Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt elég durván írtad le 😄
röviden..:
X2= vendég csapat nyer vagy ikszel
- csak akkor vesztesz ha a hazai csapat nyer

1X = hazai csapat nyer vagy ikszel
- csak akkor vesztesz ha a vendég csapat nyer

12 = hazai vagy vendég csapat nyer
- csak akkor vesztesz ha X lesz a végeredmény
moncccaa ????? :S

hát értelemszerü ha a 3ból a másik kettõ bejön a döntetlenesnél meg X -lesz ahol a tét visszajár akkor egyértelmü h 1.00szorzóval fog jönni a szeló ergo a másik kettõt eltaláltad tehát nyertél 😄 tehát ez tök logikus 😄
Banano007
#Koppixer
Ezt még kiegészíteném azzal hogy van az 1x2 típusú fogadás amivel 99.9% biztonsággal tippelhetsz,csak akkor nem fogsz nyerni ha elhalasztják a meccset.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Lammer
x2? nyomott szorzoval, de majdnem biztosra mesz... mondjuk ha van egy meccs, ahol naturban a dontetlen 3X es a vendeg mondjuk 1.64X, akkor lehet dupla eselyezni... es lesz moncca 1.37-es szorzod, de mar ugye majdnem tuti, mert jo a dontetlen is es a vendeg is!

3 fajta dupla esely van logikusan 1x,12,x2 mindharom baromi nyomott szorzoval ofkorsz... 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
Gyerekek!

Egy nagy kerdes! (Multkori odaszolos privatos unibetsupportos levelezes utan, nem akarok nekik irni xD)

Ha Unibeten mellekfogadok, tudjatok ahol a dontetlennel visszajar a tet! ES EZT megkombinalom moncccca 3 meccsen... akkor ha 2 bejon, de 1 ledontetlenezik, akkor buktam az egeszet, vagy a 2-nek megkapom a szorzojat????,,,,

fontos lenne tudni BL kezdesig xD

htxvm elore is 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Köszi a választ!!!
Csak nem vettem észre!

Ha bejelöltem volna az 51est és 52est akkor valószínûleg hibát jelzett volna nem? Mert újságba még nem szerepel az..
laikus kérdés: az X2 az mit jelent? (nem röhögni! 😄)

Banano007
Na BL meccsek.:

Szpartak - Marseille X2 |elsõ meccs képe alapján bõven van mit keresniük Moszkvában😊
Ajax - Real Madrid - 1X inkább mint X2,kétlem h a real megnyerné ezt a meccset,fõleg h már továbbjutottak.De valahogy nagyon úgy érzem hogy nem lesz sok gól,konkrétan az összes meccs közül itt tudnám leginkább elképzelni a 0-0át.Bár ne legyen igazam mert nézni akarom 😄
Roma- Bayern Egyértelmûen 1X,Bayern fél csapata lesz csak ott,ráadásul Roma otthon van és úgy h nagyon kell nekik a pont
Chelsea - Zsolna -Egyértelmû 1,két vereség után szerintem forradalom lesz ha nem verik meg ezeket,fõleg úgy h már zsolnának sincs semmi esélye.
Basel -Braga nemtom
Partizan - Shakhtar-nemtom

csabeda
real x2 100% h nem kap ki ettõl az ajaxtól,de sztem meg is veri

xDDD

Matthew Prosac
egy biztos, vagy te nyered szarrá magad és mindenki más szopik, vagy fordítva 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

w77d
az örömtõl XXXD

Tigristank
Sírni fogsz akkor már. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

w77d
oszt majd meglátjuk este XD

Matthew Prosac
na akkor most rakom meg a Romát minden pénzemmel 😄
amúgy szerintem a szpartak tipp bukta, mert x lesz, a roma tipp bukta, mert hazai, a milan jó lehet, a real tipp megint bukta, az arsenal jó lehet, a chelsea megint bukta... 😊 szerintem nem nyersz, sõt, közel sem leszel hozzá

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
én is vacilálok rendesen, hogy ajax gólra tegyek vagy 1X-re egy lehetséges 0-0 miatt. a szorzó kb ugyanakkora. de csak nem játszik egymás után két 0-0-ás meccset egy olyan csapat, amelyik inkább támadni tud, mint védekezni 😊

Ne csak nézz,láss!! 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Shep
Már válaszoltak neked. Olvass vissza vagy fél oldalt! Vagy 1 válasz neked nem elég?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
amikor az újságot nyomtatták még nem volt hozzá tartozó odds

Ma mentem lottózóba hogy tippmixet rakjak..
BL meccsek mellé 2 tenisz meccset is akartam!

051 1 R. Federer - A. Murray

052 1 R. Söderling - D. Ferrer

De az újságba nézem , hogy 51 és 52es sor üres! Az van kiírva hogy odds késõbb meghatározva ( vmi ilyesmi )

de a tippmix.hu-n szerepel ez a 2 meccs , újságba meg ki van húzva..

Srácok nem tudjátok itt mi lehet a probléma?
w77d
hát remélem is hogy vicces annyira, hogy a végén fülig ér majd a szám XXXD

Banano007
Ok megnyugodtam. XD..cselzi felõlem lehet 2-0 is csak nyerjenek.
Egyébként õszintén szólva elég vicces szelvény lett😄

6/3ba ? 😄
huh õszintén remélem h a romá-ra elég rosszul éreztél rá 😄 a többit találd el 😊
de arsenal rohadt necces,
chelsea veszélyes mrt vendég gólt várok
ajax X elvileg
auxerre 0-0 😄
szpartak jó lehet 😄
w77d
SzpartakM - Marseille H
Roma - Bayern X2
Auxerre - Milan V
Ajax - Real V
Braga - Arsenal V
Chelsea under 2,5

ezen ma akkkorát nyerek hogy csak úgy csattan XXXXXXXD

HTS s3rg1nh00
Spartak Moszkva - Marseille (Szerez gólt az 1-es csapat?) igen ? 1200.00 -
Auxerre - AC Milan (A 2-es csapat szerez gólt?) igen ?
Manglerud Star - Stavanger (Kétesélyes (hosszabbítással és büntetõkkel)) Stavanger ?
Ässät - Pelicans (Kétesélyes (hosszabbítással és büntetõkkel)) Ässät ?
Chelsea - MSK Zilina (Félidõ eredménye) Chelsea ?

system 2/5,10x120 HUF,várható 2068...remélem jön is,különben eláshatom magam😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

lippet
Mai BL mixem:

Szpartak Moszkva - Marseille over 2,5 - 1,88
Chelsea - Zilina over 2,5 - 1,41
Ajax - Real Madrid minkét csapat lõ gólt - 1,52
Braga - Arsenal over 2,5 - 1,76

1000----7090

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

bakkerman
mutamutamuta

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Banano007
Most lövöm le magam ha rárakta cselzit meg rómát....

ja igen és azért a romára fogadott weed,hogy a bayern nyerjen no meg aki a romára rakott az bukjon -.- 😄D
auxerre-t meg hendivel hazaira raktam
ajjaj :S 300k értékben fogadtál és egyiken szelvényen single-ba a romát raktad? 😞((((
Matthew Prosac
Marseille meccsen sztem lesz izgulnivaló 😊

ezért lesz egy nagy 0:0 😄DD
én hendivel hazait raktam
w77d
huhúúú gyerekek ma széétnyerem az agyam XXXD bõven mozgósítottam tõkét de a szelvény sem kutya XXXXXXD

bakkerman
mára:
Spartak-Marseille X2 1.47
Auxerre-Milan X2 1.29
20.000----37.926

már most parázok egy kicsit,ez nálam elég nagy tét,de nem hagyhattam ki,egyszerûen egyikük se kaphat ki...hosszú éjszakám,de még hosszabb pénteken,ha jön 😛P

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

HTS s3rg1nh00
ma a Chelsea-re mehet a 3,5 over,vagy inkább csak sima hazait tegyek?
tudom,h.nagy szarban vannak,de itt az ideje h.egy sokkal gyengébb csapaton magabiztos gyõzelmet arassanak szerintem...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ajax-Real H szerintem annyira nem hülyeség.
Mindenestre nem mertem tisztán bevállalni,csak egy Ajax lõ gólt opciót raktam 1,32-ért.

Effe88
Ma ezek jöhetnek szerintem:
szpartak h gól
roma gól
basel gól

tippmixre talán egy ilyen
Szpartak-OM H
Braga-Arsenal X
Roma-Bayern H
(Ajax-Real H<#idiota> )

"Odds,kötés késõbb"

Ez volt kiírva gondolom.
Ez azért van,mert az újság általában Hétfõtõl-Szerdáig,majd Csütörtöktõl-Vasárnapig kiírt eseményeket foglal magába.
És amikor ezt az újságot összerakták (gondolom valamikor hétvégén..vagy nem tudom,hogy mûködik ez),akkor még nem tudták "meghatározni",hogy mekkora odds-ot írjanak,illetve a kötéseket. Míg az internetes listát bármikor frissíthetik.

Ma mentem lottózóba hogy tippmixet rakjak..
BL meccsek mellé 2 tenisz meccset is akartam!

051 1 R. Federer - A. Murray

052 1 R. Söderling - D. Ferrer

De az újságba nézem , hogy 51 és 52es sor üres! Az van kiírva hogy odds késõbb meghatározva ( vmi ilyesmi )

de a tippmix.hu-n szerepel ez a 2 meccs , újságba meg ki van húzva..

??
Tippek:

Spartak Moscow - Marseille H gól 1.35
AJ Auxerre - AC Milan V gól 1.25

Neccesebb:

Partizan Beograd - Shahktar Doneck H gól 1.62
Shep
Miért nem kérdeztél meg, valaki privátban pont a WSH meccset írta mondtam is neki, hogy inkább a Devilst érdemes megrakni. Ezek szerint pont nem te voltál 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AlieN911
Mindnél a meccs gyõztest tettem meg, szóval a HSZ is beleszámít 😊

Azt láttam, de nem vettem ki a képet, hogy m lehet az 😊

Honda - The Power of Dreams

kraawz
Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens
Meccs gyõztes : PHI Flyers (Nyereményszorzók : 1,62)

Florida Panthers - Pittsburgh Penguins
Meccs gyõztes : PIT Penguins (Nyereményszorzók : 1,65)

New Jersey Devils - Washington Capitals
Meccs eredmény : WAS Capitals (Nyereményszorzók : 1,85)

@4,95 lehetett volna.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Shep
Hát oda van írva 😊 Wanted 😊

assat pori jó, bár én a végsõ gyõztesre teszek, aztán a jyp sztem nem olyan biztos. én mellé a stavangert teszem meg.

AlieN911
Nem, csak kérdeztem, mivel írtad h. kérdezzük, és akkor válaszolsz 😊 Ezért gondoltam, hogy szûkítsük..
Természetesen nem jó xD

(logódban mi az elsõ kép?)

Shep
Úgy csinálsz mintha csak over/under és finn jégkorong létezne. Most ha mondok valami hülyeséget megalapozatlanul akkor az jobb neked? De legyen, mindegyik jó tegyél rájuk jó sok pénzt akár kötésben is 😄DDDD

AlieN911
xD
Tegnap kérdeztem gólokat, most a finnt, egyik se jó😄
Mit fogadsz Te?😄 csak NHL?

Shep
Á ilyen finn jégkorongra én csak akkor fogadok ha olyan kedvem van (évente 1-2 alkalom) úgyhogy mást kérdezz.

Shep
Hát szerintem kisebb gondunk is nagyobb lenne akkor, mintsem holmi amcsi sportokkal foglalkozni.