Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet meglepetés lesz a meccsen , de a MU-nak jól megy a Ligakupa az elmúlt években.
Banano007
Csak aztán nehogy az legyen a vége h ,,A nagy mu nem képes megverni egy west ham-et.." mint oly sokszor...

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

A Premier Leage utolsó helyezettje nagy csapat? Ennyire nem szar egy Manchaster United...
Banano007
reggelt.
Ti el tudjátok képzelni hogy mindkét nagy hozni fogja a meccseit?😛 Gondolok itt az arsenal / west ham-re?:S

Effe88
ma
west ham-man utd h gól
chievo-novara v gól

Mára van valakinek valami értelmes tippje???

Arsenal win esetleg?

Hát ez itt a gond ,hogy kombiban 2 meccs már a merész kategóriának számít. Innen látszik, hogy lutri.
AlieN911
Sajna nekem is az Ottawa ment el. Bostont "megéreztem", de most merész voltam, kombiba raktam a 2öt 😊

Honda - The Power of Dreams

NHL egy vicc. Én már nem rakok rá, most is jól tettem, pedig olvasgattam ezt az Ottawat.
AlieN911
Brest - Lens H 2,0? Ez még érdekes lehet

AlieN911
Mára

Arsenal - Wigan H 1,28
Fiorentina - Reggina H 1,45
1,856

Vélemény?

Valakinek mára még valami? Én nem találtam értelmeset 😊

Na megint kár volt tenni NHL - re 😄😄 Komolyan mondom ez az NHL egy lutri 😄 Foci hozzá képest gyerekgame, itt nincs olyan, hogy esélyes 😄

Tegnap este megnéztem vagy 4 külföldi elõrejelzést, mind írta, hogy Ottawa gyõzelem, itt a fórumon többen nyomták Ottawa, másik fórumon szintén, na mondom akkor megteszem 😄😄

Ottawa - Oliers
1-4

HÁHÁHÁHÁHÁ

az nemrossz odds

Banano007
Mellesleg bwin-en 0:2-es hendicap V ,valencia ellen 1.83 xD Akit érdekel...én meggondolom,fél csapat nem lesz ott.

Shep
Jöhet, overhez nem tudok hozzászólni, ahogy azt már többször is leírtam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep Ottawa szerinted is jöhet? Vagy inkább over 4,5 próbáljak?

Tigristank
A Zenit már csoportelsõként továbbjutott, az Anderlechtnek pedig kellenek a pontok, ettõl függetlenül bejöhet.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Banano007
El Clásico-val 2óra alatt 100ból -100-at ,vagy 56-ból -56-ot ahogy tetszik.😊 De egyébként nem számolom,addig mûködik csak.

#328 pedig komolyan gondoltam.:o..most is olyan ízût ettem h beszarsz.

fook
menyibõl csináltál mostanra mennyit kb ? 😊

Banano007
Hát igen,attól függ hogy vesszük...nyár végén/õsz elején lett betfair-en 6k beutalásból 50 ( ehhez hozzájárult egy mákos kaszinó nyeremény is )..na és ehhez utaltam be 50-et,vagyis a saját tiszta pénzem ebbõl 56.De én még 6-nál lefele kerekítek most,ezért 50 és kész.

Zenit Szentpétervár - Anderlecht 1.83 / 3.30 / 3.80 H
1.83-ért ez igen csak jonak igérkezik megint :d

Na inkább NHL tippeket mondjatok 😄

Banano007
Piciket lehet..mondom ezt úgy h real X2-re tettem nem barca 1X-re...de attól még messi hozzáállása mérföldekkel jobb mint ronaldoé...

http://www.youtube.com/watch?v=XUpFIoxuGWU

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

😄 szalagszakadás, térdembe is szakadt szalag 😄 meg kaptam 1 jó kis belépõt 😄

Nah jóéjt Srácok😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

70%

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

szomferi
az a fránya kapufa, mi? <#hehe>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

kicsit elbszva -.-xd

Banano007
Bye bye Deákék... xDD Úgy érzem az X2-es tippem 100-al egy kicsikét elment 😞 ,de nem búsulok mert hálisten csak 50 volt.Mivel betfaire-en már volt 50ezrem,így csak 50-et kellett beutalnom.xD Ok hogy ki is utalhattam volna...na de azé nem mindegy(!) 😄DD

nemgáz hát most vélemények de azért ha a "nemjár piros ezért"-et én még mindig nagyon erösen vitatnán nah de majd máskor :d
jo meccs volt királyság akkor zölditek
szin=green]Barcelona - Real Madrid 2.11 / 3.25 / 3.05 H
76k-->160k
[/szin]
plusz
Barcelona - Real Madrid C. Ronaldo szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 2.10 / --- / 1.58 V
West Ham - Manchester Utd. 4.15 / 3.35 / 1.75 V

szal remélem holnap az MU még behozza a 20. west ham ellen mégha kupa is -.-

Ottawa tuti nyer 😄

Esti NHL-eken hol jöhet szerintetek over 4,5?

minden további Messi,Ronaldo,csel nem csel dolgot a Real topicban már 😄 úgyis kevesen vannak ott ^^
Amúgy Bocs ha megsértettelek, vagy bárkit is... benne van
Én is védõt játszok.....😄
Sokszor nekünk is azt mondják, hogy a primadonnákat nem szeretnék élve látni...
De a szándék Ramosba volt mer 1 állat de amúgy nem jár piros ezért

HTS s3rg1nh00
ha jól láttam inkább Puyol ütéséért kapta azt a pirosat,bár a Messi elleni belépõje se volt valami szép.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

fook
Ilyenért nem jár a piros ? Embeeer! Már boccsi de te egy igazi favágó megyei focista lehetsz 😄 Indulatból , hátulról tisztán lábra rúgás + lökdösõdés és gondolom ugatás , az tényleg egyáltalán nem piros.. 😄

Azért Dinho külömb cseleket nyomott, TÉTMECCSEN mint Messi vagy a többiek

Messi is a szinésztársulatban van röhögött az egészen...
Ne vedd szó szerint a baját arra írtam h nevetgélt...
akkor ezek szerint nem is rúgták meg annyira...ilyenért nem jár piros
amúgy meg Tudom milyen érzés 3x mûtötték a lábam..

fook
és egy komoly meccsen mikor nyomattak olyan cseleket mint a freestyleokba ??😊 na mind1... Majd ha a Ronaldok olyan szinten tolják mint Messi vagy Maradona akkor beszélhetünk errõl 😊

Ennyi

hát én most benned tudom leszarod de azért elég nagyot csalódtam már csak a legyen baja messinek beszolásbol is az meg a másik jah hogy csak huzogatja a labdát sose cselez jah tökre villa meg alap hogy jobb gondolom a "szerelem :valencia CF" kiirásodnak és utobbi megjegyzésnek nincs köze egymáshoz 😄 nah mind1...elsö felén volt a lényeg...

HTS s3rg1nh00
mindegy,a lényeg h.a real középpályája ma otthon maradt,a védelem meg elment a meccsre de csak páholyból nézte ahogy össze-vissza lefocizzák.a támadósorról szót se ejtsünk,ha jól számoltam háromszor indultak meg a másik kapu felé,de lövésük is tán ha 2 volt,már sokat mondtam.
ezt lehet fogni a barcára is,meg arra is h.ma sehol nem volt a csapat.

Nézd meg Ronaldinho, Brazil Ronaldo, vagy akár Cristian Ronaldo videóit
megláthatod mi a cselezés...

Írtam hogy közelébe se járok......
De akkor is a kifele befele húzogatás az aztán csel, szánalmasak a kommentátorok is. De mind1 Villa sokkal jobb itt mindenkinél😄

Effe88
ma így +2k

HTS s3rg1nh00
azért már 3 után is lehetett látni az arcokon h.valaki nem fogja bírni cérnával a végén,aztán még jött 2,szinte tuti volt h.valaki begurul😊 azért egy 5-0nál tuti a csetepaté a végén egy ilyen meccsen,és elõtte is volt 7 vagy 8 sárgájuk😊
én asszem az estének egy ilyennel indulok neki:
Lorenskog - Rosenborg IHK
Összes gól (rendes játékidõ)
Tipp: Több mint 5,5
1.50
CSZKA Moszkva - Novokuznetsk
Háromesélyes (rendes játékidõ)
Tipp: CSZKA Moszkva
1.45
Edmonton Oilers at Ottawa Senators
Dupla esély (rendes játékidõ)
Tipp: X vagy Ottawa Senators
1.26

System 2/3 (3 fogadás)

Tét fogadásonként 300 HUF
Nyerési esély 1767.60 HUF

mit szóltok hozzá?😊

Effe88

fook
akkor huzogass te így 😄 mi a csel amúgy ?😄

Legalább lett volna baja messinek
Am szeretem Ronaldó játékát, de Messi...
Útálatos amit mások cselnek neveznek, befele kifele húzogatás:S
Én közelébe se járok ezeknek de akkor is:S

szomferi
hát a végén amilyen lelkiállapotban voltak, nem is csodálom...
ha én lettem volna ott, lehet azt csinálom mint Ramos 😄

Sniper te meg fogd vissza, nem kell ez a fennhang

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB