Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
juve-t meg behúztam mert ugy emlékeztem h az odavágón is nyertek 😄 de mind1 1-0ra nyerjenek azt kész. örülnék ha túlélném a 19:00ás meccseket 😄
liverpool-t is rakni akartam ,hiszen odavágó 0-0 lett , de az elvek miatt kihagytam hiszen a napolinak drukkolok ha neked már lényegtelen lesz ez a meccs ^^ ha meg nem akkor go pool 😄
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
cszka pipa
jólvan , juve gogo :d visszajött a reménysugár ^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Mi ez? LOL!
kaszinóba beléptem mondom eljátszok egy 500ast...
nos megvolt majd visszamegyek sportfogadásra aztán nincs semmi pénz 😄 várok 5 percet semmi! már írtam az ügyfélszolgálatnak de aztán meglett a pénz és megint írtam h téves a levelem 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
most már cask valami nyerõ szelot kéne összehozni
tettem fel pénzt a sportingbet-re és nem enged foadni azt irja ki hogy 1 Ft- a pokerbe meg ott van a pénz nem értem mert ugy szokott lenni hogy ha kilépsz a pokerbol akkor tudtál fogadni... most már ez megváltozott?? és külön kell feltenni a sportfogadásra??
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
BATE Borisov - Sheriff Tiraspol H
AEK Athén - Anderlecht D
Hajduk Split - Zenit Szentpétervár V
Getafe - VfB Stuttgart D
Szerintetek jó lehet ez mára??
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!