Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
pont kérdezni akartam, hova tûnt w77d, de õ megvan. Mattrõl vki valamit ? 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Ja,mostmár még rosszabb 😄
Legalább az Espoo vezet..

Szerk: 1-1 FAIL

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

lippet
Én is azokat tettem! 😊 Most már min3 vendég, persze én hazaiba tettem...

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Beszarás..raktam 3 finn jéghokit. Máskor záporoznak a gólok,mostmeg mindjárt vége a 2. harmadnak és mindhárom meccs 0-0 -.-"

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

G man
EmBEREK!A tippmix aze van hogy a szegeny embereknek meg legyen teremtve!xDD

Egy par napig megint campelnem kell itt esgen..xD na de aze 5-0 az a lenyeg

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

dragon11
mondjuk visszajött a szerencséd, így már nem gáz.😊

Ulvar
Erre most nagyon büszke vagyok!

Ünneplésként: Valaki egy kis Vodkát, Whiskyt, esetleg egy kis Tokaji Aszút? 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

w77d
jah

hát az tényleg egyszerü is pff DD(többet fogadtam NHl-re mint te szerintem nekem valoszinüleg ugy menne de én meg elvéreznék abba na témában amire te raksz többet ezért irtam(nem felvágás)) és miaz hogy ennél jobban miért ez a kijelentésem összehasonlitható azzal a faszsággal hogy 90% szerencse? álljunk már meg 😄DD és nemraktam azóta belenéztem egyet rulettbe 😄😄 xd meg miegymásba xd

sniper bocs na, csak ez jutott eszembe 😄
pakoltál már online irodához pénzt azóta?

hát ez a vita kikúrt unalmas
mi az hogy 90% szerencse? ha annyi lenne, nem böngésznénk minden szabad percünkben a meccsekkel kapcsolatos odlalakat, statokat, stb.

ennél jobban tetszett amikor sniper azt állitotta hogy az nhl a végsõ gyõztes kimenetellel milyen egyszerû és hogy aranybánya

dragon11
barcát rakta valaki?

Szpartak Moszkva Ajándék szorzó😄

Arsenal - Partizan Belgrade 1
Werder Bremen - Inter Milan X2
Twente - Tottenham X2
Manchester United - Valencia 1X
Zilina - Szpartak Moszkva 2

Én ezt teszem😊
Na megragtam azt a szelvényt reméljük jön 😊)))
😄

Biztos nem rakom meg igy az összeset, de az érdekes, hogy biztatsz h rakjam meg, mikor 4bõl 3al nem értesz egyet 😊
Ol. Lyon - Hapoel Tel Aviv 1 1.31
17630 FC Copenhagen - Panathinaikos 1 1.42
17631 FC Barcelona - Rubin Kazaò 1 1.42
17613 Werder Bremen - Inter Milan 2 2.50
17614 FC Twente - Tottenham 2 2.25
17628 Man Utd - Valencia 1 1.65
17626 Benfica - Schalke 04 X2 1.74
szerintetek?
Andreas figyelj rakd meg. Elsõ vagy Benfica, de Schalke is nagyon veszélyes! Bursa sztem nem rúg gólt, Rubin se biztos h betalál a bombasztikus Barcának most.<#ejnye1>
3 nap után újra irok, ezek a mai tippek:

Benfica - Schalke 04
Kétesély (ha a rendes játékidõben döntetlen lesz, a tét összege visszajár)
Tipp: Benfica 1.31

Bursaspor - Glasgow Rangers
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.25

FC Barcelona - Rubin Kazan
A 2-es csapat szerez gólt?
Tipp: igen 1.91

Clermont Foot - AC Ajaccio
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.30
Nah jólvan lemegyek megrakom a meccseket. Holnap meg átutalom bet365-re. Aztán vagy beindulok vagy nem. Próba cseresznye.
Shep
Ja hát így más élõben persze ott lehet nyerni, de neten kamu én meg arról írtam végig.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én nem mondtam, sosem ,hogy nem kell de sportfogadásban a profit termeléshez a legfontosabb a jó pénzgazdálkodás. Egy közepes, vagy gyenge tippelési rátával is jól lehet operálni ha jól gazdálkodsz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

#106110 erre ment az elsö része de jah dean ugyis átteszi :d

az utolso soroddal értek csak egyet az pont ugy van ahogy irtad nem ugy ahogy petmo hogy 80-90% szerencse meg ilyen igen értem mit mondasz kezdö az asztalnál erre találták ki hogy ne menj bele vagy legalábbis ne mindig olyanba amikor ö benntvan föleg ne olyanna hogy végighivod meg ilyenek lol ez igen alap de ok mind1 és van egy olyan is tudod hogy felméred az asztalt 2-3 embert kiválasztasz akire rámész és gyengébbeknek látod öket(nemkezdök) és öket huzod le de értem mit mondasz a kezdö problémát már én kiküszöböltem(természetesen ezek amiket irtam nem online pokerre vonatkoznak ugyanis az kit izgat bunda és hányinger az egész)
#106111 80-90% szerencse joh akkor higyj ebben 😊 nem online pokerröl beszéltem ismét csak mivel egyetértek hogy az szar aki meg ott játszik az hülye (egyéni vélemény ennyit erröl) btw iphone4 hát tetudod.. -.-

Jólvan Shep, csak unatkozok, de azért vmennyi kell lásd be. Látom te is rajta vagy a pénzen, hát persze h eladnám én is😛 kell a halálnak 200 ezres teló<#nemtudom>
Nah akkor no vita. jöjjenek a tippek hajrá. remélem bejön a mai <#vigyor2> Tottenham, Barca, Inter, (0-1) Rangers, KÖbenhavn, Lyon.. God bless me<#wow3>
Shep
Ezt a szerencse dolgot ugye te sem hiszed el, mármint amit leírsz?

Shep
Hát ja nekem is jó lenne ingyen, 3/4-ed áron eladnám 😊

csabeda
vártam már vmi hippi dumát😄

Sniper a szerencse a játékok alapja, nem véletlen hívják szerencsejátéknak. Bárkibõl megszedheti magát, és bárki bukhat mindent. 80-90% szerencse ez így a fair. Póker csak élõben mondható el ez, neten már nem látod az ellenfeleket magyarul esélyed nincs kiszámítani milyen lapja lehet a másiknak, vagy emelsz és bedobja vagy ráhív és szopsz. Mind1 peace van, meg szabad ország. Sok szerencsét mindenkinek, fõleg mindjárt itt a karácsony , jólenne egy iPhone 4-es😛 gondolom ti is örülnétek neki... én is<#nyes><#nyes>
Shep
Csinálhatsz te akármit ha mindig van egy hülye kezdõ az asztalnál aki akármit csinálsz végigmegy és mindig behúzza abban a körben mikor neked éppen van valamid, utána egy darabig csak azt a bukót próbálod visszahozni. Marha nehéz ezt azoknak megérteni akiknek átlagtól több vagy átlagnyi szerencséjük van, mert õk meg vannak gyõzõdve, hogy csak a jó játékuk miatt nyernek "folyamatosan". DE téma lezárva Dean úgyis majd átrakja a senki által nem olvasott másik topicba.

Ja és a sportfogadásban: 10-20% szerencse, 50% pénz kezelés, 30-40% tipp kiválasztás

DeerHunter01
azért kíváncsi leszek hogy ma milyen meccset fognak játszani, úgy hogy a fél csapat B lesz.

ezeket raktam meg tegnap :

Barca - Rubin Kazan H 1.35
Bayern München - Basel H 1.70
Real Madrid - Auxerre H 1.40
Arsenal - Partizan B. H 1.08
Zaragoza - Real Madrid V 1.23
Barca - Real Sociedad H 1.09

Eredõ odds: 4,65228
Tét: 1000 ft.
Várható nyeremény: 4650 ft.

\"Erről van szó!\"

jobb dolgom is van annál köszike ^^

szerencse valószinüségszámitás kinek mi lényeg ugyanaz nincs az felette kicsivel se nemvéletlneül van beleszólásod mindenbe azzal hogy csekkolsz hogy kicsit hivsz hogy nagyot hogy a potot vagy overbet vagy esetleg mondasz teszel olyanokat amik megzavarhatják a másikat/megerösiti a másikat... inkább 50-60% felett van böven,jócskán az hogy a te döntéseden mulik a dolog...nah mindegy ez már off :d

Sniper te is állj be veszekedni😊

Shep
Hát de az az is 😊 Megmondom miért, mert minden leosztással új minta indul ezért igazából olyan, hogy hosszú táv nem létezik csak a prok találták ki, hogy mindig legyenek új hülyék akitõl lehet nyerni. A játékod fejlesztésével csökkented a szerencse faktort de az akkor is bõven 50-60% felett marad úgyhogy szerencsejáték.

talán 2 hsz-t ha visszaolvasnál akkor te is látnád a választ 😊 aki nem válaszol az
ad1.: vagy még nem olvasta el
ad2.: ugy gondolja h nem bíztos benne h jöhet ezért nem erõsít inkább meg 😊
Dean kazan-valencia nem annyira nyerõ😄 Barca nagy formában van, eltekintve az 1-1es kazan-barca meccset, MU remekel, sztem Valencia megszenved h gólt lõjjön. Lyon-Köbenhavn szinte 100% h nyernek.<#eljen>
Shep
Nem, direkt nem válaszolunk, te vagy a láthatatlan fórumozó. Egyébként kurva fárasztó vagy, mondták már? (én is az vagyok de ez, hogy 6x beírod ugyanazt még rajtam is túltesz)

90% szerencse ezt te se gondolod komoylan ez olyan mint amikor a nagy pro poker játékosok akik a janik megmondták hogy a póker is 90%ban szerencse ha nem több :d jolvan mindegy csak ez kicsit erös volt -.-

Látjátok egyáltalán amit beírok?😄

picit lelkiismeretfurdalásom van :S
megraktam a kazan-valencia gólt lõ párost
másik szelón meg a lyon-köbehavn nyer duót 😄
most kezdek félni xD
Shep
Írd még be vagy 3x 😊 Tedd meg, bármikor bejöhet! 😊 (amúgy sanszos)

Shep
Hú, hogy ez mekkora tévedés.

Twente - Tottenham 1. félidõ eredménye D
Manchester Utd. - Valencia 1. félidõ eredménye D
FC Köbenhavn - Panathinaikosz H

Vélemény?:o
Még valaki?😄

Shep
Nem veszekedés csak elég sokan álltak már neki úgy, hogy na majd én élõben megmutatom ki a Jani csak úgy dõl majd a lé. Aztán többnyire sírás lett a vége. Nem véletlenül van minden irodában élõ fogadás, abból kaszálnak a legtöbbet.

Winchester ott a pont. A "szerencse" számít igazán, hiába vagy tele pénzzel, és még konyítasz is a fogadáokhoz 90% szerencse 10% tudás, ha ez megvan bármi bejöhet. Ezt is megmondták "a nagyok" anno.
Látom nem adod fel😄 veszekedni felesleges, úgyis a pénz beszél. Az h kinek mennyi megy el és mennyit nyer, az azon múlik mennyire merész. Sokat ismerek akik kõgazdagok és csak buknak, és full csórók akik több 10 millát szedtek össze fogadásokból. Elkell kezdeni, aztán lesz vmi. Ilyen 1.2, 1.3-as oddsokra megéri feltenni 20-30 ezreket. Én mindig 200-300at raktam fel, havi 2-3szor bejön akk. 50-60 körül nyerek, és kb (heti 2 ezret rakok fel). Ez még jó arány sztem. A hit meg a tudás az már jó kombináció<#hawaii>
Shep
Ja és mivel azt írtad, most kezdenéd a netes fogadást ezért hát tényleg nem ma kezded 😊 Élõ fogadás egy külön mûfaj.

élõbe is van olyan h egyik csapat rohadtul nyom meg 100 kapufát lõ azt a vendég csapat lõ 1 gólt és kész 😄 (kb. a chelsea vereség birgmighamban asszem)...
szóval veszélyes de valóban ha van pici szerencséd is akkor ott is lehet nyerni.

tmp: banki átutalással ugye tudod h mennyi a min. összeg amit lelehet venni? 😄 (30.000ft) máshol azért jóval kevesebb :S