Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
#101262 nemolyan biztos az..de ha ugyérzed ne egynapra tegyél inkább kettöre...2 NHL-nél többet nemszabad 1 napon belül rakni szerintem inkább oszd szét...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Pittsburgh - Carolina 1.76 / 4.05 / 3.00 H
Detroit - Minnesota 1.75 / 4.05 / 3.00 H
vélemények? :d szerintem nemrossz és 5.6-os odds
Egyébként pont a héten volt a gyilkos számokban egy lottós történet,és ott is azt magyarázta a göndör gyerek hogy kb olyan (náluk 46/6 asszem) eltalálni 6 számot,mint kiválasztani EGY számot 1 és 17millió között 😄...és ugyanannyi esélyed van ezzel a kombinációval: 1,2,3,4,5,6 mint bármi mással.Vagyis 0.😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nagy téttel megtolnám mert nagy szarban vagyok:S
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
viszont a florida ikszben azért reménykedtem 😞 - a vicc,hogy 3.harmadban 0 gól esett :S
matt.: hááááááá brutál jó ezaz NHL-es "kisokosod" 😄
hát gondold meg feltöltöd-e vhova ,de ha igen akkor max 1szer aztán majd frissíti mindeki magának 😊 de ha tudod a bajnokis okost elküldenéd nekem? hétvégére megpróbálnék az alapján meg a többi alkotóelem alapján kigondolni vmi brutál nyerõ szelót , mert hát nagyon nagy szükségem lenne már rá 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Múltkor mondjuk haverral bementünk és gondoltam kenózok egyet,volt nálam 100Ft,felraktam a 32-esre -haver ajánlásával-másnap mehettem beváltani 200Ft-ot,kicsit se néztek hülyének😄
Aztán néhány napra rá 100k ment tottenham 1X-re meg psv-re.😄D
sosem nyertem meg nagy osszeget lotton... minden evben van egy 2-esem kb... a mostani eddig elmaradoban vanik, de a legutobbi egy 3-as volt tavaly... es ugy, hogy egy szammal ment melle... tehat ~~13K jott a ~~700K helyett 😊 Bosszantott persze, de biztattak, hogy ennek is orulnom kell, mert semmibol jott penz kb... es mennyire igaz! A kicsit is meg kell becsulni! 😊
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
Thx a jégkorong tippeket,washington jött,edmonton over ment..1gól híján.😊
Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks - over 5.5
8000--->1.76-->0
Washington Capitals - Buffalo Sabres -1
25 000---1.78-->44.500
ÉSZTORSZÁG-LIECHTENSTEIN 1-1
buktam 10k-t...lichtenstein elég jó csapat azért,valljuk be! OMG...
1 hónapig nem teszek focira:
Washington Huskies - UCLA Bruins H
UNLV Rebels - Air Force Falcons V
Dolphins-Bears incl. OT H
2000----6919
Navarro, I - Haider-Maurer V
Begemann, A - Peya V
1000----2247
Chehovksi Medvedi-PICK Szeged félidõ H
Constanta-ST.Petersburg H
3000----4300
Fart Kielce-Politechnica Warsaw V
Radnicki Kragujevac-Noliko Maaseik V
2000-----3969
amerikai foci
tenisz
kézilabda
röplabda
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
egyébként,3 hónappal a kezdés után újra visszajöttem pluszba<#idiota>#idiota>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Meccs eredmény : WAS Capitals
1400,00 Ft
1,75
2450,00 Ft
:-)
Visszahoztam a Spanyol buktát.
Honda - The Power of Dreams
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
most az van, hogy nyerjék meg a meccset - ha hosszabbításban teszik, az is jó + kell még egy gól a Chicago meccsre -ami jelenleg 0-5- és akkor bejött a poénszelvény 😊
közben 3-2-re szépített az Avalanche és még van 11 perc szóval ... van remény 😊
A fölsõ szelvény volt a poén, már nem hiszem hogy bejön (utolsó harmad elõtt a Colorado 1-3-ra szop és nem látom esélyét, hogy akárcsak kiegyenlítsenek). Chicago meccs 3 gólnál jár, kíváncsi vagyok jönni fog-e az 5,5over.
Tudom, nyomjak liveot, de annál ott kell lenni :C
shit happens
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.