Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kinéztem cselzi win, basel gól ez így 1,46, szóval kellene még valami tuti 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
És az auxerre-ajax félidõ x legyen meg a milan-real meccs vége ha x lenne az is jó lenne!
Ha a Basel ma nyer akkor gyakorlatilag továbbjutott és jók eléggé hazai pályán ezért nagyon reménykedek!!!GOGOGOGO
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
az nem csak 1szer vehetõ igénybe?
tehát én tegnap igénybevettem akkor ma már nem lehet,nemde?
de mostmár mind1 😄
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
én meg az egész szelvényre értettem, ezért szálltam el tegnap
bocs a double postért.😞
azért írta, hogy mesebeli, mert tényleg az.😊
bár én a hétvégéig nem fogadok, ez az 5k mínusz most enyhén fokozta a helyzetet..
Auxerre - Ajax
Over 1.5 (1,30) (ide hazai gólt akartam elsõre rakni)
CFR Kolozsvár - Bayern München
Hazai csapat gólt szerez (1,48)
Partizan Belgrade - S.C. Braga
Döntetlen esetén a tét visszajár (1,68)
Chelsea - Szpartak Moszkva
1 (1,22)
FC Bázel - AS Roma
Döntetlen esetén a tét visszajár (1,72)
Tét: 350,00
Teljes nyereményszorzó táblázat: 6,78
Lehetséges kifizetés: 2373,95
----------------------------------------------------------------------
Döntetlen esetén a tét visszajár 1(3,10)
FC Bázel - AS Roma
1 (2,45)
Shakhtar Donyeck - Arsenal
X (3,20)
Tét: 100,00
Teljes nyereményszorzó táblázat: 24,30
Lehetséges kifizetés: 2430,40
----------------------------------------------------------------------
Shakhtar Donyeck - Arsenal
Over 1.5 (1,25)
FC Bázel - AS Roma
Hazai csapat gólt szerez (1,20)
Hazai csapat gólt szerez (1,48)
Tét: 1000,00
Teljes nyereményszorzó táblázat: 2,22
Lehetséges kifizetés: 2220,00
cfr 1X
chelsea meglepi X is lehet
milan-t már mondtam
sahtar akár nyerhet is
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
braga megveri a partizant de a mondat másik felében meg a braga szar meg a partizan esélyesebb 😄DD
de sztem egy "t" betü maradt le 😄
tehát így akarta 😊
"a Bragat megveri a par..."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
CFRcluj-bayern X2
chelsea-szpartak 1
milan-real X2
sahtar-arsenal X2
hajrá hajrá ha nemjön agyfaszt kapok..
lehet ma all in basel gólra :S
milan-t is érzem de én a real ellen nem rakok mert még képesek játszani egy 0-0át vagy 1-2õt 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Chelsea - Szpartak Moszkva H 1,22
CFR - Bayer München (Hazai csapat szerez gólt) Igen 1,48
Partizan Belgrad - Braga (Hazai csapat szerez gólt) Igen 1,30
Shakhtar Donyeck - Arsenal (Hazai csapat szerez gólt) Igen 1,25
2,9341
azért Monoton látod ugye most is ki kezdi a feszültség keltést?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
múltkor miért töröltem amit irtál? mert rohadtul csak a feszkót keltetted! Kértelek ha valamit akarsz akkor PM-ben tedd ,erre nyomattad az off hozzászólásokat nekem, errõl észítettem printscreen-t nehogy megint letagadd a történteket!
mint mondtam ha normálisan fórumozol nem törlök semmi faszságot mintahogy eddig sem töröltem mindent szó nélkül!
Arról viszont nem tehetek h te besértõdsz egy vitán és aztán még neked áll fent illetve a tiednek kell lennie az utolsó szónak! kértelek ha vmit akarsz privátban tedd,erre mit csináltál? itt válaszolgattál! PM-ben irni akartam neked de te letiltottál már a múltkor és még azt sem ismered el ami szánalmas.
Szóval megkérlek h erre ne reagálj (bár múltkor is kértelek mégsem tudtad felfogni a "ne reagálj" mondat jelentését )
és akkor nem kell törölnöm mindenféle nem ide illõ hsz-t! (ja igen a múltkor a saját hsz-mat is töröltem, melyben direkt beleírtam,hogy csak arra a pár percre hagyom itt míg elolvasod. (tulajdonképpen van itt pár dolog amit privátban kellett volna írnom neked de most is tiltva vagyok nálad 😞 😄DDD
2. Jó pár hiányzó?😄 Kik is? Vagy akkor már írhatnád, hogy a Real 5-6 góllal is nyerhetett volna... Ma pont elég 1-el.
3. Továbbjutás szinte biztos?! Mourinhonál akkor van biztos, ha már matematikailag is. Jah és a a Herkules meccs vajon miért volt fontosabb? Mert mindig az aktuális a legfontosabb, mert a Barca kikapott a Herculestõl, jah meg mert talán valóban 9/9 pontos a Real a BL-ben. Míg a bajnokságba nem nagyon fér bele egy Herkules baki.
4. Mondjuk OK😄
5. Itt az ideje nem?
6. Ha itt van "Dean baromsága", akkor ez pont érvényes az elõzõ pontra is nem? Azaz egy bekapott Milan gól ellenére is nyerhet a Real...
Azaz ennyi erõvel pont nyerhet a Real is...