Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
portugál másod osztály a portugál elsõ ellen!
15 szögletet rugott a Naval!beira mar egyet sem
Nevetséges 😄DDD
Persze Vendégre tettem annak ellenére hogy x gyanus volt
15.000 > 25.500
van egy 500, egy 2000, és egy 6000ezres szelvény még, remélem egyik bejön, hogy meg is maradjon a hasznom 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
amúgy a Chelseat elég biztosra veszem, elbukták ezt a szart a világ túlsó felén, biztos, hogy mindent megtesznek ma a gyõzelemért
portugálok jó kérdés...
talán a legbiztosabb a két német overben és a napoliban vagyok a Chelsean kívül. bár szerintem a Bochum gyõzelem/továbbjutás is elég jónak tûnik... még meglátjuk
elõször is nyerjen az Omszk
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Dortmund meccsen over 2.5
Porto
Benfica
Napoli
Bochum jut tovább
Chelsea jut tovább
Avantgard Omszk
ezek közül válogatok mára. örülök, hogy a Lazioról lekéstem
Megérkezett az ÚJ Mobil Kaszinó!
Mostantól több mint 20 klasszikus kaszinó játékon játszhat iOS vagy Android okostelefonján, választhat a Blackjack, Roulette, vagy a népszerû Gonzo’s Quest és Jack Hammer játékok közül!
0 ingyenes pörgetés a mobil Gonzo's Questen!
Új Mobil Kaszinónkban minden játékosunkat megajándékozzuk 20 ingyenes pörgetéssel a Gonzo’s Quest játékon! Ez a tökéletes lehetõség a Sportingbet Kaszinó kipróbálására okostelefonján.
Csak menjen a hu.sportingbet.com oldalra mobilján, válassza ki a kaszinó ikont, és használja ki az ingyenes pörgetéseket a Gonzo’s Quest nyerõgépen.
Részvételi Feltételek
A Mobil Kaszinó elõnyei:
Használhatja meglevõ Sportingbet számláját
iOS 4.3 + és Android 4.0 + okostelefonokon is mûködik
Nincs szüksége asztali gépre vagy laptopra a játékhoz – okostelefonján játszhat!
Exkluzív mobil promóciók
Változatos játékok: Blackjack, Roulette, Nyerõgépek & Video Poker
Csak nálam nincs mobil kaszino, vagy másnak se jó ?
fõleg azt, amikor kiírnak 4-5 szelvényt egy napra, mindegyik elmegy, aztán verik a mellüket, hogy igazából 80%a bejött a tippjeiknek 😄
175 J. Pipe - A. Jenkins H 1.23
177 R. Baxter - D. Priestley H 1.52
178 C. Lloyd - D. Young H 1.42
151 Poprad - Zvolen V 2,15
153 Trencin - Skalica H 2,10
154 Piestany - Kosice V 2,15
159 Slavia Praha - Karlovy Vary H 1,90
162 Szolnok - Krka H 1,94
189 Udinese - Fiorentina 1. félidõ eredménye D 1,93
203 Estoril - Setúbal H 1,93
234 Leeds - Chelsea 1. félidõ eredménye D 2,0
4-5 napja figyelem õt, úgy láttam sokszor betalált a tippje, bár tippmixest nem igazán írt még.
Arra gondoltam hogy elkezdek itt is okosodni, és beszállni mondjuk 4 meccsre meccsenként úgy 500 ft-ért. Nem ebbõl akarok meg gazdagodni, de kis bónusz pénznek meg érné elkezdenem?
172 Göppingen - Magdeburg D 8,20
163 Zadar - Partizan Belgrád D 13,50
162 Szolnok - Krka D 12,00
161 Sopron - Kosice D 12,50
Eredõ odds: 5967,15000
Tét: 100Ft
Max. nyeremény: 596715 Ft
3/4 (4 alapfogadás)
lazio-siena H -kicsit utána olvasva edzõ váltás vendégeknél, ez schalkénél se jött át tegnap
napoli (0:1) bologna V -hazaiak tuti bosszút akarnak a bajnoki meccsért,vendégek gyakorlatilag tartalékolnak
leeds-chelsea,dormund-hannover, Nacional Madeira-Porto meccsekre meg benne lehet így elsõ az X vagy a meglepetés is.bár ezekrõl még nem sokat olvastam. de például dormund meccsre a 4 vagy több gól x2,07ért elég tutinak nézz ki két jól támadó csapat lép majd pályára
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC