Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
majdnem megcsinálta a dupla 9 nyilas kiszállót.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
persze jó, hogy ez lenne a szabályszerû de én egyenlõre még nem félek...
Azt a 16%-ot meg a 27%-ot össze kell adni
http://www.adooldal.hu/hirlevel/Nyeremenyek-adozasa/
Go Jeff Go!!!!
4 mérk. óta az akt. hazai csapat egyszer se kapott ki! odavágót 6-1re nyertük. Jó formában vagyunk, szerintem idegenben is ütni fogjuk a Soton'-t , de 1 gólt kapni fogunk így a 2.5 over tipp jó lehet.
West Brom - Fulham
4 mérkõzés óta nem nyert a wba a fulham ellen, mikor ha nem most mikor õk valamivel jobb formában vannak?!
Manchester City - Stoke
12 egymás elleni meccs óta az aktuális pályaválasztó egyszer sem kapott ki.
Most sem fog ez bekövetkezni, a stoke kifog kapni és ezzel megszakad a nagyon régóta tartó veretlenségi szériája.
Swansea - Aston Villa
A vendégek 3 mérkõzésen 15 gólt kaptak ami rettentõen sok.
swansea jobb formában van, hazai pálya elõnye is segítheti õket így szerintem az aston elkönyvelheti sorozatban negyedik vereségét.
Tottenham - Reading
igen jó formában van a spurs. odavágót is 3-1re nyerte meg, szerintem ezt a meccset is könnyedén behúzzák.
West Ham - Norwich
nálam ez a meccs háromesélyes. vendég gyõzelmet is könnyedén eltudok képzelni.
Wigan - Manchester United
16 egymás elleni mérkõzés óta nem játszottak egymással döntetlent.
7 mérkõzés óta nem volt olyan,hogy mindkét csapat gólt lõjjön!
nálam ez a meccs nagyon ikszes szagú, viszont így a páros gólszám elég jó vétel lehet.
elsõ rendû tippem a mindkét csapat gólt lõ
második a páros gólszám
a mu-t ismerve simán eltudom képzelni a döntetlent ezen a meccsen. 1.25ért hazai pályán a newcastle elleni is megszenvedtek a sikeréért. idegenben 1.5ért nem hiszem ,hogy hozni fogják a papírt. ráadásul 1.5-s szorzókon szokott borulni a papírforma.
Watford - Charlton
vendégek nincsenek valami jó formában, odavágót is nyerte a watford.
nálam ez hazai.
Birmingham - Cardiff
háromesélyes nálam ,de a hazai gyõzelmet eltudom képzelni. hazai gól jöhet.
Blackpool - Hull City
hull 7 mérkõzés óta veretlen. odavágón 3-2re a blackpool nyerni tudott.
hazai csapat 3 meccs óta nyeretlen. hazai gyõzelem jó lehet.
Crystal Palace - Wolves
hazai gyõzelem jöhet. elmúlt négy találkozóján a cp mindig tudott vezetni de az elõnyt egyszer sem bírta megtartani. a vendége idegenben még egyszer sem játszottak döntetlent így félek az újbóli döntetlentõl és csak ezért nem merem megtenni a hazai gyõzelmet.
Derby - Middlesbrough
jöhet az x, mivel a boro nagyon rég ikszelt de valamiért félek tõle.
Leeds - Bolton
2002 óta nem tudott nyerni a leeds a bolton ellen.
hazai otthon van jó formában (7-2-3) , míg a bolton idegenben (2-4-6) nem túl fényes mutatóval rendelkezik.
Leicester - Huddersfield
vendégek elég régóta nyeretlenek ezért nálam ez inkább dnb vendég mintsem hazai.
Peterborough - Barnsley
igazi kiesési rangadó ! 23. vs 24.
odavágót a peter megnyerte 2-0ra. hazai pályán még nem ikszelt a peterborough ezért félõ hazai gyõzelmre tenni. inkább ki kell hagyni de poénból a hazai gyõzelmet meglehet játszani.
Sheffield Wed - Burnley
sheff. egyre jobb formában! A bristol elleni vereség után 3 gyõzelmet majd az elmúlt fordulóban 1 döntetlent játszott.
hazai gyõzelem jó lehet.
wba nyer
arsenal 2.5 over
swansey nyer
spurs 2.5 over
wigan döntetlen
watford nyer
ez így 6/5be mehet.
#202147: ha megpróbálom ezt írja ki: A terhelendõ kártya az üzletági követelményeknek nem felel meg.
és a kártyám sincs lekorlátozva vagy beállítva rajta hogy online ne lehessen fizetni , mindig valami faszságot ír ki
5000-t fizettem be , és 10et kértem ki ! Volt közte olyan fogadás amit hülyeségnek raktam meg, de a lényeg h sikerült 10* megrakni úgy,hogy ne bukjak 😄 nem akartam konkrét 1.2es szorzóra rakni,néha 3as szorzóra is ráraktam fõleg a végén mikor tudtam,hogy legrosszabb esetben is a befizetésem nem lesz kockáztatva. A fogadások 90%-t overrel játszottam.
volt közte roma-milan félidõ over, malaga-real over (szóval ezen a napon játszottam meg)
a végén 4400 még maradt azt este fel is raktam a ??-betis over 2.5-re ami persze el is ment (félidõ 0-2)
szóval +5k-val zártam.
"2012. december 31-én (Szilveszterkor) a szokásos hétfõi nyitvatartási rend szerint, de legkésõbb 14.00 óráig fogadnak játékosokat lottózóink, majd január 1-jén (Újév, kedd) valamennyi lottózónk zárva tart."
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.