Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-10k pápá..
Honda - The Power of Dreams
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Én a Frosinone meccsen filózom 😊
én mára még a krynica meccset néztem, szerinted?😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
IK Sonderjylland - Esbjerg Oilers 1
1,58x
??
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/arsene-wenger-lett-az-evtized-legjobb-edzoje-2058981/
am kikaptam xD
nekem ugyanez van csak kisebb tétben a liverpool al és a chelsea vel....
mindíg elkúrnak mindent.
ha ellenük rakok akkor nyerik ha velük rakom akkor meg vesztenek.
Szerencsére jött a napoli gólom amiben meg én voltam biztos, de azért kellett hozzá a te tipped is, hogy jöjjön a szelóm kösz még1x<#puszi>#puszi>
"Moneybookers - kifizetés
Feltételek
Önnek rendelkeznie kell egy Moneybookers számlával ahhoz, hogy ezen a módon pénzt tudjon felvenni a Sportingbet számlájáról. Csak akkor tud a Moneybookers számlájára pénzt kérni, ha már legalább egyszer feltöltött róla a Sportingbethez.
Fontos: A Moneybookers számlájának és a Sportingbetnél megnyitott számlájának azonos kell, hogy legyen a devizaneme."
Sportingbetnél kell valami igazolványról feltölteni valamit stb?Kicsit kusza még az az oldal xD
Illetve mi az a bankszámlaszámnál a GIRO szám? Nem akarok hülyeséget írni, és küldeni a pénzem. OTPnél nem találtam semmit errõl :S
attól hogy elsõ játszik az utolsóval még nem tuti, fõleg nem ilyen bajnokságban =) formát is nézd
Faxom.. 1,36ért.. :@@@
Elment az éjjeli nyereményem..:@
pedig már nyomnám át a moneybookersre a pénzt!
cabaye: tõled meg vártam volna egy rohadt nagy köszönetet 😄 hiszen te real és napoli gólt akartál tenni de én a jó utra tereltelek XD
wufra-szomferi: köszi h spoilertagban beszéltétek meg a zeneit dolgaitokat!
pirospont nektek 😄
aki nyert annak grat!
Foci:
Frosinone - AS Livorno
Mindkét csapat szerez gólt?
Tipp: igen 1.78
Villarreal B - Granada CF
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.25
+ Setubal gól, csak ezt Bwinen vmiért nem lehet! 😞 (érdekes)
Hoki:
KHL Medvescak Zagreb - EC KAC
Kétesélyes (hosszabbítással és büntetõkkel)
Tipp: EC KAC 1.85
HC Plzen 1929 - HC Ocelari Trinec
Tipp: HC Plzen 1929 1.63
Adler Mannheim - Hamburg Freezers
Tipp: Adler Mannheim 1.40
MsHK Zilina - HK Nitra
Tipp: MsHK Zilina 1.65
Neked sikerült elintézni? Én már beadtam mindent 😄
Viszont szopik a Brisbane 0-1 Perth.... Fordítás kéne.. 1 jáccik az kiesõ zónással..1,3ért.. :@@@
éjjel 4kor felébredtem, megnéztem a meccseket mert a philát 2-1-ig láttam és nem birtam normálisan aludni, erre látom hogy a pittsburgh is 1-1, na mondom szegény alien 😄
de akkor grat 😊
Basel, Schalke gól?
Esetleg Livorno gól?
Értelmesebbet nem találtam xD
mindket csapat paratlant csinalt, ami ugye paros(mi ossz eredmenyre tettunk paratlant)... de az adatbazis, csak az egyik csapat eredmenyet konyvelte el normalisan es a masikat nullarra vette (pl. 113-0 ) 😄DDDD igy lett paratlan, mi meg nyertunk... nezem most is, azota sem modositottak 😄DDD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Utolsó mérkõzés volt, természetesen elment,azért még felmentem az oldalra,s láttam,h számlámon van 4-5 ezer ,megnéztem,s nyertesnek húzta be a vesztes szelvényemet,s ott is volt a pénz...
Gondolkoztam,mit csináljak. Nah mondom, ge*i leszek,még fel nem tûnik nekik,s kikérem 😄 Lesz ami lesz...
Aztán nézem,egyenleg: (-5000 Ft)
Mondom,LiveChat-en megkérdezem, mi a helyzet😄 S õk kértek elnézést,hogy nyertes-ként húzták be a vesztes szelvényt,de mivel kikértem,a rendszer már feldolgozta,ezzel nem tudnak mit csinálni,szóval pénz meg jött,s számlám azóta is -5000 ezerrel áll
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Glory, Glory Man. United!