Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát, nekem ez ingyen volt.. ezért is csináltam csak.😊
én már kiszálltam, vagy ha rakok is az maxt apróval és szigorúan buli-szelvény😄 de nem hiszem sûrûn fog ez elõfordulni.😛
de nektek sok szerencsét.
én már kiszálltam, vagy ha rakok is az maxt apróval és szigorúan buli-szelvény😄 de nem hiszem sûrûn fog ez elõfordulni.😛
de nektek sok szerencsét.
nem azt mondtad jobb a békesség? 😄D
Esti NFL-rõl van valkinek véleménye?
Philadelphia Eagles -
Green Bay Packers
Philadelphia Eagles -
Green Bay Packers
ha 0-1 lesz akkor nem tolod a védés lehetõségét? 1Xbe 50k vagy vmennyit?
Azt kívánom legyen szerencséd mert nekem is kell a Valencia + 1 Juve gól
apááááám ez mekkora kérdés 😄DDDD
Hát a mérkõzés statja alapján izgi 1 órád lesz 😄😄
nem részletezem de erre 1 eurot se tennék 😊
õszintén szólva a real gyõzelem helyett 1.25ért inkább hazai gólt tennék 1.6ért kb 😄 3szor akkora a szorzó és sztem rohadtul esélyesebb is!
õszintén szólva a real gyõzelem helyett 1.25ért inkább hazai gólt tennék 1.6ért kb 😄 3szor akkora a szorzó és sztem rohadtul esélyesebb is!
Ez a juve egy vicc. Az egész csapat nem sok mindent csinál egyedül Krasic akiben bízom hogy lõ gólt mert elõl a két madárijesztõ(Amauri,Toni) sokat nem érnek sajna
majd csak hétvégén tenném fel úgyis , addig meg átnézem még vagy 6x a meccseket 😄
\"Erről van szó!\"
nem <#idiota>#idiota>
ha valencia jön és marseille elmegy akkor mennyi plusz?
Csak jöjjön a valencia ( kihagyott egy tizenegyest XDDD )
csak jön na.
csak jön na.
tudooooooooom
de értsed már meg h ha van 2 tuti tipped akkor ne akarj 3.at mellérakni mert pont az fog elmenni aztán ha meg bejött volna akkor inkább örülj annak h a 2 tuti jött! fõleg ha aránylag nagy téttel rakod
de értsed már meg h ha van 2 tuti tipped akkor ne akarj 3.at mellérakni mert pont az fog elmenni aztán ha meg bejött volna akkor inkább örülj annak h a 2 tuti jött! fõleg ha aránylag nagy téttel rakod
Valencia 11-est hagyott ki 😄
de haver abból van a baj h beírsz ide fasságokat h "többet szelvény megrakása elõtt nem jövök fórumra meg stb" akkor ne írj ilyeneket azt nem lesz félreértés
DE ÉN NEM HIBÁZTATOK SENKIT!
ájj😄 nincs 100%os tipp, bármi elmehet..😊
am a görög szr helyett akartam a Cagliari gólt😛 a Lazioról meg lebeszéltek😊 de nem baj, most már mindegy!
ájj😄 nincs 100%os tipp, bármi elmehet..😊
am a görög szr helyett akartam a Cagliari gólt😛 a Lazioról meg lebeszéltek😊 de nem baj, most már mindegy!
de ha azt nézed h ez egy kupa ahol álltalában nem a "jobb" csapat nyer akkor nincs mirõl beszélni 😄 pláne ha idegenben van az "erõsebb" csapat...
am napoli gyõzelem / hazai gól is eléggé ajándék volt a mai napra :S
(juve mélygödörbe?:S)
am napoli gyõzelem / hazai gól is eléggé ajándék volt a mai napra :S
(juve mélygödörbe?:S)
szerencse? hazai 4/4 2 gól vendég 5/5 0 gól 😄
vagyis hallgatott rám és sztem jobban is tette mert ha csak a real hendi lett volna a cél már akkor 1-2 nél jött volna a real szidás ezerrel 😄
de mind1
holnapra herc-atl.
mindkét csapat lõ gólt de jobban érzem a bréma kap gólt vagyis kikap 😄
de mind1
holnapra herc-atl.
mindkét csapat lõ gólt de jobban érzem a bréma kap gólt vagyis kikap 😄
és??? a legelsõ szelvényed is a kukába landolt volna mert oda meg a lazio sikert akartad megtenni de végül nem tetted , ellõtted a 2.eesélyed ami szintén nem jött (görög hazai gól) 😄DDD szóval sztem tökre mind1 h mondtad 😄 egyedül a hendit meg az inter-t kelett volna megtenned és kész! ha már a laziot kivetted ugye mert az interben meg realban biztos voltál akkor nem értem miért akartál mindenáron egy 3. meccset hozzátenni?
és ugye erre mondjak h bagoly mondja verébnek...
és ugye erre mondjak h bagoly mondja verébnek...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
,,tudtam tudtaam tudtaaam...kössz dean,tenyleg kössssz mondtam h be fog jönni erre rad hallgatok" xD
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
akkor miért azt raktad egyedül?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
20. percbe 2 gólos hátrányban a Marseille 😄DD
tudtam hogy bukom a mai szelvényt is de reménykedtem hogy valami hátha jön....még ha a marseille nyerne is akkor is kéne egy levante gyõzelem 😄
namind1 majd szlovákiába 😊
tudtam hogy bukom a mai szelvényt is de reménykedtem hogy valami hátha jön....még ha a marseille nyerne is akkor is kéne egy levante gyõzelem 😄
namind1 majd szlovákiába 😊
\"Erről van szó!\"
Na hajrá valencia
akkor tedd meg írd be és kussolj.. már nagyon nagyon idegesítõ hogyha van egy jó tipped , akkor mindig ezt csinálod! ha nem jön be akkor meg mindenki hibás , és abbahagyod a fogadást , nem jössz többet ide stb...
Akkor meg miért nem csak azt raktad? 10.000-bõl hozott volna 4000-et simán. Még jó, hogy te oktattad ki Weedet, hogy túl sokat akar nyerni egyszerre. 😄D
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
hányinger madrid
naval is brutális 😄 piros lapig kikapnak de piros lap utan meg vágnak kettõt 😄
En mindenkit birok a biciklis himringyon kivül.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..