Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
rohadjon meg a Charlton.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Shep
Mindegyiket, nem tudom megmondani melyik mehet el, ha elmegy egyáltalán valamelyik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én egyelõre azt a szelvényt várom a 2,6os szorzóval 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kraawz
megint baromságokat beszélsz. a kezdõ bónuszt csak akkor kapod meg, ha 1.5 feletti szorzód van. De a kombináltban is minden egyes eseménynek 1.50 felett kell lennie, az arcodból vegyél kicsit visszább légyszi...

Este meg várjuk a képet arról a bónuszodról 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Tigristank
Úgy, mint ezzel a szelóddal? 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Shep
Persze, persze majd este meglátod. Ajánlom figyelmedbe ezt a a sort Csak a Premire Liga, Serie A, Primera Liga, Bundesliga 1, vagy Bajnokok Ligája mérkõzések végeredményeire tett,

kraawz
szerintem a Chelsea nyer, az egész topik megkövezne érte mondjuk :d

A spurs nyerni fog??
Ti mit gondoltok?Mert az oddsokat állandóan módosítják!!
Én nagyon szorítok nekik!
De megkapom nyugi, haverom mondta amikor kezdte ugyanígy nyomta és megkapta már aznap este jött az email hogy blabla és a bónusz jóváírva. És a kezdõ bónuszom is megkapom ami szintén 15 ezer. 2-szer már fogadtam 1.6-os oddsú gyûjtõre, ez pedig a 3-dik ami 1.5nél magasabb, így a kezdõ bónuszt is megkapom ami szintén 15 ezer. Ennyit errõl. Kis matek, meg utánanézés és rájösz hamar h igazam van. Kis ésszel te is annyit nyernél mint a szemét, csak nem szabad nagyravágyónak lenni, mert akko bukta.<#heureka>
Shep
A szelvényt rakd már be ha nem nagy kérés.

Shep
Majd rájössz, mikor nem kapod meg.

kraawz
csak így nem adnak rá semmit 😊

Hát nemtudom ti mit néztek de 2.66-os odds fullosan, igen a Barca bocsi az over 1.5ön van, még így is igen csekély 1.071-ért. A bónusz pedig jár ha 14 meccset raktam volna akkor +15 ezer, de a Holland bajnokság nincs benne a "legjobb európai meccsekben", így a Feyenoord és a Twente meccset nem tudtam megrakni, de ahogy látom ott is megvoltak az 1 gólok. Lecsúsztam a 100% bónuszról picsááába<#boxer>
Shep
A szingapúri liga nagyon is jó, de egyébként igen õ volt.

Effe88
õ volt az aki szingapúri ligára tett meg ilyen 1.02-es oddsokra????<#idiota>

lehidalok 😄 ez kurva jó , 12 meeccset összeraksz azt 80% 😄 hát igy fasza a 14 meccs mert 2es szorzó megvan a szorzókból mellé meg ugye 2es szorzó a bónusz ami fasza nagyon :S
Shep
Ja és petmo erre hiába is számoltál te bármilyen bónuszt nem fogsz rá kapni semmit.

"Tegyen egy 3 vagy több választásból álló gyûjtõ fogadást a fenti mérkõzések bármelyikére és nyereségeihez hozzáadjuk az alábbi bónuszértékeket" : 3as gyûjtõ +5%, 6os gyûjtõ +20%, 12es gyûjtõ +80%, 14es gyûjtõ 100% ! Azaz mivel 34 ezer a várható nyeremény ...kis matek 34.000*0.8= 27200 + 34000= 61.200 a várható nyeremény teljesen <#felkialtas>
Shep
Hát nem tudom de nekem sántít ez a 15-re 34 ebbõl a 9 meccsbõl over 0,5-el. Ugyanis összeraktam a maradék 9 meccset 1,47-es szorzó ha a már mostani 3 meccsel felszorozzuk úgy, hogy a legnagyobb 1,083-as szorzóval számolunk akkor sem jön ki csak 1,8x-es szorzó.

akkor én is javítom 😄
nem szóltam XD
Shep
Javítom, ma már van tegnap még nem volt.

kraawz
a 2/3 poénszeló 1. tippje akkor jön is 😊

singleben gondolkodtam a Boltonon és a Cagliarin, mindkettõt kihagytam végül, pedig jönnek 😞

80% bónusz az meg mire? 😄

shep.: mit kötekedsz állandóan? 😄
elõbb nézz utána aztán szövegelj már!

ott van 0.5 over -> 1.01es szorzóval ! -.-
1.5 over 1.071
banok
6-2 <#wow1>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bolton durva :S emberhátrányban vezetnek , majd egyenlít a blackburn mégis sikerül nyernie a boltonnak 😄
Shep
Ja de pl. a Barca meccsen nincs is over 0,5

Bet365 hol máshol:d ja és ez a 34 ezer mellé még jön 80% bónusz is ami ha jól számolom még egy 25-28 ezer <#wow3>
FrezeR
Ebbõl melyiket érzed a leginkább biztosnak?

kraawz
teljes jó szándékból szólok, hogy ez a taktika a kezdeti sikerek után csúnyán be fog fuccsolni...

na nemjön? 😄

brescia marad 1-0 akkor hált adok az expektnek h kiléptetgetett 😄
Shep
hol játszod te ezt ,hogy ilyen szorzó jön ki neked rá?

Ezek közül még egy csomó el sem kezdõdött..:ASD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Tottenham, Ath.Bilbao, Barca, Real, Mallorca, Juventus, Lyon, Bordeaux, Mainz, és Sc Freiburg-Róma-Brescia meccseken már megvan az over 0.5 gól. Esély van rá elég nagy h bejön, 34k a 15bõl. Hajrá többi 9 csapat, 1 gólt verjenek minden meccsen és már elég is.<#violent>
Shep
Saints, Chargers, Steelers Válogass!

FrezeR
#107516-re valaki? <#whatever>

Shep
Twentet jól elkalapálják.

Shep
1. rájött, hogy itt nem játszhatja a királyt
2. elbukta a tõkét, most gyûjti az újabb 50e-t a játékra, hogy megint tudjon 1,01-ekre rakni
3. egyszerûen megunt minket egyszeri hülyéket

Mai 1.:

kraawz
hová tûnt FRG am ? <#miaz>

Shep
Na lássuk.

Shep itt vagy? Írom a 12 bûvös over 0.5-ömet😛 <#alien2>
kraawz
gólt lõtt a bolton cserekapusa ? 😄DD

Wolves 1 - 0 Birmingham 66. perc

Kapuralövés/eltalálás

12/9 - 1/0 😮

Ez azért dúrva, lehet érdmees tenni egy over 1,5 hazai csapatra...

Tottenham betalál vajon, vagy chelsea összekapja magát pont most? 😄

Egy olyan Bud Spenceres szaltós nyaklevest megérdemelne xDD

xDDDDD

kraawz
nyernek õk simán, bár Tottit azért nyakon húznám a büntetõért...

banok
na vezet a Roma

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

spurs-mainz-juve 1.5 over + mallorca gól
ha nem jön akkor 0-án leszek 😄

mellé akartam a brescia - cagliari 1.5 overt de addig baszkódott az expekt h lemaradtam :S (folyton kiléptettett :S)
Stadio Olimpico büntetõt ítélt Andrea Romeo játékvezetõ. Francesco Totti kihagyja.

HÁHÁHÁÁHÁHÁHÁHÁHÁÁ

Azt is egy ******