Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trabzonspor A.ª. - Bucaspor over 1,5
St. Pauli - Kaiserslautern vendég gól
Lazio - Inter hazai gól
2,00x
Ott van , hogy :
1-es csapat 0.5 gól fölött/alatt
2-es csapat 0.5 gól fölött/alatt
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a sporingbet-en foganék és azt nem tudom hogy hogy van az irva hogy meik csapat szerez golt a meccen az hogy van irva??
osnabrück-paderborn v gól
st. pauli-lautern v gól fõleg ha lakic játszik
benfica-olhanense v gól
le haver-metz v gól
istres-nantes v gól
dijon-tours v gól
clermont.jaccio h gól
sedan-reim v gól
lazio-inter h gól
blackpool nyer
lazio nyer
meg néztem még hétvégére vmi nagy szorzót 😄 ilyen félpoén szelvénynek ez tökéletes...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
X
3,35
200
Ha az ég is úgy adja akkor...talán..
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Inter gól 1.33
Kaiserslautern gól 1.25
Xerez Pontferradina over1,5 1.3
Odds:2,16
vélemény?
pauli kikap ,de lehetnek még csodák
Olyan mint pl a chelsea..hétvégén javítaniuk kell,vagy legalábbis nem kéne kikapniuk😄
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Cincinnati Bengals - New Orleans Saints v?
Green Bay Packers San Francisco 49ers H?
San Diego Chargers Oakland Raiders H?
super kupa
0-2 után lett 1:2
shep:: az kupa meccs vagy mi? 😊 én itt néztem a statot!
1.34 - expekt
1.37 - bwin
effe te mit gondolsz errõl a meccsrõl?
lazio lõ gólt!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
6 meccse gólt se lõtt a lazio az internek!
a tabelláni is elõrébb van a hazai csapat a szorzó is jó,szóval én megrakom a hazait! de a gólt mindenképp! ha most nem lõ a lazio min. 1 gólt akkor sose 😊
75 Vienna capitals-Olimpija L H
98 Trabzonspor-Bucaspor H
110 Sedan-Reims H
1000-3365 hajrá😊
168 Groningen - Vitesse: Groningen szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.08
156 Duisburg - FSV Frankfurt: Duisburg szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.10
173 Benfica - Olhanense: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.63
Eredõ odds: 2.96275
Tét: 700 Ft
Várható nyeremény: 2075 Ft
na végül ez lett belõle, hajrá
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
JÖTT EZ A tipp is! (ugye elõre beírtam )
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century