Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ny giants-phila h 1.29
detroit-chicago v 1.70
indianapolis-houston h 3.10
minnesota-green bay h 2.44
eve-chelsea 2,5g:kev.töb v 1.78
*(1-0)Liverpool v 3.65
Watford v Charlton 6,5 gól fölött/alatt
Fölött(+6.5)1.825
Lehetséges nyeremény 28.875 HUF
1 fogadás @
35.000 HUF
Összes tét: 35.000 HUF
Összes lehetséges nyeremény:
(téttel együtt)
28.875 HUF
ha ezt teljesíted akkor kaptál egy ilyen ingyenes fogadást.
Coventry
CP
Villach
Swansea
6k-val
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
már megint 3-3
grat
watford elvileg lõtt 1 gólt ,de visszavonták?
Majd 3500 Volt azon , hogy 2 gólt szerez legalább a WBA és a CP WBA elbassza
Bármit rakok erre a WBA -ra ez mindig elmegy úgyhogy tiltó lista és bekaphatják
életem elsõ kibicelõs -mások által kitöltött,magamnak is feladott- szelvénye vasárnapról bejött
200 forintra adott 39.000-et 😊
Swansea: Vorm, Rangel, Chico, Williams, Davies, Britton, de Guzman, Routledge, Hernandez, Michu, Graham
Aston Villa: Guzan, Lowton, Clark, Bennett, Herd, Weimann, Delph, Stevens, Westwood, Benteke, Albrighton
jönnie kéne a hazai gyõzelemnek...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Youzhnynak kéne még nyerni melléjük, és akkor nyugodtan várhatom a 4 órás meccseket 😄
Newcastletól sem várnék sokat, 2 nagyon komoly meccsen vannak túl, továbbra is sok a hiányzó, az Everton pedig kisebb szerencsével megverhette volna a Chelseat
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ez azt jelenti,hogy akkor nyerek,ha a Celtic maximum két góllal gyõz???
teljesen átsiklottam felette, szentségeltem is rendesen, hogy kb 3 meccs nincs, ahol nem lehet over 2.5re tenni, köztük a Watford. aztán most nézem, hogy mégis ott volt. ráadásul 1.75ért az 1.70 H helyett... 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Neten egy tipp oldalon olvastam. Na ez a függõség...
ettõl függetlenül én is hazai gyõzelmet várok , sõt. majd a visszavágon nyerjen már a charlton és ne most!
mire rakod?
az 1500at akartam a watford over 1.5re vagy luton over 2.5re fi.ben.
ahogy megraktam jött egy chalrton gól de elvették.
aztán mondom a 35-t felrakom rá , már már a szívem a torokomban lüktetett (59k lett volna belõle tisztán) ,de végül nem mertem , mert fájt volna ennek a bukása annak tükrében h este még lesznek jó meccsek.
s lõ 1-1 😄
sõt már vezet a charlton 😄DDD pedig az overt is néztem fire mondom vissza szerzi a vezetést a watford :S
mindegy, remélem a lutono lesz még gól a félidõben :S
088 Watford - Charlton H 1.70
095 Birmingham - Cardiff: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1.73
100 Blackpool - Hull City V 2.44
116 Leeds - Bolton: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.63
Eredõ odds:18,48117
Várható nyeremény:7390,-Ft
Megjátszott tét:400,-Ft
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
elégg 0-0 szagú meccs
swansey nyer, wigan gg, arsenal lõ két gólt ***** 4500 ft -> 19.125 ft
nekem ez van mára 😄
a második sztem nem lesz gond. ott gondolkoztam,hogy 2.5 overt tegyek vagy arsenal lõ két gólt így erre tettem pedig 1 soton gólt várok, aztán lehet 0-2re nyerünk.
wigan gól eléggé biztos. swansey meg üti ezt a rossz formában levõ astont.
mindenkinek egy kalappal <#eljen>#eljen>