Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Sunderland gól és Chelsea over 2.5ben még mindig "biztos" vagyok
lehet hokiból kéne mellé tenni
singleben viszont megteszem az X-et az Everton meccsre, papír alapján annak kéne jönnie
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Newcastle gót amit már bánom inkább a Everton biztosabb akkor még nem tudtam hogy Ba nem lesz
Chelsea,Celtic gyõzelem
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Annyira éreztem de nem raktam.. BAAAAAAROM
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
lehet estig várni kellett volna és egy everton 3.5 overt kellett volna dobni (2-2t várok kb)
mind1, reméljük jön.
így nem tudom megrakjam-e a GG-t...
St. Johnstone v Dundee FC Félidõ 1,5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5)4.00
Lehetséges nyeremény 4.500 HUF
Összes tét: 1.500 HUF
baszki és ingyenessel rakni akartam a félidõ overt 2.7ért
15.00 kor kezdõdött látom még 0-0,
kaptam ingyenes fogadást és raktam is egy fi. overt hazai részrõl
St. Johnstone v Dundee FC Hazai csapat félidõben 0.5 gól alatt/fölött
Fölött(+0.5)3.20
Lehetséges nyeremény 4.800 HUF
Összes tét: 1.500 HUF
persze az ingyenest akartam tenni de mivel szorzó módosítás volt mielõtt megraktam volna így feldobta h akarom-e én meg rányomtam az igenre, helyette újból a linkre kellett volna elõbb mennem -.-"
szerintetek ez jöhet ))
169 Celtic - Motherwell H 1,31
és megvan az elsõ nyertes szelvény az évben
168 Aberdeen-Dundee utd. over2,5 1,73V
178 St.Mirren-Kilmarnock over2,5 1,73V
210 Sunderland szerez gólt 1,73H
220 Newcastle-everton mind2 csap. szerez g.1,61H
Vélemény valakinek?
finn hokira meg soha 😊
Sunderland gól
Chelsea meccs over 2.5
Castle - Everton GG
St. Johnstone
Celtic (bár ez egy kisebb rangadó, 1.33ért nem a legjobb)
Patrick
Fribourg
Servette
tenisz
Soede
Tipsarevic
Troicki
Dolgopolov
Rosol
5-10k-val vélhetõen ezt fogom tenni
Sunderland gól
Chelsea meccs over 2.5
Castle - Everton GG
ez 4.06 szorzó, ami nem rossz, de lehet mohó leszek, és az alábbiak közül hozzárakok még egy eseményt
Tipsarevic
Fribourg
Servette
Chelsea - QPR Torres gol lenne de 1.90 ért rakja a faszom... 😄
St. Johnstone - Dundee FC Hazai 1.55
Aberdeen - Dundee United 2,5 over (2.00) vagy mindkét csapat szerez gólt (1.75)
És itt felháborodok, hogy nem lehet Tipiconal rakni a Walesi ligára.. Mert igen csak overes, és a mai meccs is az lesz.. :redchug:
Ambri Piotta - Davos DNB Davos (1.55) esetleg dupla esélybe 1.35 ért Davos vagy X
Dolgopolov - Nieminen +1,5 szett hendi V 1.55, vagy 22,5 game over, de szerintem ezt kihagyom ezt a meccset, mert vannak kételyeim felölle..
Go Soeda - Armitraj H 1.30
Stebe - Wawrinka nem lehet fogadni + game hendire tipicon, de szerintem szoros meccset fog tolni Wawal a Német.
Lorenzi - Rosol Sima V.... 1.40
Monfils - Kohlschrieber 22,5 over game 1.75
Troicki - Lacko 22,5 over game 1.90, de szerintem ami nagyon ''tuti'' +1,5 szett hendikepp V 1.50, vagyis nem 2-0 ra nyer Troicki..
Denver pipa
Detroit pipa
Simon pipa
Lakers
5rongyra jött volna 17...
-Nemtudom fiam, én Arsenal szurkoló vagyok.. 😉
aztán most 25k van, és meg van forgatva ,szóval annyira nagyon nem bosszant mert ebbõl 20at lekérek és kész, a többivel játszok majd.
de igazad van,nem okolhatom mindig a csapatokat vagy a játékosokat,nem tehetnék arról,hogy nincs szerencsém és nem nyerek mostanában...talán pihenni kellene egy kicsit és újra belerázódnék a régi lendülettel,mert egyre inkább arra megyek,hogy visszaszerezzem az elbukott pénzt...