Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

demonsss
Tényleg Llorentével mi van ?

WuFraZselic
szerintem elõbb nyer BL-t a Pápa, minthogy a Swansea meccsen 3 gól esik

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Effe88
szerintem ok is hozzak
en getafe golba remenykedem

off, meghulyult a billem, ez mitol vanXDXDXD
nem tudok ekezetet irniXDXD

WuFraZselic
ami a legnagyobb erényük, az egyben a hátrányuk is. egy Javi Martinezt és egy Llorrentét nem lehet pótolni hirtelen baszk játékossal, hiába van rá pénzük, ha nincs olyan minõségi játékos a szomszédságban

remélem a Dijon meccset holnap pótolják, 7 kezdõ sérült a hazaiaknál, szinte biztos a vendégsiker...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Barca elég lazán hozta, viszont realból kinézem leixel....

Effe88
bielsa egy szar edzõ

WuFraZselic
jó azért a bilbao egy hulladék-gyülekezet idén, ráadásul a legjobb kezdõvel állnak ki elõzetesek alapján (igazából nem tudom, leszarom 😄)

a Lyon inkább durvább, nyugodt 5 pont helyett így csak 3 pont az elõnyük, a hétvégén simán elõzhet a PSG

atl. bilbao az élõ példa megint arra, miért is ne fogadjunk 1.25ért kimenetelre, pláne nem kupa mérkõzésen
WuFraZselic
5/6 lett, hozzácsaptam a hendis barcát. a Swansea meccsen 3 gól lesz a necces, ahogy nézem

lyon meg megszabadított 4 rongytól, végül Lyon-barca hendi-Real-Atleticot tettem

BBeno2
nagyon sok volt a hiányzó a mallorcában.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

tippmix945
TÉK 😄

WuFraZselic
szép volt Lyon

<#eljen> gondoltam visszanézem már kié volt a 200.000-es hozzászólás 😊
Nem nagyon szoktam figyelni de most valahogy feltûnt,hogy elhagytuk ezt a szép számot.

Mallorca 0 - 4 Sevilla
ahhoz képes,hogy az elmúlt bajnokin hazai pályán megszenvedett a sevilla (kétszer is hátrányból fordított) ahhoz képest elég simán hozza ezt a meccset :/
jogos, tisztelet a kivételnek ! Azért van még olyan csapat amely nem húzza az idõt, az utolsó másodpercekben is arra törekszik, hogy gólt lõjjenek.
Lyon döntetlen nekem a nap meglepetése, ha mixeztem volna tuti a gyõzelmük a szelvényemen lett volna.

Mess 87 gólos 😄
Nem néztem a kínálatot, de lehet fogadni arra,hogy hány gólt fog ebben az évben szerezni? 90 szerintem meglesz...
Effe88
elég vicces
nancynak zsinórban ez volt az 5.döntetlenje😄😄 ebbõl zsinórban 4. 1-1D😄:

MrSpock
Lyon is bekaphatja,vagy inkább én hülye bízom,hogy azért jön a papírforma. Én már nem tudok egyszerûen mit játszani,semmi nem jön. Be kellene már vezetni pár szabályt,pl hosszabításban ne lehessen cserélni. Itt is 4 perc hosszabítás,amint letelt a 90.ugye csere,elindul egyik játékos,ja nem is õ másik..elment 50 mp vele. Aztán szabadrúgás azzal is kb ennyi,mert még könyvelés,meg értetlenkedés. Aztán kapuskirugás szintén vagy 15mp,mert nem jól áll a labda. Bedobásnál nincs kinek,mindenki tanácstalan 😄 Vicc már az egész úgy ahogy van.

Go Jeff Go!!!!

Persze-persze hosszabbításban már 3 góllal mennek,eddig nem bírtak velük mindenhol bundáznak már
Most láttam meg hogy jött egy üzenet,pedig majdnem kiszúrta a szemem,igaz ha nem is tudom nem is keresem
R-N. Löwen Kronau - Magdeburg H 1.17

Betettem kombi szelvénybe csak hogy meglegyen a darabszám, erre döntetlent játszanak!tököm kivan
BBeno2
Ajaccio - Reims meccsre egy tuti tippem volt. hogy mind2 csapat lõ gólt.

ajaccio 2 meccse nem lõtt gólt, otthon is két meccse nem lõttek.

Reims meg 5 meccse nem lõtt gólt és idegenben is 5-nél járnak.

de mondom tutira megyek, így csak over 1,5.

jeleleg 2-0. de az egyik gól öngól tehát a Reims végre betatált 😄

1-1 Bastos micsoda ballábas gól 😄

REAL MADRID

w77d
nna 20 perc és kezdõdik a meccsem... hajrá Marseille!!

BBeno2
miért mi történt Dean-nel hogy nem ír? õ az arsenalos nem? vagy kirõl beszéltek?

Effe88
nancy nem nyert még idegenben😄
naná, hogy pont lyonban fog elõször😄😄😄

w77d
szokásos Francia bajnokság, azaz az elsõ kikap az utolsótól 😄

Effe88
bunda?XD

Lyon - Nancy 0-1 miez? 😄

REAL MADRID

Effe88
igazad van részben
de most nem errõl van szó, hanem egy alregrõl aki nagy valószínûséggel a hgS:S:S:

itt egy tipp amúgy
getafe gól

Effe88
igen igen
írtam neki privit is
szerintem õ lesz azS:S:S:

BBeno2
gyerekek mi ez az egész? 😄 sportfogadó fórumon vagyunk. nem full mindegy hogy ki fogad fiktíven és ki a 8 éves? az a lényeg hogy pörögjenek a tippek egymás közt és nyerje mindenki szarrá magát.

tippmix945
igen,szokatlanul nagy a csönd
a gyanú árnyéka vetül rá 😄 😄 😄

Jah sunyítottam a gyereknek a vacsit meg pucoltam mandaarint :
Effe88
nagyon sunyít
szerintem õ az:S:SS:

demonsss
Befogadunk a Farkas Falkánkba és akkor veled egy új taggal bõvül a Farkas Falkánk 😄

tippmix945
majd Dean úgyis szól az érdekedben.

azét ezt a nevet írtam mert negyedikre sem akarta elfogadni amit akartam mert már foglalt volt!De nem magyarázkodom tovább,ha befogadtok,befogadtok ha nem akkor azt észre veszem oszt lelépek.ennyi
Effe88
na igen
én is erre gondolok

bakkerman
ilyen névvel senki nem regisztrál ez tuti alreg 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

egészen biztos lehetsz benne,azt sem tudom kik azok,tán még nem is látam itt õket mióta itt vagyok,de ez nem biztos
Effe88
Ha ez valóban így van akkor elnézést kérek a gyanúsítgatásért természetesen.
De biztos, hogy nem dean vagy, vagy wufra?

El kell keserítselek de én nem vagyok alreg,kb 2 hete találtam ezt a fórumot és azóta néha írkálok de ha visszanéznéd akkor azt is látnád hogy senkinek sem írtam semmi baromságot
Effe88
Nem errõl van szó.Nekem mindegy ki ír ide, meg az is mindegy mikori a regisztrációja csak ne legyen alreg. De szerintem te egy alreg vagy és direkt provokálsz engem. Csak tudnám kinek az alregje vagy, bár van egy pár tippem.

Ne haragudjatok,nem tudtam hogy ez egy privát fórum"csak azt nem tudom hogy akkor minek kell fórum"ahol nem látjátok szívesen az újakat!Amúgy anyukám elég messze van a négyestõl!
Effe88
mondasz vmit

tippmix945
szerintem csak Wufra vagy Dean unatkozik és trollkodik egy kicsit ilyenkor 😄 😄 😄

demonsss
Nem tudom , de szerintem iszonyat nagy poén az ilyen túl kapás 😄

Effe88
semmi csak elegem van ezekbõl az új emberekbõl
mindegyik egy szemét alreg
tuti wufra az

tippmix945
mi folyik itt mostanában gyerekek? 😄 😄 😄

Effe88
a tiedé jól van azt tudom
kint van a 4-esenXD
szemét alreg vagy

Anyukád jól van??? Vagy csak a gyogyi gurult el??