Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unibeten kaptam bónusz, de azt írja 1,6x-en kell megforgatni..

Kinéztem cselzi win, basel gól ez így 1,46, szóval kellene még valami tuti 😄

bakkerman
sahtar véleményem szerint

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Real

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ki rúg ma tutira gólt? Bazel + ? 😄

Hajrá,Arsenal,Chelsea,Basel!!!
És az auxerre-ajax félidõ x legyen meg a milan-real meccs vége ha x lenne az is jó lenne!
Ha a Basel ma nyer akkor gyakorlatilag továbbjutott és jók eléggé hazai pályán ezért nagyon reménykedek!!!GOGOGOGO
énse rakom rá a házamat gondolhatod :o nemsértödtem meg csak viccesebb amikor redfordnak mondod -.-

koder
xDD jóvamá nem kell megsértõdni,csak mondtam h nagy pénzzel nem tenném a szelódat.

De igazad van. Még egyszer megnéztem és valóban. (A promóció érvényessége: 2010.11.01. - 2010.11.03. 20:45-ig CET)

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

hallod...takarodj anyádba ^^ köszi...

koder
Ülsz.

höh
az nem csak 1szer vehetõ igénybe?
tehát én tegnap igénybevettem akkor ma már nem lehet,nemde?
de mostmár mind1 😄
Jó van, azért 11-nek a többsége esélyes, hogy kezdõben marad😄 Plusz azért, Moszkvába kicsit tartalékosabbak voltak, sõt szinte nem volt "név" a padon úgy mentek el, aztán sima 0-2 volt. (London-Moszkva!!!) Hozni kell ezt otthon a Chelseanek.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

szerinted miért raktam a bayern is XXXXXXXXX222222-be? -.- vagy az Arsenal XXXXXXX2-be? -.- gondolom nem 110% hogy jön...tudod ...ilyen a tippmix...mondtam majd meglátjuk...

koder
Várható.. xd

Miért nem raksz vmit 1200-vel? ma is van akció.

Chelsea várható: Cech - A. Cole, Ivanovic, Terry, Ferreira - Mikel, Essien, Zhirkov - Kalou, Drogba, Anelka

koder
Miért,szerinted reális esély van rá hogy jönni fog?Bayern 15 emberrel..Arsenal tartalékon..chelsea 9 ponttal és valszeg tartalékon

akkor lenne max annyira "mesebeli" ha nem lenne rajta ennyi kétesély cask egyszerü papirforma..nah mindegy meglátjuk :d

dragon11
meccsenként 1,5..

én meg az egész szelvényre értettem, ezért szálltam el tegnap

bocs a double postért.😞

dragon11
ne bántsd szegényt.😊

azért írta, hogy mesebeli, mert tényleg az.😊

bár én a hétvégéig nem fogadok, ez az 5k mínusz most enyhén fokozta a helyzetet..

"mesebeli papir"...hát te nemvagy komplett...

Mai szelvények.:

Auxerre - Ajax
Over 1.5 (1,30) (ide hazai gólt akartam elsõre rakni)
CFR Kolozsvár - Bayern München
Hazai csapat gólt szerez (1,48)
Partizan Belgrade - S.C. Braga
Döntetlen esetén a tét visszajár (1,68)
Chelsea - Szpartak Moszkva
1 (1,22)
FC Bázel - AS Roma
Döntetlen esetén a tét visszajár (1,72)
Tét: 350,00
Teljes nyereményszorzó táblázat: 6,78
Lehetséges kifizetés: 2373,95

----------------------------------------------------------------------

Döntetlen esetén a tét visszajár 1(3,10)
FC Bázel - AS Roma
1 (2,45)
Shakhtar Donyeck - Arsenal
X (3,20)
Tét: 100,00
Teljes nyereményszorzó táblázat: 24,30
Lehetséges kifizetés: 2430,40

----------------------------------------------------------------------

Shakhtar Donyeck - Arsenal
Over 1.5 (1,25)
FC Bázel - AS Roma
Hazai csapat gólt szerez (1,20)
Hazai csapat gólt szerez (1,48)
Tét: 1000,00
Teljes nyereményszorzó táblázat: 2,22
Lehetséges kifizetés: 2220,00
koder
Mesebeli papír szelvény...
cfr 1X
chelsea meglepi X is lehet
milan-t már mondtam
sahtar akár nyerhet is

szomferi
1X a nyerõ, esetleg sima hazaiba

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Én is Cluj-ra raktam. Vagyis fater megtukmált lottózóban,hogy rakjam arra...😄

firetree
Hát most azt mondom h ne legyen igazad:S:S

szomferi
Bayern el fogja vinni...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

firetree
Én is majdnem ugyanezt raktam-->Hajrá!!

yah 😄
braga megveri a partizant de a mondat másik felében meg a braga szar meg a partizan esélyesebb 😄DD
de sztem egy "t" betü maradt le 😄
tehát így akarta 😊
"a Bragat megveri a par..."
fook
ez elég értelmetlen így nem ?😄

Ezt most csak én nem értem vagy te kúrtad el? Amúgy én Belgrád-ra raktam azaz H-ra 😄

bakkerman
a Braga megveri a partizant szerintem,mindenhol esélyesebb a partizan,otthon is vannak,a Braga idén szar a BL-ben,szóval fix vendég.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

mai:
CFRcluj-bayern X2
chelsea-szpartak 1
milan-real X2
sahtar-arsenal X2
hajrá hajrá ha nemjön agyfaszt kapok..

mai napra partizan 0-0 lehet megrakom
lehet ma all in basel gólra :S
milan-t is érzem de én a real ellen nem rakok mert még képesek játszani egy 0-0át vagy 1-2õt 😄
Shep
Ja bocs lehet tegnap elõtt volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja tegnap nem volt semmi, de te elkezdtél törölni mindent amit írtam mert neked nem tetszett. Korrekt de tényleg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na mai unibet 1200-as akció reméljük, jobban sikerül mint a tegnapi, bár Messi gól valamit visszahozott, így is mínusz 2k...

Chelsea - Szpartak Moszkva H 1,22
CFR - Bayer München (Hazai csapat szerez gólt) Igen 1,48
Partizan Belgrad - Braga (Hazai csapat szerez gólt) Igen 1,30
Shakhtar Donyeck - Arsenal (Hazai csapat szerez gólt) Igen 1,25

2,9341

erre is szükség volt ugye? gratulálok!
azért Monoton látod ugye most is ki kezdi a feszültség keltést?
Shep
Te kezdtél el kurva anyázni úgyhogy befogod. Na töröld ezt is!

Shep
Hát de te nem tudom mit vársz ,hogy majd ingyen adnak neked pénzt? Az 1,5-ös szorzó, 3x forgatás igen jó a piacon.

köszönöm,hogy megint egy feszületségkeltõ hsz-al nyitottál! csakis gratulálni tudok !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

múltkor miért töröltem amit irtál? mert rohadtul csak a feszkót keltetted! Kértelek ha valamit akarsz akkor PM-ben tedd ,erre nyomattad az off hozzászólásokat nekem, errõl észítettem printscreen-t nehogy megint letagadd a történteket!
mint mondtam ha normálisan fórumozol nem törlök semmi faszságot mintahogy eddig sem töröltem mindent szó nélkül!
Arról viszont nem tehetek h te besértõdsz egy vitán és aztán még neked áll fent illetve a tiednek kell lennie az utolsó szónak! kértelek ha vmit akarsz privátban tedd,erre mit csináltál? itt válaszolgattál! PM-ben irni akartam neked de te letiltottál már a múltkor és még azt sem ismered el ami szánalmas.
Szóval megkérlek h erre ne reagálj (bár múltkor is kértelek mégsem tudtad felfogni a "ne reagálj" mondat jelentését )
és akkor nem kell törölnöm mindenféle nem ide illõ hsz-t! (ja igen a múltkor a saját hsz-mat is töröltem, melyben direkt beleírtam,hogy csak arra a pár percre hagyom itt míg elolvasod. (tulajdonképpen van itt pár dolog amit privátban kellett volna írnom neked de most is tiltva vagyok nálad 😞 😄DDD

koder
Egyik sem meggyõzõ maradjunk ennyiben..3esélyes a meccs szerinted,meg szerintem is valamilyen szinten,csak én nem tartom valószínûnek hogy nyer a real idegenben is.

dragon11
ja észrevettem, szal ott már üres a kasszám.😊

jófej társaság.

Én most nem ellened beszéltem, ne kapd fel a vizet😊. Csak mondjuk ezek a pontok nagyon nem meggyõzõek ahhoz, hogy nyer a Milan. Persze az enyém se arra, hogy nyer a Real. Abszolút bármi lehet. Egy fos 0-0 is, meg egy 5-4/4-5 is... Nem, nem merném megrakni a Realt 100k-val, éppen ezekért. Hülye aki ilyenre ennyi pénzzel fogadna. Amikor "kicsit" biztosabb dolgok is simán elmennek... Meg mondjuk nincs is 100k-m😄

koder
Mindenre van más magyarázat is..akkor tedd meg 100-al a Realt..meg mernéd? Nem.

Jaj ezek a mondatok?😄 Csak nem fogadtál arra a meccsre?😄 Ha rúgott volna egyet a Madrid, és mondjuk azzal pont X vagy kikap mennyivel lenne jobb?😄 Meg nehogy ettõl már nem nyerheti meg a Királykupát a Real?😄

1. Azon a meccsen nagyon nem ment a Realnak, így ha ezt hozzá teszed máris másképpen fest José mondata.
2. Jó pár hiányzó?😄 Kik is? Vagy akkor már írhatnád, hogy a Real 5-6 góllal is nyerhetett volna... Ma pont elég 1-el.
3. Továbbjutás szinte biztos?! Mourinhonál akkor van biztos, ha már matematikailag is. Jah és a a Herkules meccs vajon miért volt fontosabb? Mert mindig az aktuális a legfontosabb, mert a Barca kikapott a Herculestõl, jah meg mert talán valóban 9/9 pontos a Real a BL-ben. Míg a bajnokságba nem nagyon fér bele egy Herkules baki.
4. Mondjuk OK😄
5. Itt az ideje nem?
6. Ha itt van "Dean baromsága", akkor ez pont érvényes az elõzõ pontra is nem? Azaz egy bekapott Milan gól ellenére is nyerhet a Real...

Azaz ennyi erõvel pont nyerhet a Real is...

koder
Majd meglátjuk..nem tudok jósolni,és egyébként sem tudja senki megmondani elõre hogy mi lesz..lehet h 3tizenegyes milannak,vagy 6 gól realnak..de szorzókat figyelembe véve 3 esélyes a meccs..mert az is,és nem készpénz a real gyõzelem.

2-1 nekem is tökéletes! 😄

w77d
ííígy van XXXD