Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
nem,csak mostmár például egy MU-Birmingham-re se tenném rá az életem,ezért rakok inkább kétesélyt,vagy gólt,ha under-overre raksz,azt nehezebb elbundázni,mint a végeredményt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dragon11
mert? akkor mindig meglepetést raksz ?

bakkerman
AEK-Anderlecht meccsrõl am mi a véleményetek??

bakkerman
fociban szerintem már nincs papír 😊

dragon11
Sztetek hétvégén jön a papír, vagy mindenki fáradt lesz aki BL/ELezett?

kispeki
okos voltam, elõbb vissza kellett volna olvasnom, bocsánat 😊

SoF II: C4z0rla

kispeki
Mai EL-re valaki valamiféle szelvényt összeállított már? 😊

SoF II: C4z0rla

Shep
Már miért lenne? 33,3333% esélyük van!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bakkerman
persze,feltünõen kicsi az odds a CSZKA-ra,ugyanúgy ahogy a kijev gyõzelemre is az Alkmaar ellen,lehet egyikük se fog gyõzni...ezért raktam meg a Palermo X2-t

w77d
palermo teljesen esélytelen

bakkerman
bennem fel sem merült hogy rakjam õket,szerintem nem is fognak gyõzni,0-0-ra tippelek

WTF...

Palermo X2?

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

9csöves9
a Juvét hagyjátok ki.a mérkõzésre készülõ keretben mindössze 10-en tartoznak a felnõtt csapathoz,de 1,25-1,3-ért teljesen felesleges kockáztatni érte egy kombit,hogy utána meg menjen itt a sírás meg az anyázás

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bakkerman
a 2.-tól sokat várok,ha az jön,de a többi elmegy,akkoris nagyon nagy pluszba zárok

bakkerman
nah mára ezeket raktam:

PSV Eindhoven - DVSC Debrecen 1 1,15
FC Porto - Beºiktaº A.ª. 1 1,42
Levski Sofia - Lille 2 1,92
Bate Borisov - Sheriff Tiraspol 1 1,60
-------------------------------------------------

Paris SG - Borussia Dortmund 1X 1,44
CSKA Moscow - Palermo X2 2,22
-------------------------------------------------

Getafe - VfB Stuttgart Mindkét csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem) 2 1,88
Rosenborg - Atlético Madrid Hazai csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem) 1 1,38
Lausanne-Sport - Sparta Praha Hazai csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem) 1 1,30
Levski Sofia - Lille Vendég csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem) 1 1,20
-----------------------------------------------------------

Jóreggelt! A héten elõször igérkezik a mai egy jó napnak (remélhetõleg nyereménnyel)!

Íme a 19.00 órás EL tippjeim! Várom a véleményeket! ( a 21.00 meccsekrõl 2 fele írok):

Fc Bruges - Dinamo Zagrab H gól 1.25
AA Gent - Sporting Lisszabon H gól 1.34
Rosenborg - A.Madrid H gól 1.42
Juventus - RB Salzburg H 1.30
Necces, de szntem simán jöhet: Dinamo Kijev - AZ Alkmaar V gól 1.72
Ebben az új próbálkozásban elõször jött egy 2000-> 10000 szelvény amibõl 12 lett. Azóta viszont csak az angol 3 mad osztály jött. Multkor a barca másikon a schalke tegnap az ajax . De ez hogy az arsenál még egy x et se tud hogy az x2 jöjjön rohadjanak meg. Ma játszik az összes szerencse csapatom berakom õket egy szelvényre ha ez se jön akkor megint nem gazdagodunk meg...

Juventus - Salzburg H
Leverkusen - Arisz H
Sevilla - Kárpáti Lviv H
Gent - Sporting CP V

4.4

bakkerman
én mondtam hogy a Roma nem bassza el kint 😊 az jött,jött a Braga X2 is,jött a bayern meccs over 1.5 is 😊 mára még nem tettem

firetree
Elõször is jo reggelt mindenkinek!
A tegnapi bl meglepetés volt, számomra.
Igaz minden meccsem bejött kivéve a basel-roma. 10k jöhetett volna így jött a semmi. Ezt utálom a legjobban amikor 1 meccs viszi el a szelót.😞😞

Lammer
Sovany vigasz az Arsenal benazasa utan, hogy jott a Vitoria dontetlen...

8000*3.45

Koszonom szepen! 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ugye mondtam Dean 😄 Jössz egy sörrel 😄😄

Kár h nem tettem meg 😞
koder
Ez rám is igaz XDD thx

Lammer
grat! 😉

koder
Eléggé szánalmas lenne..de egy X-el is ugyan úgy szarban lennék.
Most azon gondolkozom hogy mivel a psv olyan "tuttifrutti",lehet belerakom a szombati szelvényembe,így nem kell olyan sok mindent mellécsapni csak egy arsi-mu 1X-et..

Hát az vicces lenne, ha Debrecen idegenben lenyomná a PSV-t 😄

koder
Én is ezt mondom 😄..holnap jönnie kell a psv gyõzelemnek és akkor tippmixen is jön a: tottenham 1X/psv gyõzelem szeló akkor lenne igazán "fakyeah" XD

Hát nagy mákod volt most 😄, mert az kibaszott nagy les volt 😄

koder
Hálisten nem látták XD

Milan egyik gólja amúgy les gól volt.

Na jó szégyen habi gól😄😄
Várható hogy francia csapat rúg ilyet!
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-az-auxerre-szemfules-gollal-nyert-az-ajax-ellen-2051354

Ajax hogy meg lett szopatva 😄 A 2. auxerre gól sasoljátok 😄

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-az-auxerre-szemfules-gollal-nyert-az-ajax-ellen-2051354

loofy
bassza meg az arsenal is meg a milan is.qrva olaszok 2 nyomurult percet már nem bírtak ki...amúgy sem érdemelték volna meg hogy nyerjenek olyan szarok voltak,de engem ez nem vigasztal,mivel 78.percben megraktam élõbe hogy nyernek 1,48 ért ,az eredmény ismert...
arsenalt is megrakom dnb-be hogy nyer erre kiszopnak.5:1 után egy szaros Xre nem futotta! kapják be az összes faszomat.

a két akció 8kba fájt,a hétvégi nfl siker oda is lett...

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

Hát ez a Marseille óriási meglepetés volt!Tudtam hogy nyerni fognak de hogy 7-el?Nagyon kijött nekik a lépés!A bajnokságban meg szenvednek!
Legyen jó megrakom😄😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

dragon11
Beregeltem és sehol nem találtam róla semmit, és késõn kérdeztem meg live chaten..

koder
Fakyee..szegény milan a végén xD... 2-1-->2-2 😄DD

Na de azért ebben a meccsben aztán nagyon nem volt benne egy milan gól..sõt..örülhettek h nem kaptak 3-at...
40. perc környékén azon gondolkoztam hogy ha marad félidõig az X,akkor szünetben megrakom a realt simába így se nem bukok se nem vesztek..erre 1-0 a 45.percben:S.
Aztán a semmibõl jött egy milan gól,szinte az elsõ második félidei támadásból..mondom várok egy kicsit és megrakom 40-el real gyõzelmét 3.50-ért..várok várok...amint beutaltam unibetre jött a milan gól 😄DD (2-1)
Szóval ez most a mákok sorozata volt ami ritkán van.. xD

Szorzó meg no comment..ma már 1.66-ért adták ugyanezt,de még vasárnap tettem meg.

Tigristank
Olyan nincs, hogy nem tájékoztatnak a bónusz feltételeirõl. Olyan viszont van, hogy nem olvasod el. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

nyert valaki?😄

♥ ► I.Love Inter ◄ ♥

w77d
ecsém annyira tudtam hogy nyer a bayern és a marseille... holnap már csak CSZKA és Liverpool gyõzelem kell és örömbódogság

dragon11
Jah, mert most estem ki bet365rõl, mert nem tájékoztattak a bónusz feltételeirõl.. de amúgy nem bánkódom egyáltalán, mert mondtam havernak, és elég az elismerés.😊

Tegnap is 6 meccsbõl 6ot megmondtam, csak nem értem a Werder Bremen gólt hogy raktam meg elemzés nélkül.xD

na majd hétvégén😄

Tigristank
Megmondtad, de nem raktad meg, tényleg a te idõd. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

dragon11
Uhh skacok..😊 egyre jobban belejövök ebbe, úgy érzem.😊

Barca pontos végeredményt is megmondtam 1-1, erre is megmondtam hogy 2-2 lesz..😊

Eljött az én idõm.😊

holnapra.:

219 Dinamo Kijev - AZ Alkmaar H 1.54
220 CSZKA Moszkva - Palermo H 1.62
224 PSV - Debrecen H 1.13
230 Porto - Besiktas H 1.42
216 Leverkusen - Arisz H 1.35
214 Juventus - Salzburg H 1.28
Eredõ odds: 6.91745
szomferi
2-2 gyerekek, de milyen góóóóóóóóóóól 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Lammer
Annyira ideges vagyok, hogy helyesen sem irni tud ragoz :C

Lammer
Dogolj meg az Arsenal... -.- Nyertek a Brazilok -.-

Hát elszomorító
azért 0-2 után vártam 1 gólt :S de hát 0-4 lett

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Aki még1x beírja meccs közben, hogy a lefutott a mérkõzés azzal nagyon rosszba leszek. <#nevetes1>

REAL MADRID

a vicc,hogy a braga meccsen vártam egy jó 0-0át ergo 2.5 under ugye 😄
csak a többit kellett volna poénból 2.5 overre rakni :S mind1
szánalmas h a cluj idegenben lõ 2 gólt de hazai pályán egyet sem tud :@