Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na még1 gólt kérek a bayern meccsen 😄DDDDD
2 perc van még hátra
3-4
mostmár nem merem megtenni a 7.5 overt XD
no lens kapjon vagy lõjjön 1 gólt azt fasza
bayern over 3,5
10K-->19K
Nah mentem jóéjt srácok😄
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
multkor is jobb volt ilyen téren, csak a bayern bemákolta 😄 mondtam h most nem fogja xD
villa meg most is tartja magát ahhoz,hogy simába kellett volna tenni a bayernt? 😄DDD
ÁHÁHÁHÁHÁHÁ Fostalicska bájern 10 ellen is kikap? 😄😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
sevilla 5-3 ????
1perc két gól???????
atleticon jöhetne 1 gól igazán :S
espanyol meg egyenlítsen már -.-
Dean, láttam én is, csak Cage bácsi túl feltûnõen csinálta, én max napi 100/200.000-et nyernék, irodánként. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
csak azért is-_-
"ˆ DVilla7
0-2
Sima V-t kellet volna raknom-_- de már mind1
"
jaja sima V-t 😄DDD
2-2 xD
GÓL VfB Stuttgart 2 - 2 Bayern München
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
H: 4.50
D: 1.70
V: 3.60
Eredménye: 1-0 .
Erre kifejezetten emlékszem 😄