Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
psg meg emberelõnyben sem bírt gólt verni fi-ben, kapják be 😄

egyébként mennyit sikerült feltenni ?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
pedig az utolsó elõtti fogadja a 2.kat 😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
demons: ja :S megraktam a psg meccsen a fi. over 0,5-t... zlatantól várok 1 gólt már félidõben 😄
egyébként az espanyolnál 1-2nél akartam tenni overt , de jött a gól! ezt követõen piros lap is vendég részrõl, gondoltam verni fognak egyet... hát nem vertek 😄
no még 1 db 3500as fogadást kell megkötni (amely vszínû az atletico meccsen fog meglenni) és kvalifikáltam is magam a januári ingyen fogadásra 😄 Jó lenne majd abból építkezni...

szerintem a Juve, Wolves és Besiktas a legneccesebb
én Juve meccsre inkább 2 vagy 3 gólt tettem, aztán persze lehet, 0-0/0-1 lesz
88 Cagliari-Juve V 1,56
100 Brest-PSG V 1,66
105 Besiktas-Kayserispor D 3,4
118 Atl.Madrid-Celta Vigo H 1,31
126 Blackpool-Wolverhamp. D 3,25
128 St.Mirren-Motherwell D 3,2
tét 500ft odds: 119 max nyeremény 59,975Ft
meg ugyanez csak a Besiktas meccs helyet Valencia meccs hazaira, ott max nyeremény 500ból 29635Ft

123Real Madrid B-Elche V2.43
Szerintetek?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 10 minimum tétet elérõ fogadást a megadott idõn belül kell megtenni, 2012.12.21. 00:00 és 2012.12.31. 23:59 GMT között.
A résztvevõ fogadások szorzója legalább 1,2 vagy magasabb. A gyûjtõfogadások esetén minden választásnál 1,2-ös vagy magasabb szorzónak kell lennie.
A jogosult fogadásokat mérkõzés elõtt vagy élõben is meg lehet tenni, mobilon vagy online.
A duplikált fogadások nem érvényesek a promócióban
A 35.000 Ft-os ingyenes fogadásokat 2013. január elsején írjuk jóvá.
Az ingyenes fogadásokat csak a nyereményre jogosítanak (a tét nem kerül visszatérítésre), és legalább egyszer meg kell forgatni 1,5 szorzóval bármely sport piacon, mielõtt a nyeremény kivehetõ. Az összeg jóváírása automatikus, nem szükséges.
Az ingyenes fogadás maximális összege 35.000 Ft.
Ügyfelenként egy ingyenes fogadás gyûjthetõ be.
Az ingyenes fogadások nem vesznek részt más promócióban.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?