Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
tegnap nem raktam ma se szerettem volna de csak nem bírtam ki végül neccesen de jött(dél afrika 3 meccse nem kapott gólt most már illet)
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Egyébként egyet értek a Mattel.Weed nem tudom miért nem vártál a hétvégéig ekkora összeggel.Sajnálom!
Következõ gól, rendes j. idõben : Nincs
100,00 Ft
4,00
400,00 Ft
Miért nem raktam meg nagyobb téttel :) Nembaj, a kicsinek is örülök :)
Honda - The Power of Dreams
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
mindegy, majd 7végén nyerek egy nagyot
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
a hollandoknak se ártana kettõvel minimum...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
HAJRÁ HAJRÁÁ!!!!GÓLL RENDEL!!
Elég kockázatos de remélem jön!300-al raktam!
Hûség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
GOGOGO
Bár nagyon kevés esély van már h megfordítják!
Hûség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Olaszon x2 kellene, német meccsen 2 gól, holland gyõzelem....