Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#105886: vendég gólra raktál te is ? (esetleg X2) ?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Ezek mik xD Vannak ám nevek, szerintem hivatalos honlap.
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
mérkõzés
Nem talált. Kosárlabda - Adria liga - CZ Beograd-Ced.Zagreb
mérkõzés
Ezekrõl a meccsekrõl hol lehet informálódni ? .DDDD
reméljük nyernek mennyivel toltad meg ? <#vigyor>#vigyor>
Steua 1-0 😊
én a mindkét csapat gólon gondolkoztam sokat, de aztán és is H-ra húztam be, remélem nem bánom meg...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
boldotomo.: FAQ-ra ránéztél?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Légyszíí segítsetek!!!
Most ha megraktam egy meccset és azt írta hogy elhalasztva akkor azt a szelvényt már dohatom a picsába?😮
Szerinted velem mi volt?!😄
A fortunawinen van lehetõség egy 500ft-os fogadási kuponra, amelyhez nincs más szükség mint egy regisztráció és a számlafeltöltésnél lévõ kupon kódhoz beríni a következõt : 00500500500500 és rajta is van az 500ft.
Személy szerint eléggé átláthatatlan a felület, de egy ingyen fogadást megér 😄
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
hazaiak kapták 😄 ideges voltam mert csak anynit írtak ki h büntetõ 😄
sztem vendégek kapták a büntetõt :S
mérkõzés
1 1,55 6.12. 21:00 -- --
Nyereményszorzó 1,55
Tét 12 000,00
Kifizetésre 12 000,00
Lehetséges nyeremény 18 600,00
Na hajráááá <#rolleyes>#rolleyes><#vigyor>#vigyor>
no bet365nek meg tök fasza az új szürkés design-ja
megraktam a vendéget is 500al hazait is szal vagy 1490 vagy 7500 jön ha nyer vki...
19:00 Elhalasztva
Lyngby
-
Midtjylland 😞(
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Na de most már ott az érvényes egyenlítõ gól.
Hajrá Maccabi,GoGo!
már félek a valencia gólra fogadni -.-
Maccabi Haifa 0 - 1 H. Akko
ebbõl azt érzem h nem átlag téttel raktad meg 😄
liverpool elég az 1-0 is 😄 (hazai gólt tettünk munkahelyen) de sztem sima ügy lesz...
ljyngby gólt lõjjön! ez a legfontosabb a mai napon 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Azért ha ott lesz Messi az legalább 1 jó pont 😄
\"Erről van szó!\"
Megtettem napoli, porto, pool meccs over 1,5 😄
live chaten sem tudnak semmit, csak majd értesitenek. elég fail
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
pl. sportingbet abaagoosról elvileg 2500 a min. én meg 1250ft-ot is betudtam fizetni 😄
odacsap.: hát bazdmeg majd írj ha kifizettek 😄 ha igen akkor az durva xD