Barcelona: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.72
75 Bremen - Twente: Bremen szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.07
97 Bursaspor - Manchester Utd.: Manchester Utd. szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.15
Eredõ odds: 3.21702
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 3215 Ft
én egy ilyenre rápróbálok szerintem... szerintetek?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
97588-ról valami vélemény?