Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A liverpooltol féltem egy kicsit de hogy az arsenal is leikszel a wigan ellen😄 ez vicc!!!Na mind1 holnap új nap új esélyek!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
na hát fantasztikus nap volt összeségében +711 Ft ha jól számoltam<#gun>#gun><#zavart1>#zavart1>
ne õt sajnáld már 😄 õ ezt most nyerte a cityvel meg elõtte vmivel 😄
inkább engem 9500bukó , most nincs mibõl fogadni 😄 januárt majd megint 1500ft-al kezdem :S
ferrai.: inkább azt bánd amit én 😄 arsenal 2.5overre kellett volna tenni és kész! nem pedig itt baszni a rezet a kimentel gyõzelemmel -.-
no mind1 😄 fasza poool megint raktam rájuk pedig megfogadtam h enm rakok többet rájuk 😄
mondtam h ha több ezres tétet rakok nem jön 😄 1500ból felmentem 9500ra 😄 de ilyen fasza kis 500as tétekkel 😄 tegnap kivétel volt xD
ma szintén kivétel és persze h elbuktam mind 😞
no de a blackpool-liverpool hazaira rakok félre és tuti megtolom a haziakat ,de lehet a bíztos 1X-re megyek 2.00as szorzóért!
bár ott meg tuti nyer az idegenben elég szar teljesítményt mutató pool vagy 2-3 góllal 😄
ebbõl gondoltam h. nincs nyeremény, és mivel nem írta oda, hogy csak a bukó van, ezért gondoltam, h. még pluszban van esetleg.
Honda - The Power of Dreams
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
liverpoolra meg nem rakok ha
idegenben játszik
vagy legalább ne nyert volna ilyen csapatok ellen mint pl. a
chelsea
west ham
aston villa
és ugye egy tök utolsó idegnben 1 ikszet összehozó csapattal nem bír :S
alig hiszem el 😄
ugye és még h mondtátok h majd a pool idegenben elveri a blackpool-t 😄😄DDDDDDDDDDDD
tegnap -500
Jól állok😄
már 2 hónapja deka nyereményxd
csak vicc volt -_-
azért ezt hozni kellett volna...
POOL NAGYON FELCSESZ 20 PERCÜK VAN.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
a chelsea egy büdös 1-0 val behúzza meccsét:S
fõleg nem angol focira..
leaglább 2 meccsen bukom el a szelvényemet
\"Erről van szó!\"
Jack Wilshere helyett Jack Wilshere játszik a Arsenal -bal.
Honda - The Power of Dreams
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
8.95 az odds
\"Erről van szó!\"