Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
en getafe golba remenykedem
off, meghulyult a billem, ez mitol vanXDXDXD
nem tudok ekezetet irniXDXD
remélem a Dijon meccset holnap pótolják, 7 kezdõ sérült a hazaiaknál, szinte biztos a vendégsiker...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
a Lyon inkább durvább, nyugodt 5 pont helyett így csak 3 pont az elõnyük, a hétvégén simán elõzhet a PSG
lyon meg megszabadított 4 rongytól, végül Lyon-barca hendi-Real-Atleticot tettem
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Nem nagyon szoktam figyelni de most valahogy feltûnt,hogy elhagytuk ezt a szép számot.
Mallorca 0 - 4 Sevilla
ahhoz képes,hogy az elmúlt bajnokin hazai pályán megszenvedett a sevilla (kétszer is hátrányból fordított) ahhoz képest elég simán hozza ezt a meccset :/
Lyon döntetlen nekem a nap meglepetése, ha mixeztem volna tuti a gyõzelmük a szelvényemen lett volna.
Mess 87 gólos 😄
Nem néztem a kínálatot, de lehet fogadni arra,hogy hány gólt fog ebben az évben szerezni? 90 szerintem meglesz...
Go Jeff Go!!!!
Betettem kombi szelvénybe csak hogy meglegyen a darabszám, erre döntetlent játszanak!tököm kivan
ajaccio 2 meccse nem lõtt gólt, otthon is két meccse nem lõttek.
Reims meg 5 meccse nem lõtt gólt és idegenben is 5-nél járnak.
de mondom tutira megyek, így csak over 1,5.
jeleleg 2-0. de az egyik gól öngól tehát a Reims végre betatált 😄
REAL MADRID
REAL MADRID
de most nem errõl van szó, hanem egy alregrõl aki nagy valószínûséggel a hgS:S:S:
itt egy tipp amúgy
getafe gól
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
De biztos, hogy nem dean vagy, vagy wufra?