Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát baszki török kupa 😄DDDD az esélytelenebb csapat 95%ban gólt lõ 😄
na most hazai pályán ne lõjjön? no meg besiktas nem olyan csapat aki nem szeret gólt kapni
félidõben legyen 2:0
na most hazai pályán ne lõjjön? no meg besiktas nem olyan csapat aki nem szeret gólt kapni
félidõben legyen 2:0
Kevés volt rá 😊 de grat 101%.. tényleg, honnan tudtad 101re.. áá 😄
Jövõhéten is lesz ilyen 101%os tipped??? xDDDD
Jövõhéten is lesz ilyen 101%os tipped??? xDDDD
Honda - The Power of Dreams
jött a 101%os hazai gól 😄 remélem vki megrakta...
mondjuk nekem egy poénszelvényen volt ez a meccs, de ha bejött volna ez és még ezen kívül nyert volna az Alba Berlin, a Szolnok, az Inter, a Barca félidõben és az Arsenal félidõben, akkor 300-ból 23K-t nyertem volna. Remélem nem csak a Katar - Kína meccsen ment el. Pedig örültem is az elsõ félidõ végén, hogy már gól is volt és a 3. gól majdcsak összeszedi valamelyik csapat a második félidõben.
Este jusson tovább az Inter, nyerjen a Benfica és vezessen a Barca az elsõ félidõben és jön 5K-ból 8,9K!😄
Este jusson tovább az Inter, nyerjen a Benfica és vezessen a Barca az elsõ félidõben és jön 5K-ból 8,9K!😄
Nekem is kéne a Katar - Kína meccsen még egy gól, hogy jöjjön a 2,5 over!!!!
Ez az, hogy 1,1 rohadt kevés, hendivel meg nem merem megtenni, mert elmúlt két kupameccsükön is kalap szarok voltak...., szóval hajlok arra, hogy megteszem arsenal aztán kész 😄
még 2 perc. kína vagy katar gólt. vmi varázsló itt a fórumon intézze már el nekem😄
\"Ohhhhhh Newcastle We Love You\" :)
Pinto, Adriano, Piqué, Milito, Maxwell – Mascherano, Keita, Afellay – Pedro, Iniesta és Bojan.
elvileg ez lesz a kezdõ 11
elvileg ez lesz a kezdõ 11
Sportingon 1,08.. annyit nem ér, legalábbis nekem.. véletlen egy X lenne, bár sztem nem lesz.. 3-0 tippelnék.
Nem tudom Barcelona mit alkot vajon ma .... 😄 Arsenal mellé oda merjem csapni vagy ne.... 😄 TNS be se bízok, régen kaptak ki 😄
Az azért nem segít, mert 8 féle devizaoldalon 8 féle összeg 1 euró, 😄 most kitudja Bokersék mennyivel számoltak 😄 Találomra meg nem akarok beírni, hogy ennyi, annyi, mert abból csak gáz lesz, ha rosszul adom meg. Nem sürgõs dolog ez nekem 😄
5550 Ft is teljesen jó lenne. De szerintem ez a baráti bónusz lesz. Bár azt "Central Bonus" ként írják.. Na mind1, majd kiderül h. mivan 😄
fortunawinre valaki nemtudja mi is az a kód amivel kapunk 500ft-ot?
ezt meg hogyan?a free betet nem csak 1 eseményre teheted fel? am a 3000ft-ot felejted el, ugye tudod h csak a 3k feletti nyereményt kapod meg
Kecsemét - Szolnok és Kaposvár - Atomerõmû kosár meccsekrõl lehet eredményt nézni?
Sportingbeten kaptam 3000 free betet xDD szal becsusszant még 1:
Villarreal v Sevilla
Villarreal 1.90
Ipswich v Arsenal 2,5 gól fölött/alatt
Fölött(+2.5) 1.50
Tét: 3.000 HUF
Lehetséges nyeremény 8.550 HUF
Villarreal v Sevilla
Villarreal 1.90
Ipswich v Arsenal 2,5 gól fölött/alatt
Fölött(+2.5) 1.50
Tét: 3.000 HUF
Lehetséges nyeremény 8.550 HUF
ez nem segít?
a lényeg ->
730.00 HUF = 2.65054 EUR
Hungary Forint Euro
1 HUF = 0.00363087 EUR 1 EUR = 275.416 HUF
a lényeg ->
730.00 HUF = 2.65054 EUR
Hungary Forint Euro
1 HUF = 0.00363087 EUR 1 EUR = 275.416 HUF
nyomasd utalással vagy vmi fogadós oldalról nyomj ra pénzt 😄
betclickrõl fizettem most oda pl
betclickrõl fizettem most oda pl
Na levontak 730 Ft, de ugye azt kellene tudni, az mennyi EUR pontosan, azt majd a kivonaton látom, addig Moneybokers téma jegelve 😄
Ééén is most reggeltem 1,5 hete.. 1x fel akartam tölteni, csak nem volt a kártyán piz.. xDD
Én most regeltem, még sose használtam, akarta feltölteni, de kiírta FAIL. Most meg feltöltésnél ilyen van PLEASE VERIFY!
I herewith declare that I am the owner of the above entered credit/debit card and authorise Moneybookers Ltd. to debit a random verification fee between EUR 1.01 - 2.99 from this card.
Amit aztán számlakivonaton meg kell lesni, hogy mennyit vontak le és azt az összeget pontosan be kell írni. Ez csak azért jó, mert nincs net bankom, számlakivonat majd 1 hónap múlva 😄😄
I herewith declare that I am the owner of the above entered credit/debit card and authorise Moneybookers Ltd. to debit a random verification fee between EUR 1.01 - 2.99 from this card.
Amit aztán számlakivonaton meg kell lesni, hogy mennyit vontak le és azt az összeget pontosan be kell írni. Ez csak azért jó, mert nincs net bankom, számlakivonat majd 1 hónap múlva 😄😄
Multkor én is akartam feltölteni, aztán valami +300Ft volt a nemtommi az összegemen felül😄 MasterCarddal lett volna ez..
Ja hogy elõbb verify-kálni kell, amikor is levonnak EUR 1.01 - 2.99 közötti összeg bla bla???
Moneybookers-re nem lehet feltölteni VISA ELECTRONNAL???
Sziasztok. Mára raktam egy Ipswich - Arsenal (1:0) V+ inter win
és Ipswich - Arsenal 2.5 over <#worship>#worship><#worship>#worship>
és Ipswich - Arsenal 2.5 over <#worship>#worship><#worship>#worship>
remélem a sevilla és a török jön 😊 <-- ez jön akkor 6.600 😊
Na megtettem
Arsenal 1 félidõ H
BlckPool - Liverpool mind2 cs gól
2,7
6.000- 16.200
Ámen
Na megtettem
Arsenal 1 félidõ H
BlckPool - Liverpool mind2 cs gól
2,7
6.000- 16.200
Ámen
bassza meg 😄 üzbég 2.5 over jött
görög ok 😄
na remélem az 5bõl még 2 jönni fog min xD
salke kapja be h nem tudott kikapni 😞
túl szép is lett volna ha az is jön 😄DD
görög ok 😄
na remélem az 5bõl még 2 jönni fog min xD
salke kapja be h nem tudott kikapni 😞
túl szép is lett volna ha az is jön 😄DD
én semmi nagy tutit nem látok ma
palermo-chievo v gól(h 2m.n.k.gólt-v 2m.n.l.gólt)
blackpool-pool h gól
carmarethan-tns mind 2 cs gól(v 4m.n.k.gólt)
hamilton-celtic h gól(v 4m.n.k.gólt)
palermo-chievo v gól(h 2m.n.k.gólt-v 2m.n.l.gólt)
blackpool-pool h gól
carmarethan-tns mind 2 cs gól(v 4m.n.k.gólt)
hamilton-celtic h gól(v 4m.n.k.gólt)
válasz tõlük...
"Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy az 1DRCPMTFBT szelvényszámú "De Graafschap - Kickers Offenbach (Semleges pálya), Hány gólt szereznek?" fogadását törölnünk kellett, mivel a tipp elhelyezésének pillanatában a fogadást már lezártuk. A késedelmes közvetítés ill. feldolgozás bizonyos esetekben szabálytalanul elhelyezett fogadásokhoz vezethet, melyek elõfordulása sajnos nem zárható ki teljes mértékben.
Valamennyi nem idõben elhelyezett fogadás ("late bet") javításra került, fogadói számláján a fogadás tétjét idõközben ismét jóváírtuk.
tehát õk baszták el mert tudtam rá fogadni még idõben nem az élõ"
"Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy az 1DRCPMTFBT szelvényszámú "De Graafschap - Kickers Offenbach (Semleges pálya), Hány gólt szereznek?" fogadását törölnünk kellett, mivel a tipp elhelyezésének pillanatában a fogadást már lezártuk. A késedelmes közvetítés ill. feldolgozás bizonyos esetekben szabálytalanul elhelyezett fogadásokhoz vezethet, melyek elõfordulása sajnos nem zárható ki teljes mértékben.
Valamennyi nem idõben elhelyezett fogadás ("late bet") javításra került, fogadói számláján a fogadás tétjét idõközben ismét jóváírtuk.
tehát õk baszták el mert tudtam rá fogadni még idõben nem az élõ"
nekem ÍGY néz ki és nem tetszik, mert nem kényelmes, pont ki tudtam rakni egyik oldalra az egész litát, másikra meg a firefoxot
ugye az eredmenyek.com csak be van szarva és bugos, nem ténylg ilyen szarul fogják a WDL betûket rendezni... amugy se értem, mi ez a 3 sor ?:E
(ld. nhl, nba)
(ld. nhl, nba)
mindenesetre szerintem az egyik X lesz vagy az Inter vagy a Palarmo...
Palermo H 1,6
Inter H 1,6
Arsenal 1 félidõ 1,7
Blpool Lpool mind2 csapat gól 1,59
@6,92
Nekem ez is jó xD
Inter H 1,6
Arsenal 1 félidõ 1,7
Blpool Lpool mind2 csapat gól 1,59
@6,92
Nekem ez is jó xD
sziasztok újra 😊 2 szelót tettem:
Kecskemét-Szolnok V 1,55
Inter-Genoa H 1,50
Ipswich-Arsenal 2,5 gólnál több 1,55
500=1800
Kecskemét-Szolnok V 1,55
Katar-Kína 2,5 gólnál kevesebb 1,48
Ispwich-Arsenal (1-0) V 1,86
Blackpool-Liverpool V 1,90
300=2430
Vélemények? 😊
Kecskemét-Szolnok V 1,55
Inter-Genoa H 1,50
Ipswich-Arsenal 2,5 gólnál több 1,55
500=1800
Kecskemét-Szolnok V 1,55
Katar-Kína 2,5 gólnál kevesebb 1,48
Ispwich-Arsenal (1-0) V 1,86
Blackpool-Liverpool V 1,90
300=2430
Vélemények? 😊
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.