Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem mehet büntetõkkel és hsz-el
Boston (tegnap néztem a mérkõzést, nagyon lemosták a Carolinát)
Pittsburg
Én bátor leszek, és megteszem simába a Bostont(2,45) és kétesélybe a Pittet(1X 1,45) mellé.
Honda - The Power of Dreams
Cracovia - Zaglebie 1
Tét: 10592 HUF --> 20018 HUF
1.7 az 0.5over most 😄
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Éjjelre NHL ki mit mond?
Next PC upgrade: 2022
JYP - Karpat H
Trinec - Mladá boleslá.
Razzano-Sharapova V
Man City -Leicester H
Wolwes - Doncaster H
300--> 2445 remélem most már jön ez a szeló😄
no antalyaspor-eaue-bologna gólt kérek mára!
wolver-city-sevilla meccsen 1.5 overt!
beírtam tippmixblogra, páran megrakták és nyertek vele.. én meg nem a facebook miatt?
lol nevetséges
jó csapat télleg..😞
Espoo Blues-SaiPa 3:1
Jokerit Helsinki-Ässät Pori 1:2
JYP-Kärpät Oulu 7:3
KalPa-Turku PS 2:1
6.22 az oddsz xD
Fujják már le a 2 hokit.. wáá xD Már nem lehet sok
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
indok nápoly utóbbi 5 hazai meccsén nem kapott gólt de egy felállást érdemes elõtte nézni fõleg hogy di vaio játszik-e
Espoo Blues-SaiPa 3:1
Jokerit Helsinki-Ässät Pori 1:1
JYP-Kärpät Oulu 7:2
KalPa-Turku PS 2:1
örülnék ha jönne mind a 4 hazai 😊
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
City
Wolves
Sevilla-Villa mind csa gól
Braga
5,06
Ezt tettem
3 hoki
Zlina 2-0
Trinec 5-2
JYP 7-2
3,53
Ezek bejönnének, akkor happy lenne xDD Hajráááá