Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
btw barca X vagy nemtudom milesz ebböl xd
még abidalt is fejbedobták vmivel a nézõtérrõl
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
holnapi tippek?
SPurst tettem volna, csak elixeltam.. így Everton H lett 😄D
Azzal lett 17k
Honda - The Power of Dreams
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Hogy értsd: ha a Barcára adnak 1.5-ös oddsot a bajnokságban a legutolsó csapat ellen, az már jónak számít, mégha szar formában is lenne a Barca.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
3/4 be
Sevilla V 2.34
Wolverhampton H 7.00
Blackburn H 3.00
Spurs V 2.51
17.035 Ft
Ez most nagyon jól jött 😊
de a lényeg megint hogy nemvágod a dolgot már ne is haragudj de ez jött le nekem ebböl a sorodbol:
"az pedig a legnagyobb csapatokra jó odds a legbénábbak ellen"
legnagyobb csapat??? DD te láttad a cselzi elmult 5 meccsét? hagyjuk már...nah mindegy nekem ehhez késö van csak leirtam...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
elsõ körben vendég sikert vártam , majd átnyálazva hazait 😄DD persze X lett ^^
city shoots on target 0 az a nemsemmi azért 😄
ferrari.: ja oda 1-0 kell végeredménynek és kész 😊
aztán bl-ben kiesni és cuppp 😄
szóval ez elég gyér :S
ezt most tényleg sajnálom
aston villa meg mondtam is h chelsea ellen 3-3 utan nehogy az legyen h nem fognak nyerni sõt ... ezen meg a 96.percben járnak xD
pst:most komolyan liverpoooool? 😄D
egy bögre fost érdemel mind a kettõ!
A büdöskurvaéletbe!!
citynek 1 lövés kellett volna és nyersz :S
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
FÚJJÁK le az Everton és Blackburn meccset MOOOST!!!!!