Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen> NHL > all ^^

Matthew Prosac
Szerintem a hokiban sokkal kevesebb a nagyon durva meglepetés. Mondjuk eleve azért, mert a hokiban (fõleg egy NHL-ben) szinte semmi sem meglepetés, tehát így is állsz hozzá a dologhoz. De ha valami mégis nagyon biztos, az általában jönni is szokott. 10/8. Legalábbis az elmúlt hetek és az elõzõ évben rakott szelvényeim ezt támasztják alá. Pl idén még nem ment el nagypénzes szelvényem NHL-en!! Én ezért szeretem 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

bakkerman
én major sportok közül csak amcsi focira rakok,nekem az NHL kiszámíthatatlan(még a focinál is),amerikai fociban pedig általában mindig papírforma van,heti 1 meccsre fel lehet készülni normálisan,nem úgy mint heti 3-ra...milyen dolog,hogy egy csapat a hét elsõ meccsét elveszíti simán kis oddsal,2.-at nyeri simán nagy oddsal,aztán meg persze beikszel...na,nekem az NHL-es fogadás= lottóval,0 az esély,hogy én abban nyerjek 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

csabeda
hisz más értelmes nincs ma ha ma lenne bl akkor arról menni a fórumozás😄

Banano007
Nem neked sárga tesvérem..csak görgess le egy kicsit és rájössz h most már mindenki NHL-ben gondolkodik.😊

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

én az egész tippmixelésemet évekkel ezelött is NHL-el kezdtem szal remélem ezt nem nekem céloztad -.- a washingtonos részröl amit beszélsz meg fogalmam sincs de biztos ugyvan D...
#101262 nemolyan biztos az..de ha ugyérzed ne egynapra tegyél inkább kettöre...2 NHL-nél többet nemszabad 1 napon belül rakni szerintem inkább oszd szét...

Banano007
Egyszer nyerünk NHL-ben..másnap mindenki jéghoki tippekért könyörög 😄DD Sõt Attila báttya ezzel akar "kimászni a szarból" úgy hogy jéghokiban nincs "tutitipp" szerintem..bár nem értek hozzá semennyire,de engem nem baszott volna földhöz ha elmegy washington is,viszont Attila lehet még nagyobb szarban lenne.

HTS s3rg1nh00
én Bostont meg Philadelphiát néztem,de amennyi meccs 1,8 körül van,szinte tuti h.valamelyiken borul a papírforma...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Boston - Florida 1.83 / 4.00 / 2.85 H
Pittsburgh - Carolina 1.76 / 4.05 / 3.00 H
Detroit - Minnesota 1.75 / 4.05 / 3.00 H

vélemények? :d szerintem nemrossz és 5.6-os odds

Banano007
Nem vészes?xD Egy mezõ tudtommal 175Ft..egyet senki se rak,ezért maradjunk a kettõnél.1éven keresztül hetente 350Ft,és ha mással is akar játszani nem csak az ötössel hanem mondjuk skandit is,akkor az 700Ft hetente,ami havonta 2800Ft,évente pedig 33600Ft,ebbõl jobb esetben visszajön 10.000,és akkor éves szinten 23.600Ft.Jól számoltam?xD Mert 1évre ez tényleg nem tûnik soknak,ennyi egy kisebb fogadással is elmegy 1-2nap alatt az biztos,de 1fogadással többet nyersz mint 1év alatt lottóval.

Egyébként pont a héten volt a gyilkos számokban egy lottós történet,és ott is azt magyarázta a göndör gyerek hogy kb olyan (náluk 46/6 asszem) eltalálni 6 számot,mint kiválasztani EGY számot 1 és 17millió között 😄...és ugyanannyi esélyed van ezzel a kombinációval: 1,2,3,4,5,6 mint bármi mással.Vagyis 0.😄

w77d
de szellemes itt valaki XXXD

Attila8805
😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Shep
Azt nem mondtam ,hogy tudom is melyik 5. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Attila8805
meg lehet tudni meilyk az az 5 csapat?
Nagy téttel megtolnám mert nagy szarban vagyok:S

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

no meg az ára sem olyan vészes,hogy ne bírja ki az ember 😄 meg ugye fogadással milliókat egyszerre ugyse nyersz mert esélyed sincs ,itt meg azért némi van, bár én se lottózók mert sztem az a legroszabb forma... na de off vége 😄
Shep
Ja hát esély de annyira elenyészõ, hogy szinte már a nullával egyenlõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nagyon szívesen 😄 mondtam h a whasington nyer rendesbe 😄 ez egyértelmü volt ,de miattatok raktam a vendéget és komolyan ugy keltem fel ,hogy tuti nem nyerek de legalább ti igen 😄 no nem sajnáltam 200ft-ot...
viszont a florida ikszben azért reménykedtem 😞 - a vicc,hogy 3.harmadban 0 gól esett :S

matt.: hááááááá brutál jó ezaz NHL-es "kisokosod" 😄
hát gondold meg feltöltöd-e vhova ,de ha igen akkor max 1szer aztán majd frissíti mindeki magának 😊 de ha tudod a bajnokis okost elküldenéd nekem? hétvégére megpróbálnék az alapján meg a többi alkotóelem alapján kigondolni vmi brutál nyerõ szelót , mert hát nagyon nagy szükségem lenne már rá 😄
Lammer
Az az igazsag, hogy en is tisztaban vagyok vele, hogy a hulyek adoja... de ha meg nem adok fel szelvenyt, akkor meg azon kattogok, hogy kihagytam egy eselyt... hiaba 1 a 43 949 268-hoz az esely... akkor is ESELY! en igy vagyok vele 😊 En megadom neki... tudom, hulye vagyok 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Banano007
Én meg arra sem emlékszem hogy mikor töltöttem ki utoljára egy lottószelvényt.
Múltkor mondjuk haverral bementünk és gondoltam kenózok egyet,volt nálam 100Ft,felraktam a 32-esre -haver ajánlásával-másnap mehettem beváltani 200Ft-ot,kicsit se néztek hülyének😄
Aztán néhány napra rá 100k ment tottenham 1X-re meg psv-re.😄D

Shep
Én meg nem lottózok, mert marhára kicsi az esélye a nyerésnek, akkor meg minek öljek olyasmibe pénzt ahol gyakorlatilag majdnem 0 a várható nyeremény?

Lammer
Akkor dobhatnal egy elemzest, mester... 😊

Lammer
En csak 5-ost jatszom...

sosem nyertem meg nagy osszeget lotton... minden evben van egy 2-esem kb... a mostani eddig elmaradoban vanik, de a legutobbi egy 3-as volt tavaly... es ugy, hogy egy szammal ment melle... tehat ~~13K jott a ~~700K helyett 😊 Bosszantott persze, de biztattak, hogy ennek is orulnom kell, mert semmibol jott penz kb... es mennyire igaz! A kicsit is meg kell becsulni! 😊

Shep
5 csapat biztos, hogy nyerni fog.

Ma éjjeli NHL-ekrõl mit gondoltok?

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

Shep
Na igen, de ha meg egyel kevesebbet találsz el akkor meg ugye ... Úgyhogy szerintem annak kell örülni ami van és nem azon bánkódni ,hogy miért nincs több.

Banano007
Én verném a fejem a falba hogy miért nem lett +1 számom,és akkor legalább 30millió😄D

Thx a jégkorong tippeket,washington jött,edmonton over ment..1gól híján.😊

Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks - over 5.5
8000--->1.76-->0

Washington Capitals - Buffalo Sabres -1
25 000---1.78-->44.500

Bosszant is hogy csak 1-en múlott hogy milliót nyerjek!!!
preckess
Még egyet eltalálsz és akk 30 milka 😞 😄

Aztaaaa Gratula<#nevetes1><#eljen><#guluszem1>
bakkerman
gratulálok!

Lammer
<#vigyor2><#vigyor2>

Nem ide tartozik de leírom! Tegnapi skandináv lottón 7-bõl 6 találatom lett!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😊 4,14,16,17,25,28 193.100 ft-ot kaszáltam!!! Yeahhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!
bakkerman
Oroszország-Belgium 0-2
ÉSZTORSZÁG-LIECHTENSTEIN 1-1
buktam 10k-t...lichtenstein elég jó csapat azért,valljuk be! OMG...

1 hónapig nem teszek focira:

Washington Huskies - UCLA Bruins H
UNLV Rebels - Air Force Falcons V
Dolphins-Bears incl. OT H
2000----6919

Navarro, I - Haider-Maurer V
Begemann, A - Peya V
1000----2247

Chehovksi Medvedi-PICK Szeged félidõ H
Constanta-ST.Petersburg H
3000----4300

Fart Kielce-Politechnica Warsaw V
Radnicki Kragujevac-Noliko Maaseik V
2000-----3969

amerikai foci
tenisz
kézilabda
röplabda

HTS s3rg1nh00
tudnám a tegnapi darts eredményekkel mi van,egy kombi szeló pénzét ezért nem utalták még,pedig nyertes volt...
egyébként,3 hónappal a kezdés után újra visszajöttem pluszba<#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

AlieN911
Washington Capitals - Buffalo Sabres
Meccs eredmény : WAS Capitals
1400,00 Ft
1,75
2450,00 Ft

:-)

Visszahoztam a Spanyol buktát.

Honda - The Power of Dreams

Matthew Prosac
hogy poshadnának meg, 0-5 maradt 😞(

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Colorado nyert 😄 hajrá Chicago vagy Edmonton!!! 😄

Matthew Prosac
3-3 geccc 😄DDDD <#taps>
most az van, hogy nyerjék meg a meccset - ha hosszabbításban teszik, az is jó + kell még egy gól a Chicago meccsre -ami jelenleg 0-5- és akkor bejött a poénszelvény 😊

Matthew Prosac
nincs mit, nem csak én mondtam 😊
közben 3-2-re szépített az Avalanche és még van 11 perc szóval ... van remény 😊

Lammer
huhhh ez megvolt! koszi a tippet... kis tegnapi kozmetika... 😊

cSuwwi
nekem is sok 5k, nem véletlenül 200-500 közötti téteket tolok, buktam már eleget

shit happens

Matthew Prosac
múltkor volt egy 20ezres szelvényem, azon például nem görcsöltem. de az, hogy kinek mi a sok pénz, relatív. lehet hogy neked nem sok 5ezer, de a többségnek itt igen, úgyhogy szerényebben. és konstruktívabban.

A fölsõ szelvény volt a poén, már nem hiszem hogy bejön (utolsó harmad elõtt a Colorado 1-3-ra szop és nem látom esélyét, hogy akárcsak kiegyenlítsenek). Chicago meccs 3 gólnál jár, kíváncsi vagyok jönni fog-e az 5,5over.

cSuwwi
Érdekes, de megfigyeltem, hogy ha élõben fogadok, 90%+ az esélye hogy bejön, de ha elõre "hagyományos módon", akkor 90% hogy elbukom. Beraktam most 5k-t, lementem 2k-ra, live-al feljöttem 6k-ra, most megint visszabuktam 5k-ra. (200-as tétekkel, szal nem 3 kör volt) WTF? 😄
Tudom, nyomjak liveot, de annál ott kell lenni :C

shit happens

cSuwwi
4.5 az nem sok, ha ennyitõl görcsölsz, nagyobb összegeknél a körmöd rágnád?

shit happens

Matthew Prosac
4-2 a vége, de a negyediket 4 másodperccel a vége elõtt ütötték, szóval volt egy enyhe szívroham is a dologban 😊

Matthew Prosac
utolsó harmad következik a szünet után, az állás változatlanul 3-2. nem lesz egyszerû -.-

Matthew Prosac
3-2 <#ejnye1><#ejnye1>

Matthew Prosac
3-1 <#ejnye1>

Matthew Prosac
3-0 a Capitalsnak <#eljen>

http://atdhe.net/

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.