Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sonderjyske 1.15 (unibete ncsak ennyit adnak:|)
inter h 1.2
és talán vaxjö 1X hokiban
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Honda - The Power of Dreams
ettõl függetlenül minden a hazaiak mellett szól
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Sonderjyske - Rodovre, dán hoki, 1,18-as szorzó, HAZAI
ebben a bajnokságban nagyon nagy különbség van a hazai és idegenbeli meccsek között, a hazai második, 1 ponttal lemaradva, kell neki a pont... de nézd meg a tabellát és az elmult meccseket
én ezen all-in-en gondolkodok
Viszont a 3.55 az eleg fincsi.
Egyebkent.: betis barca ,,mindket csapat szerez golt az 1. felidoben?" nem 1.25 na mi lesz itt ma.. xD
1 - 2
Central Coast
hazai piros lap-> szépítés , második félidõben 0 gól 😄 ezt bírom igazán -.-
egyébként én megraktam a leeds tj-t 500ért 😄
indokot tegnap leírtam
amúgy simán jöhet (mennyit tettél rá, ha szabad kérdeznem?)
banán: 3.55 az nagyon jó odds tj-re, mennyi a sima gyõzelem?!
Arsenal azert mostanaban összekapta magat.
weed.: barca jöhet de ténylegn em kell meglepõdni ha egy szaros 0-0 t játszik 😄 fõleg h az odavágón is félidõben csak 1-0ra ment aztán a végefel kezdtek el gólókat lõni ,szóval ha most nem lesz meg az a jó szériájuk akkor ki is kaphatnak és mivan? továbbmennek 😄 annyiért nem éri megtenni õket , sõt én még a 2.5 undert is nézegettem
Mindkét csapat szerez gólt?
Tipp: igen 1.91
VV Venlo - FC Utrecht (VVV legutóbbi 2 hazai bajnokiján nem talált be)
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.42
TuS Koblenz - FC Kaiserslautern (Az egyik harmadosztályú csapat lõ gólt, szntem a koblenznek nagyobb esélye van)
Tipp: igen 1.55
Deportivo La Coruna - UD Almeria ( La coruna 3 meccse nem lõtt gólt)
Tipp: igen 1.25
En is keszülök egy par deakkal de lehet 1X-be rakom mindkettöt xD
Leeds Arsenal- továbbj. Arsenal 1.17
nagytéttel?<#conf>#conf>
hajrá,lilák!
Irak - Észak Korea
Egyesült Arab Emirátusok - Irán
Szerintetek melyik és mért ?
Multkori ázsiai mérközés nagyon bejöt (japán 😊 0-5)
sajnos tegnap nemtudtam fogadni , és reggel a tenniszen buktam egy ezrest tehát elég rossz volt a tegnapi napom. De az elött meg 8 ezret nyertem tehát még mindig az, az optimizmus van bennem igy ma újra felcsapom a "bukikönyvet" és nézzek egy mecset <#hawaii>#hawaii>
Van mára valamit tippetek ? <#wink>#wink>
Kb mint haverom real 8-0 vagy 7-0 utan megteszi visszavagon megegyszer,aztan 1 oran keresztül hallgatom msn -en hogy ,,köcsög real " igy meg ugy mert ki mert kapni es tovabbjutott 7 v 8-1-es golarannyal...
Inter - Cesena H
Lille - Nancy H
Betis - Barcelona V
Porto - Beira H
effe.: miattad kivettem a porto-t és helyette az irak meccsre 2.5overt tettem!
ha jön a 2.5over akkor nem szidlak de ha nem jön akkor elsõszámúközellenségleszel<#mf1>#mf1>
Honda - The Power of Dreams
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!