Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgyanúgy megy, szrt-nél regelsz, befizetsz, és azzal tudsz fogadni mixen meg maxon is.

dragon11
én szúrópróba szerûen néztem át, de egyik kínálatban sem láttam hendit.😞

Nem a Napoli, hanem a Naval meccshez ment volna a *, csak elcsúszott..sry. 😊
Shep
Egyébként ennél a tippmaxnál, hogy tölt fel az ember lóvét?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ja igen , szrtnél se lehet 18 alatt játszani

am szüleid lehet ezért félnek mert az szrt kampányol.

"Maradjon játék!

A Szerencsejáték Zrt. már demonstrálta a káros mértékûvé váló játékszenvedély leküzdése melletti elkötelezettségét, amikor egy külön füzetben és a honlapján információkat, jó tanácsokat és tesztet tett közzé, továbbá telefonszámokat és honlapcímeket is, ahol szakszerû segítség kapható.

Az interneten játszók számára további segítség a figyelmeztetõ és önkorlátozó funkciók beállítása. A Szerencsejáték Zrt. akkor is a felelõs hozzáállásra kívánja ösztönözni játékosait, ha ezzel bizonyos bevételeket rövidtávon el is veszít. Hosszabb távon viszont bízik abban, hogy a felelõs magatartás társadalmi szinten feltétlenül kifizetõdik.

A felelõs hozzáállásra most újabb bizonyíték a "Maradjon Játék!" szlogennel induló reklámkampány. A legszélesebb közvélemény szembesülhet azzal, hogy a játékszenvedély betegség, ami tönkreteheti a családi, baráti kapcsolatokat. Fontos, hogy a játék örömforrás, valódi játék maradjon, és ne a mindennapi életen eluralkodó, romboló szenvedély. Különösen akkor, ha egyre több, egyre gyorsabb szerencsejáték lehetõség kínálja magát, fõként az interneten. Ezek a többnyire illegális, külföldi szervereken keresztül elérhetõ pókeroldalak, fogadási oldalak sokkal könnyebben rabul ejthetik a játszani vágyókat, mint a hagyományos, a magyar állami játékszervezõ által megbízható módon kínált játéklehetõségek.

A plakátok, a tévés és rádiós reklámok, a sajtóban való megjelenések a kritikussá vált élethelyzet bemutatásán túl azt is sugallni kívánják, hogy van kiút a függõségbõl. Mértékletes szerencsejáték mellett, ha a játékszenvedély által megkísértett játékos inkább VELÜNK játszik, marad idõ, kedv, energia a tét nélküli, felszabadult játékra is.

A kampány eseményeirõl és médiabeli megjelenéseirõl a következõ rovatokban közlünk részleteket."
itt visszatudod nézni milyen kínálatok voltak..
kb ilyenek lesznek
volt hendi,van hendi és lesz hendi
ez annyival jobb mint a mix,hogy valóban itt lehet gólra is fogadni no meg 1 eseményt is megjátshatsz azaz nincs kötéstiltás ,bár mixen is elég sok a single fogadható esemény mostmár
Shep
Ha 18 alatt vagy a mix is illegális. Egyébként a rohadék SZRT elmehet a ...-ba az idén is több milliárdal nagyobb volt a bevételük, mint tavaly aztán sírnak. Gyúlna fel mindnek a haja!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AlieN911
Fasza.. Halsztva ezek is
Lens - Caen (lehet nem is baj, 1,6 volt a Caen gólra, lehet nem jött volna, így meg..)
Lille - Nancy

Remélem a lever-napoli meccs nem marad el.

Honda - The Power of Dreams

dragon11
kösz.😊

szüleim a külföldit nem támogatják, viszont a TippMax-ban benne lennének..(ugye ez legális, mivel magyar)

itt nincs dupalesély, viszont gólokra lehet fogadni.. de az a kérdésem, hogy SOHA nincs duplaesélyes fogadás?(hendikep)

illetve még az is, hogy ott lehetséges-e pluszban maradni? vagy kb ugyanaz mint a tippmix, hogy lehetetlen?

Shep
Ja és amúgy amcsiban is tiltott a póker, meg a fogadás mégis tele a net amcsi játékosokat is fogadó oldalakkal. Úgyhogy nem attól kell igazán félni ,hogy nálunk tiltják a dolgot hanem ,hogy az irodák ne tiltsák ki a magyarokat.

dragon11
Az ingyenes metropol újságban.

Shep
Illegális, de nincs rendesen semmi szabályozva, az EU tiltja ezt a monopóliumot amit nálunk a SZRT képvisel. Mit fagyasztanak be? Elvileg egyébként a bankoknak nem lehetne az irodákba történõ tranzakciót végrehajtani de mégis megteszik. Abaqoos is azóta jött be érdekes módon. Szóval ez a befagyasztás ez csak rémhír.

Hol olvastad egyébként?

dragon11
köszi dean

lenne még egy kérdés,

TippMaxon végülis jó a kínálat, mert van gól fogadás.. csak duplaesély(hendikep) az sosincs?😮

sztem ez olyan h 2000 világvége 😄
nem jött be ,most meg 2012világvége xD

mind1 remélem h ez csak pletyka...
dragon11
Magyarországon illegális külföldi irodákhoz menni? ezt olvastam.. meg azt, hogy minden külföldi irodánál lévõ magyarországi lakos bankszámláját befagyasztják..

és hogy nem sokára létrejön egy magyarországi fogadóiroda is..

ezek igazak szerintetek?

Mai tippek:
*: Biztosabb ( a Navalban vagyok a legbiztosabb)

*Germinal Beerschot Antwerp - AA Gent
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.42

VfB Stuttgart - FC Bayern München
Tipp: igen 1.35

*SSC Napoli - Lecce
A 2-es csapat szerez gólt?
Tipp: igen 1.83

Naval - Uniao Leiria
Tipp: igen 1.40
szomferi
na igen, még jó hogy nem raktam rá, valahogy rossz megérzésem volt vele szemben...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

HANCOCK
samp geona h gólt akartam írni 😄

HANCOCK
AS Bari - Palermo v gól 1,25
Sampdoria - Genoa g gól 1,33
Chievo - Juventus v gól 1,25
Odds: 2,08

Vélemény? nagyobb téttel?

😄😄😄

AlieN911
Az én meccseim MÉG "élnek"
remélem így is marad.

Real meccsen mind2cs lõ 1,75? Sztem vállalható, nem?

Shep
Nem, minden elmarad amire raktam 😊

Ó hogy a ****, minden elmarad amire tenni akarok??? Ajaxra akartam....

12:30 Elhalasztva Ajax - Feyenoord
14:30 Elhalasztva AZ Alkmaar - Nijmegen
14:30 Elhalasztva Venlo - Utrecht

Shep
A 4 tippembõl 3 bejött úgyhogy azért nem rossz a helyzet 😊

13:00 Elhalasztva West Brom-Wolves
14:30 Elhalasztva Blackpool-Tottenham
17:00 Elhalasztva Chelsea-Manchester United

15:00 Elhalasztva Fiorentina - Inter

AlieN911
Hát ezaz. 3x megszpatott, mondom negyedjére nem fog.. DE.. :@ Még jó h. 3/4 be tettem, és a másik 3 bejött, így +76.63 Ft xDDD

Shep
Franc megeszi már ezt a sok havat, minden GB lóversenyt töröltek 😞

hát még vissza lett volna a mai real handyvel de inkább azon ment volna el a faszomat mint egy box 22es döntetlen oddson...nevetséges...

20K-d ment el azon, hogy a box döntetlen lett?? Bazd.... Sajnálom, de ilyet kifogni, hogy box döntetlen.......

Shep
Multi bet
New York Knicks at Cleveland Cavaliers (Totals) Over 210.5 Over 210.5
Memphis Grizzlies at San Antonio Spurs (Totals) Over 197,5 Over 197,5
össz: 3,65

Northern Illinois-Fresno State under 59

1,9x

Shep
Úgy látom a WSH tényleg nem akar már az idén játszani, de akkor miért nem küldik pályára az óvodás csapatot?

22es szorzo faszom még mindig nembirom megemészteni hogy döntetlen rákellett volna arra basznom azt a 20k-t :/

pedig a barca is megint vert egy ötöst :/

Amúgy teljesen jó döntés volt a döntetlen. 😊
De sajnálom,hogy nem nyertél.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ó HOGY AZ A DÖNTETLEN BOXBA HOGY AZ A JO HOGY AZ A JOOOO ÉDES TETVES lelehet szopni...

ez most komoly???!!!

Döntetlen lett.
Néztem este a meccset 😊

KI Nyerte a boxooot mar ugye pascal ugye pascal?

DeerHunter01
Marseille - Lyon V 3.05

egy ezrest érdemes rá rakni ?

\"Erről van szó!\"

szomferi
és az univerzális távirányítót próbálom a TV-hez igazítani, eddig sikertelenül :/

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
PÜ-ben megkeresett hogy ajánljak neki valamit nagy téttel, én ezt tenném :]
nem teszek, csak a Real meccset várom 😄

DeerHunter01
😄DD
grat<#idiota><#idiota>

\"Erről van szó!\"

Shep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

NFL elõtipp 😊 Lions +6

Én nekem ma kemény 610ft hasznom volt😄 már bánom h nem mertem megrakni többel
173- Villarreal - Mallorca H-1,49
185- Benfica - Rio Ave H-1,18
188- Fenerbahce - Sivasspor H-1,29
190- Heerenveen - De Graafschap H-1,36
193- ADO Den Haag - Willem II H-1,31

Eredõ odds: 4,04081
Tét: 200Ft
Várható nyeremény :810FT
<#taps>
Shep
Ezt raktad, vagy ezt ajánlod neki?

Na vajon Pascal nyer? (nõtt a szorzója)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)