Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xD

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Shep
Hülye akkor nem 24-et hanem 100-at írok oda.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
na és ezt eddig miért nem lehetett te(jó sokáig tartott ire kikerested a legnagyobb téte szelódat😄)
azért azt hittem profibb vagyXD legalább is úgy állítottad eddig be magadat(nyílván az 5 szörös szórzót nem 24 fonttal raktad meg az is világos😄😄)
nagy profi???!!!

tviktor91
fotosop.Fenykepezogeppel csinald,de ne digitalissal hanem ami rögtön kiadja a kepet, es küld el postan.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

most hogy irtad max payne-t nosztalgiázni támadt kedvem szoval le is szedem a 2. részt köszipuszi ^^

24font? :d nemrossz xd

Shep
Nesze neked tét máról csak hogy örüljön a fejed.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

😄😄😄

Ez a kép valahogy idevaló -_-

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Shep
Hát ne nagyon éld bele magad, mert az eddigiek alapján el tudom képzelni a hátralévõ életemet úgy, hogy nem találkozok veled 😊

tviktor91
GYERTEK AZ EGESZEN WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA<#boxer><#boxer>

Effe88
jaja biztos így van
a sok max payne meg crysis közben megerõsödött a kis ujjad
az se rossz😉
na mindegy mára befejeztem majd folyt köv ha legközelebb is zöldít shep tét nélkül😉

dragon11
Jól teszed, védd meg magad!

Effe88
hát akkor meg kemény vagy megtudod csinálni
szal elõbb utóbb csak összejön a nagy "találkozás"😉 ebbõl azt veszem ki
juhííí

Shep
És akkor mi van? Tõlem kétszer nagyobbakba is belerúgtam már és érdekes módon utána nagyon jól megvoltunk egymással (igaz egyik alkalommal kb 2-3 napig fájt a lábam mert hát ugye õ sem volt rest), mert az ilyen keménykedõk többnyire meglepõdnek ha egy tõlük gyengébb fizikumú felveszi a kesztyût.

napok óta mardossák it a kollégák ...
egy kicsit pihenjetek már! 😊<#pias>
ne errõl szóljon már a topic!

dragon11
Jól van, én csak próbállak békíteni, mielõtt elfajulna a helyzet😊

Effe88
Dragon nem nézek én le senkit😉

jah meg elözö héten is...

csak jotanácsot adtam neked nemkötelezö megfogadni de a hugodnak szoljál igy be aki megvolt tegnap este....

dragon11
Azért mert 8éve edzesz, ne nézd le a másikat!😊

Shep
Már megint a keménykedés meg a testi erõbõl fakadó fölény, furcsa mód a nagydarab embereknek mindig ez marad az utolsó mentsvára, hogy gyere beszéljük meg úgyis 2x akkora vagyok. Aztán persze lehet csak a szád jár.

Effe88
jól van ne magyarázzál már légyszives mennyél kaszinózzál

jesszusom magadbol csinálsz ilyen szöveggel mégnagyobb pancsert állj már le...

Effe88
keménykedni???
na ha petsen jársz mert ugye ennyi pénzbõl amennyit nyersz telik rá írjál elõtte aztán megbeszéljük😉
na mit mondassz benne vagy???

te meg mindenki mással csak shepel nem fakyeah 😄

Shep
Nem veszett össze senki egyedül effe próbál keménykedni több kevesebb sikerrel 😊

tviktor91
Gyerekek..37 uj üzi,shep effe szoparbaj XD ha mi folyik itt gyöngyösön..mindenki összeveszett sheep-el csak en nem fakyeah:o

Shep
Elmondtam már nem 1x a véleményem a dologról érdekes módon a többiek (1-2 kivételével) elfogadták csak te lovagolsz most ezen, mert normális érvelésed nem maradt.

Effe88
tehát akkor nem fogod berakni a téteket továbbra sem???

Shep
A fogadási szelvényen.

És nem terelés csak nem szeretem ha olyat állít valaki amit nem is mondtam.

Effe88
most mit terelsz shep
tétek hol vannak???

Shep
Nem írtam ilyet, hogy az a pro megint saját szájízed szerint forgatod a szavakat.

Effe88
az csak egy viszonyítás volt
legyen 3k az is jó
csak lássam már a téteket de soha nem fogom van egy olyan érzésem
másik õ írta hogy az a profi aki nhl,nflre rak
át akkor mirõl beszélünk arra is szokott
lényeg a lényeg tétet látni kell

mért csak 100-ks téttel lehet pronak lenni? ötös oddsvolt uccso zölditésére azt megrakom 3k-val azis tiszta 10k haszon az nemelég menö? 😄 fordredglory volt ilyen elven hogy ö azért király mert sok a lovéja lol hagyjuk már...

Shep
Istenem te ennyire nem érted, vagy csak megjátszod magad. Elméleti alapon ha azonos tétekkel játszanánk mindkét verziót.

Shep
Ezt mondom hogy arra emlékszem de utána nem volt semmi komoly.

Effe88
mit felfogni hihetetlen ebbõl már nem jössz ki jól
mi van akkor ha azonos tét honnan a francból kellene tudnom mutasd a tétet !!!!

Effe88
vagyok

Shep
Na csak nem sikerült felfogni amit írtam.

Effe88
nem vagy hülye te voltál😉
mindegy is én már ezen túltetem magam de akkor neked meg rossz a memóriád nagyon...

Effe88
jól van te hiper okos gyerek
miért nem villantod a tétet nagy 100 ezer ft ott villánánnak én is meg mindenki elismerõen nyilatkozna és meghajolna a tudásod elõtt
de így
na villantsad a téteket is és ez minden vitát tisztázna
ha nagy téteket raksz még bocsánatot is kérek

Shep
Hát öreg én nem emlékszem rá egyedül a szorzós versenyre emlékszem Monoton,kwaarz meg közted, szerintem te összekeversz valakivel.

Effe88
mirõl beszlsz te
dean törölte így sajna nem tudom viszaidézni
matt jön õ is megmondhatja
petmoval emmi vitám nemvolt õ poén volt te megg fárasztó nem vagy képes beimerni a dolgokat

Shep
Te nagyon okos, azonos téttel játsszuk a te gólt lõs dolgodat meg a lovakat akkor a lovak jobban fizetnek de magyarázd már ezt is félre ha megkérhetlek. Köszi.

Shep
Mi van? Sosem vitáztam veled ilyen találkozunk dolgot meg egyedül Petmo írt nekem.

Effe88
jó lehet tévedtem lehet 200ft

Effe88
azono tétek nagy 20 forintok te

Effe88
jaja gyerekes viselkedés 😊
az a gyerekes viselkedés hogy fel ajánlottam hogy találkozzunk személyesen megbeszélni a dolgokat
erre válasznak írtad hogy ovodásan hogy messze laksz pesttõl meg anyuci meg apuci majd megvéd😄😄
mi ez ha nem ovodá viselkedés 😊

Shep
Azonos téteknél te ...