Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
nem is lesz

demonsss
Remélem Taylor

WuFraZselic
12db nyilat dobott kiszállóra az elején... ezt ha Wade nem is, de Taylor vagy Barney brutálisan megfogja büntetni. legalábbis nagyon remélem!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

BBeno2
tegnap lewist is agyon verte 180-asokban. csak a kiszállókat baszta el igényesen.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

demonsss
Az se semmi , h már 9 db 180-as dobása volt , Wadenek meg 0

BBeno2
van Gerwen mit mûvel?!!?! nézi valaki?
majdnem megcsinálta a dupla 9 nyilas kiszállót.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

WuFraZselic
van Gerwen majdnem 2 9nyilast dobott egymás után... nagyon megy neki, pedig kurvára antipatikus, de ez nem semmi

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

demonsss
Fogalmam sincs , de ez biztos , hogy így van

WuFraZselic
ezt mikor vezették be amúgy?

demonsss
Annak minõsülne , ha lenne engedélye Magyar honba fogadások lebonyolításához , de nincs csak az Szrt-nek és ezért illegális fogadás

demonsss
Én is ebbe reménykedtem , de sajnos illegális fogadásnak minõsül már ennek is utána néztem , mivel nincs engedélye egyik fogadó irodának se magyarországon , hogy fogadásokat bonyolítsanak le ezért illegálisnak számít minden náluk megkötött fogadás és ezért kell adózni a nyereménybõl

WuFraZselic
vagyis ha úgy írja, hogy internetes póker, akkor miért illegális fogadást ír, internetes helyett?

amugy ha bet365-ön fogadsz például focira hogy h 1X2 meg ilyesmi az nem bukmékeri rendszerû fogadásnak minõsül?

még nincs 😄

WuFraZselic
szerintem az illegális fogadás az nem az online irodákat jelenti

demonsss
de ha házat akarsz venni annyi nyereményed van ?

úgy is meg lehet oldani hogy rajtahagyod a netelleren vagy bookerses kártyádon és arról veszel ki pénzt itthon vagy csak simán tescoban fizetsz vele 😄 arról az állam nem fog tudni, a kajának meg nincs nyoma hogy valaha vettél volna belõle 😄

demonsss
Pont ezen gondolkoztam 😄 hogy ha arra kérném le a nyereményt és onnan a bankkártyára akkor mivan , de nem tudnám meg magyarázni , hogy honnan lett az a sok pénz pl plusz 1 milla

érdekes,hogy illegális fogadásnak minõsíti,mikor a fogadóirodák itthoni elérését nem tiltja,könnyebb így,mint megegyezni a fogadóirodákkal,amúgy meg,amíg a fogadóirodáknak nincs adatszolgáltatási kötelezettsége és valami másért nem esel NAV. eljárás alá,akkor el tudod titkolni az érkezõ lóvét
és ha mondjuk a moneybookerses vagy netelleres kártyádat használod? arról is tudni fog az állam?

ugye tudod,hogy ezt tavaly is linkelhetted volna? 😄
persze jó, hogy ez lenne a szabályszerû de én egyenlõre még nem félek...
úgy gondoltam,majd kedden visszahozza
demonsss
Ezért lenne jó , ha az Szrt. elindítaná már a saját online fogadó irodját mert ott a nyeremények adómentesek lenének

demonsss
5.) a tiltott szerencsejátékból származó jövedelmek (pl. internetes póker, illegális fogadás) esetében az Szja tv. önálló tevékenységbõl származó vagy az egyéb jövedelemre vonatkozó szabályai szerint kell az adót (16% szja és 27% eho) a magánszemélynek a negyedévet követõ hó 12. napjáig megfizetni illetve az éves adóbevallásában bevallani.

Azt a 16%-ot meg a 27%-ot össze kell adni

http://www.adooldal.hu/hirlevel/Nyeremenyek-adozasa/

okés köszi! csak mert én eddig még nem nyertem annyit hogy kifizetést kérjek betrõl 😄

MrSpock
Na héten 3.kosár szívásom,szinte nyert meccsrõl. Siena amit az utolsó 4edben produkált az szégyen! Már az hogy 14:2vel kezdenek nevetséges..áá nem hsizem el. Két olasz B,Brescia,és Sassoulo sima 5:0,délben játszott kosár is sima,és erre meg ez. Mondjuk még rajta lett volna a Patriots otthoni gyõzelme.

Go Jeff Go!!!!

WuFraZselic
nem igen leszek elõrébb vele 😄

demonsss
Jaja , mindjárt megkeresem s belinkelem

ez a 43% most komoly? gugliba nem találtam ilyet 😄

Southampton - Arsenal
4 mérk. óta az akt. hazai csapat egyszer se kapott ki! odavágót 6-1re nyertük. Jó formában vagyunk, szerintem idegenben is ütni fogjuk a Soton'-t , de 1 gólt kapni fogunk így a 2.5 over tipp jó lehet.

West Brom - Fulham
4 mérkõzés óta nem nyert a wba a fulham ellen, mikor ha nem most mikor õk valamivel jobb formában vannak?!

Manchester City - Stoke
12 egymás elleni meccs óta az aktuális pályaválasztó egyszer sem kapott ki.
Most sem fog ez bekövetkezni, a stoke kifog kapni és ezzel megszakad a nagyon régóta tartó veretlenségi szériája.

Swansea - Aston Villa
A vendégek 3 mérkõzésen 15 gólt kaptak ami rettentõen sok.
swansea jobb formában van, hazai pálya elõnye is segítheti õket így szerintem az aston elkönyvelheti sorozatban negyedik vereségét.

Tottenham - Reading
igen jó formában van a spurs. odavágót is 3-1re nyerte meg, szerintem ezt a meccset is könnyedén behúzzák.

West Ham - Norwich
nálam ez a meccs háromesélyes. vendég gyõzelmet is könnyedén eltudok képzelni.

Wigan - Manchester United
16 egymás elleni mérkõzés óta nem játszottak egymással döntetlent.
7 mérkõzés óta nem volt olyan,hogy mindkét csapat gólt lõjjön!
nálam ez a meccs nagyon ikszes szagú, viszont így a páros gólszám elég jó vétel lehet.
elsõ rendû tippem a mindkét csapat gólt lõ
második a páros gólszám
a mu-t ismerve simán eltudom képzelni a döntetlent ezen a meccsen. 1.25ért hazai pályán a newcastle elleni is megszenvedtek a sikeréért. idegenben 1.5ért nem hiszem ,hogy hozni fogják a papírt. ráadásul 1.5-s szorzókon szokott borulni a papírforma.

Watford - Charlton
vendégek nincsenek valami jó formában, odavágót is nyerte a watford.
nálam ez hazai.

Birmingham - Cardiff
háromesélyes nálam ,de a hazai gyõzelmet eltudom képzelni. hazai gól jöhet.

Blackpool - Hull City
hull 7 mérkõzés óta veretlen. odavágón 3-2re a blackpool nyerni tudott.
hazai csapat 3 meccs óta nyeretlen. hazai gyõzelem jó lehet.

Crystal Palace - Wolves
hazai gyõzelem jöhet. elmúlt négy találkozóján a cp mindig tudott vezetni de az elõnyt egyszer sem bírta megtartani. a vendége idegenben még egyszer sem játszottak döntetlent így félek az újbóli döntetlentõl és csak ezért nem merem megtenni a hazai gyõzelmet.

Derby - Middlesbrough
jöhet az x, mivel a boro nagyon rég ikszelt de valamiért félek tõle.

Leeds - Bolton
2002 óta nem tudott nyerni a leeds a bolton ellen.
hazai otthon van jó formában (7-2-3) , míg a bolton idegenben (2-4-6) nem túl fényes mutatóval rendelkezik.

Leicester - Huddersfield
vendégek elég régóta nyeretlenek ezért nálam ez inkább dnb vendég mintsem hazai.

Peterborough - Barnsley
igazi kiesési rangadó ! 23. vs 24.
odavágót a peter megnyerte 2-0ra. hazai pályán még nem ikszelt a peterborough ezért félõ hazai gyõzelmre tenni. inkább ki kell hagyni de poénból a hazai gyõzelmet meglehet játszani.

Sheffield Wed - Burnley
sheff. egyre jobb formában! A bristol elleni vereség után 3 gyõzelmet majd az elmúlt fordulóban 1 döntetlent játszott.
hazai gyõzelem jó lehet.

wba nyer
arsenal 2.5 over
swansey nyer
spurs 2.5 over
wigan döntetlen
watford nyer
ez így 6/5be mehet.

szarakodik a vienna,de majd kedden a volánt csak megveri!
demonsss
Én meg a Bressa helyett a Livornoba , ez is nagy hiba vót

verona helyett a livornóban bíztam,hiba volt!!!
megszületett a törvény?érdekes dolog ez,ha a veszteségedet nem veszi figyelembe
demonsss
Vagy Weed barátunkat meg kell kérdezni , hogy hogy lehet kijátszani ezt az adót 😄

demonsss
pedig oda kéne most már befizetni mert a fasznak van kedve 43%-os Nyereményadót fizetni a bet meg a sportingról kikért pénz után

gondolom az SZRT. úgy kezeli,hogy a junior tulajdonos 18 év alatti
maimint
Akkor hagyom én is..

demonsss
Na nekem is ezt írta , 3x megpróbáltam utána hagytam a picsába

maimint
Bet365-re én is tudtam 😊

#202147: ha megpróbálom ezt írja ki: A terhelendõ kártya az üzletági követelményeknek nem felel meg.

demonsss
Valamiért nem engedi pedig elméletileg lehetne én is sokszor próbáltam már
és a kártyám sincs lekorlátozva vagy beállítva rajta hogy online ne lehessen fizetni , mindig valami faszságot ír ki

Effe88
lehet
én is azzal kezdtem anno

maimint
Kár, köszi!

akkor mégse 😄

szerintem lehet.. legalábbis bet365 re én ezzel raktam fel pénzt

demonsss
nem

maimint
Üdv!

OTP junioros mastercarddal netes tippmixhez nem lehet pénzt feltölteni?

ááá akkor inkább páros gólszám, bõven jó a max. 2es szorzó
5000-t fizettem be , és 10et kértem ki ! Volt közte olyan fogadás amit hülyeségnek raktam meg, de a lényeg h sikerült 10* megrakni úgy,hogy ne bukjak 😄 nem akartam konkrét 1.2es szorzóra rakni,néha 3as szorzóra is ráraktam fõleg a végén mikor tudtam,hogy legrosszabb esetben is a befizetésem nem lesz kockáztatva. A fogadások 90%-t overrel játszottam.
volt közte roma-milan félidõ over, malaga-real over (szóval ezen a napon játszottam meg)
a végén 4400 még maradt azt este fel is raktam a ??-betis over 2.5-re ami persze el is ment (félidõ 0-2)
szóval +5k-val zártam.
Tigristank
Nehéz felmenni az Szrt oldalára, ugye?

"2012. december 31-én (Szilveszterkor) a szokásos hétfõi nyitvatartási rend szerint, de legkésõbb 14.00 óráig fogadnak játékosokat lottózóink, majd január 1-jén (Újév, kedd) valamennyi lottózónk zárva tart."

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

lottózó nyitva lesz holnap délelõtt valaki tudja ))